Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni 4

Youzhny, Fish, Sock i Anderson 😄 

znaci tri dana se ne bih setio igraca iz Juzne Afrike 😂 a ova dva americka balvana sam skroz potisnuo da su se bavili ovim sportom... a i izneverovao sam da to nisu bili ni Querrey ni Isner

Posted
Spoiler

Ja sam se nekim cudom setila Fisha, ali sam jedno 5 puta ponovila Izner, za svaki slucaj :classic_laugh:

Youznhy, Almagro i Busta ni na kraj pameti, cak sam par puta pokusala sa Davidenkom, jer nisam mogla da se setim Rusa :lol_2:

Posted
1 minute ago, Boxy said:
  Hide contents

Ja sam se nekim cudom setila Fisha, ali sam jedno 5 puta ponovila Izner, za svaki slucaj :classic_laugh:

Youznhy, Almagro i Busta ni na kraj pameti, cak sam par puta pokusala sa Davidenkom, jer nisam mogla da se setim Rusa :lol_2:

Haha... isto, guglao sam nekoliko puta kako se speluje 😂 za svaki slucaj

A Spance sam krenuo redom, brute-force, dok ih nisam sve pogodio 

Posted
2 minutes ago, Darth Steva said:

Haha... isto, guglao sam nekoliko puta kako se speluje 😂 za svaki slucaj

A Spance sam krenuo redom, brute-force, dok ih nisam sve pogodio 

Pokusala sam ja Spance tako, ali dzabe kad sam se setila samo Felija :lol_2:

Posted (edited)
Spoiler

100/100 za 6 minnuta, od toga 3 minuta nisam mogao da se setim Mise. Sock me isto malo mucio s obzirom da ga trenutno nema na mapi. Bustu sam brzo pogodio zbog SF USO17.

Edited by Malkolm Brogdon
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Charlie Foxtrot said:

kad bi puk forumski ovako koristio spoilere na filmu ili seriji...pa gde bi nam bio kraj...

I eto odmah demantija :classic_laugh:

Posted

Pa i nisam los, 49/76.

Odnosno 50, posto podatak za Gruziju nije tacan.

Italija je bas koska, nikad se ne bih setio, kao i Poljaka.

Ponosan sam sto sam se setio Jermenca a ocu da se upucam za Bahamca, nije tesko.

Posted

Ovo je baš teško s ovim malim zemljama, posebno južnoameričkim. Samo sam pola ubola :classic_dry:

Ja sam se setila Italije ali za Gruziju i Kazahstan šanse nije bilo. A i stvarno odakle mu za Gruziju ovo a još skoro ažurirano :classic_blink:

Posted

Ne znam, mislim Bazilasvili je bio top 20 igrac nedavno, jedino to, ostalo je tacno.

^isto bi bilo da si ukucao recimo Edberga, izasao bi Borg (i obratno) - Sampras, Agasi, Rodik, svi su bili broj jedan.

Posted
3 minutes ago, gggggggg said:

btw prebacite ovo na odgovarajucu temu

A koja je uopšte odgovarajuća tema :classic_biggrin: ako ostanemo bez turnira nema druge nego da se zabavljamo kvizovima i istorijom tenisa :default_coffee:

Ako zemlja ima više igrača koji su bili prvi, svejedno je kog ukucaš izaći će uvek jedan od njih po difoltu.