alcesta Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Nisam mogla 3 imena da se setim https://www.sporcle.com/games/triv/year-end-top-10-tennis-of-the-2010s-mens?fbclid=IwAR3Y6toMJYizkm0W6jBKAhsGOk_g58ejPWp7WdaCJxO4rSpUxSMjLaXUaBk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Dva, jedno je toliko evidentno i blam kako sam zaboravila a ne bih se setila za 3 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ja sam zaboravila: Spoiler Almagro Busta Youznhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Meni 4 Youzhny, Fish, Sock i Anderson 😄 znaci tri dana se ne bih setio igraca iz Juzne Afrike 😂 a ova dva americka balvana sam skroz potisnuo da su se bavili ovim sportom... a i izneverovao sam da to nisu bili ni Querrey ni Isner Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Spoiler Almagro i Gaske znam da mi fali neki Francuz ali mukica nikako da ga se setim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ja zaboravila Špance i Amerikance, čak petoricu Spoiler Verdaska, Almagra, Fiša, Soka i Bustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Spoiler Ja sam se nekim cudom setila Fisha, ali sam jedno 5 puta ponovila Izner, za svaki slucaj Youznhy, Almagro i Busta ni na kraj pameti, cak sam par puta pokusala sa Davidenkom, jer nisam mogla da se setim Rusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 1 minute ago, Boxy said: Hide contents Ja sam se nekim cudom setila Fisha, ali sam jedno 5 puta ponovila Izner, za svaki slucaj Youznhy, Almagro i Busta ni na kraj pameti, cak sam par puta pokusala sa Davidenkom, jer nisam mogla da se setim Rusa Haha... isto, guglao sam nekoliko puta kako se speluje 😂 za svaki slucaj A Spance sam krenuo redom, brute-force, dok ih nisam sve pogodio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Spoiler Soka i Bustu ne bih se setila da stavim u top 10 pet dana da razmišljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 2 minutes ago, Darth Steva said: Haha... isto, guglao sam nekoliko puta kako se speluje 😂 za svaki slucaj A Spance sam krenuo redom, brute-force, dok ih nisam sve pogodio Pokusala sam ja Spance tako, ali dzabe kad sam se setila samo Felija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 kad bi puk forumski ovako koristio spoilere na filmu ili seriji...pa gde bi nam bio kraj... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) Spoiler 100/100 za 6 minnuta, od toga 3 minuta nisam mogao da se setim Mise. Sock me isto malo mucio s obzirom da ga trenutno nema na mapi. Bustu sam brzo pogodio zbog SF USO17. Edited March 10, 2020 by Malkolm Brogdon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: kad bi puk forumski ovako koristio spoilere na filmu ili seriji...pa gde bi nam bio kraj... I eto odmah demantija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Izvinite, malo sam degenerik Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ja samo jebenog Almagra! Jos gledam ovog prvog hm, Davidenko, neces ti mene, Misa Juzni je to 😄 i ostalo mi minut i po i nisam mogao da se setim nikako https://www.sporcle.com/games/vikZ/im-ranked-1?playlist=top-tennis&creator=SporcleEXP&pid=i72b9805n Ajmo ovo, malo je teze 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Pa i nisam los, 49/76. Odnosno 50, posto podatak za Gruziju nije tacan. Italija je bas koska, nikad se ne bih setio, kao i Poljaka. Ponosan sam sto sam se setio Jermenca a ocu da se upucam za Bahamca, nije tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ovo je baš teško s ovim malim zemljama, posebno južnoameričkim. Samo sam pola ubola Ja sam se setila Italije ali za Gruziju i Kazahstan šanse nije bilo. A i stvarno odakle mu za Gruziju ovo a još skoro ažurirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 ja upisao kafelnikov izadje mi kao da sam ukucao safina. btw prebacite ovo na odgovarajucu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ne znam, mislim Bazilasvili je bio top 20 igrac nedavno, jedino to, ostalo je tacno. ^isto bi bilo da si ukucao recimo Edberga, izasao bi Borg (i obratno) - Sampras, Agasi, Rodik, svi su bili broj jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 3 minutes ago, gggggggg said: btw prebacite ovo na odgovarajucu temu A koja je uopšte odgovarajuća tema ako ostanemo bez turnira nema druge nego da se zabavljamo kvizovima i istorijom tenisa Ako zemlja ima više igrača koji su bili prvi, svejedno je kog ukucaš izaći će uvek jedan od njih po difoltu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 pa na svastaru ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Evo...da malo ubijemo želju za tenisom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 17 hours ago, Charlie Foxtrot said: Evo...da malo ubijemo želju za tenisom. Pratim i podizem 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts