Boxy Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 A kad ona Bouchard postavi tako nesto, onda ne postoji transfer blama Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Miguel Verdasko [emoji173] u odabranom drustvu [emoji5] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 4 hours ago, Boxy said: A kad ona Bouchard postavi tako nesto, onda ne postoji transfer blama Kao sto kaze jedan car, Rambo Amadeus.. "Veoma je vazno kad se pravi hit da je namijenjen zenama jer one najbolje kupuju kasete i zovu telefonom da se glasa za top listu " Instagram je napravljen za zene i vecina zarade ide od njih.. ovo musko slikanje je prosto transfer blama.. P.S. Price o sovinizmu STOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Instagram je napravljen za zene i u nastavku posta sovinizam STOP, pa LOL Lik se zajebava i uziva, a mislim da ipak zaradjuje vise od tenisa nego sto bi mogao da zaradi od IG a sigurno mu to i ne pada napamet i da nastavimo sa Stanimalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Znači dobro sam postupio što nikad nisam otvorio instagram account. Perfektna intuicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 19 minutes ago, Boxy said: Instagram je napravljen za zene i u nastavku posta sovinizam STOP, pa LOL Da, zato sto se preteruje sa tim skakanjem na svaku izjavu. Imas studije koje objasnjavaju navike korisnika instagrama, zarade od istih i udeo zenske populacije. Razmisli, vecina zena na instagramu imaju interesovanja poput mode, sminke i nekih lepota(influenceri,blogeri) i eto zarade. Muskarci se interesuju za dupeta, pica i automobile koje ne mogu da priuste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Vavrinka je ekstremno uspesan teniser, a ti ga ubacujes u grupu nekih ig influensera, pa normalno je da cu da ti se smejem. A posebno sto ne vidim gde je problem sto se slikao u kupacem i sto se sprda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 26 minutes ago, Boxy said: Vavrinka je ekstremno uspesan teniser, a ti ga ubacujes u grupu nekih ig influensera, pa normalno je da cu da ti se smejem. A posebno sto ne vidim gde je problem sto se slikao u kupacem i sto se sprda... Gde sam ja njega nazvao influencerom? Ako ti je poterbno dodatno obasnjenje za citanje sadrzaja mog posta, evo: Napisao sam da je blamantno da osoba koja ima vise od 20 godina koristi hastagove poput #takemeon #needadvice #help #wishmeluck #makeitfun #mrhappy #donttakeyourselftooseriously #enjoylife Ali ne bih vise o tome, ako ti to smatras normalnim i zrelim, tvoja solja caja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 lepo je napisao u tim hastagovima #donttakeyourselftooseriously Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 🤦♂️ ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Novi Marej na putu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 (edited) Ucinilo mi se tokom prvog kola dubla da je trudna ali je cudno sedela i bila je u prugama pa sam mislila da je do toga. Masala Edited July 9, 2019 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Gnusne poruke i pretnje Aleksandri Krunić Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 (edited) O boze, kako Marion Bartoli izgleda! Spoiler Uporediti s anoreksicnom fazom Spoiler Edited July 12, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 ona iz krajnosti u krajnost 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Nije bilo zdravo ni kad je bila mrsava, nije dobra ni ova kilaza cak i da nije toliki skok izmedju dva stanja. Strasno Stvarno se nadam da nema zdravstvenih problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Ako nista ovo bar znaci da je zalecila onu anoreksiju/bulimiju ili stavec, sad je sve stanje uma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 skochko ima novog decka, neki fotbaler Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 15, 2019 Author Share Posted July 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Александар Вучић Свака част @DjokerNole за борбеност, истрајност и доследност, којима већ годинама остварујете резултате достојне врхунског спортисте и најбољег међу најбољима. Вучић честитао Ђоковићу освајање титуле на Вимблдону Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Новаку Ђоковићу свајање титуле на Вимблдону. У честитки се каже: vucic.rs Lodger Kremnansky Hoćete li igrati egzibicioni meč sa Novakovim sinom? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Mozda ako mediji pocnu da pricaju, mozda nesto promene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 On 7/12/2019 at 1:34 PM, wwww said: O boze, kako Marion Bartoli izgleda! Reveal hidden contents Uporediti s anoreksicnom fazom Reveal hidden contents Uh, baš sam se zaprepastila kad sam je videla u dublu. Mada meni je ovo daleko bolja verzija nego ona anoreksična, mogla bi naravno dosta kila da skine ali barem ne deluje onako jezivo, i manja je sigurno kratkoročna opasnost po zdravlje. Ali brate mili, ni Končita nije neka Tvigi pa je opet bila manje upadljiva, mogla je i Bartoli obući nešto prikladnije od ovakve haljine 53 minutes ago, Boxy said: Mozda ako mediji pocnu da pricaju, mozda nesto promene Ne verujem da im je baš bio cilj da ovoliko uspore podlogu. Da je Endi u konkurenciji u singlu pa i da razumem. Slabo je kome i u interesu da to radi namerno na W, možda su nešto pogrešno proračunali ove godine, mada zar ne bi trebalo da je trava uvek ista, imaju sve one standarde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts