wwww Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 (edited) Edited August 11, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Videla sam ovo kad sam menjala kanale ali onda je Hačanov već sedeo na klupi i raspravljao se sa supervizorom pa nisam skontala šta se desilo. Ne sećam se kad sam videla da se igraču za psovanje (ne na tuđu adresu) oduzima poen, pa još na brejk loptu. Ili je to bilo drugo upozorenje? Ali i on je dobar, "I didn't say it in a rude way" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 ne znam da li se secate kad je svojevremeno Kuznjecova komentarisala nesto o terenu (mislim da je u pitanju bila sljaka i neki los odskok loptice), pa rekla "pista" na spanskom (posto joj je trener bio Spanac i ona je ocigledno znala spanski), a Cicak joj dodelila CV jer je kao psovala na ruskom (pretpostavljam da se slicno kaze kao na SH odredjeni pojam). I nista nije vredelo Kuznjecovoj da objasnjava o cemu se radi... tretiraju igrace kao decu u obdanistu/nizim razredima osnovne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Endi je trebalo da gubi gem po setu u svakom meču da se primenjivalo kao ovo danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 (edited) Quote ne znam da li se secate kad je svojevremeno Kuznjecova komentarisala nesto o terenu (mislim da je u pitanju bila sljaka i neki los odskok loptice), pa rekla "pista" na spanskom (posto joj je trener bio Spanac i ona je ocigledno znala spanski), a Cicak joj dodelila CV jer je kao psovala na ruskom (pretpostavljam da se slicno kaze kao na SH odredjeni pojam). I nista nije vredelo Kuznjecovoj da objasnjava o cemu se radi... stutgart, mec sa anom ivanovic.cicak je umislila da je rekla pi... Edited August 11, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Svaka čast koga nije mrzelo da pravi transkript za ovu papazjaniju Nema druge nego napraviti listu svih zabranjenih reči na raznim jezicima i razdeliti igračima, a ne samo sudijama, da se ne raspravljaju više oko semantike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 15 hours ago, Boxy said: Evo sad ovde opširnije: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=12&nav_id=1906067 Nije mi jasno čemu ceo taj cirkus, odbila da nastavi meč. Što nije prosto predala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 12, 2021 Author Share Posted August 12, 2021 oni je ubedjivali da nastavi?!?!?!? a ovamo neke druge maltretiraju za svaku sitnicu! kakva lakrdija! teniski celnici prave sprdnju od sporta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ipak je na kraju predala: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=13&nav_id=1906540 Nije mi jasno čemu ovoliki cirkus, predaju teniseri/ke svaki dan mečeve, kao da je to nešto nezabeleženo dosad, pa još neki levi turnir za koji niko inače ne bi ni znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Nakon svega ona sta god ucini to u meni budi neke antipatije i los osecaj, pa cak i kad je nesto ovako humano. Otprilike kao Cicipas Alcesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Ja nisam ni sa Kirgiosom toliko daleko otišla, kamoli sa Cicipasom Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 15, 2021 Author Share Posted August 15, 2021 i zene reket (i loptice) za bacanje imaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 https://www.essentiallysports.com/tennis-wta-news-naomi-osaka-breaks-down-as-journalist-interrogates-her-in-an-aggressive-tone/Bukvalno je covek pitao ono sto svi zele da je pitaju od kada je ovo pocelo. Ima duple standarde na konto medijskog eksponiranja i razgovora i davanja intervjua. Nije mi jasno cemu ovolika drama, zar nije bio problem to sto su joj nametali da ne zna da igra na travi i sljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 jopet drama Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Meni je zanimljivo što je sad kad neko pita Osaku nešto neprijatno dozvoljeno prozivati konkretnog novinara imenom i prezimenom, a u svim ostalim slučajevima, kad su još agresivnije maltretirani drugi teniseri/ke, ne zna se i dalje ko šta pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Quote Ben Rothenberg Stefanos Tsitsipas says he has not yet been vaccinated against Covid-19, and would only do so if vaccination becomes mandatory to compete on tour. #CincyTennis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 2 hours ago, alcesta said: Meni je zanimljivo što je sad kad neko pita Osaku nešto neprijatno dozvoljeno prozivati konkretnog novinara imenom i prezimenom, a u svim ostalim slučajevima, kad su još agresivnije maltretirani drugi teniseri/ke, ne zna se i dalje ko šta pita. Ona ima potpuno pravo, ona se i izborila za to... Trebalo ih je konačno lupiti po ušima.,. Šta su ti isti novinari i nazovi novinari (govno Morgado a ranije Rothenberg i većina anglosaksonsca) uradili Novaku na OI je bilo spektakularno bezobrazno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 ovaj je totalno pogblesavio! gde on cuje agresivni ton u pitanju? i to jos on, koji je bio prilicno gadan (inkvizitorski) prema Novaku (sve dokumentovano video zapisom). a tek ovo sa pitanjem koje postavlja njoj "nepoznata" osoba. sto neko rece: Osaka je odrasla osoba, a sad se ocekuje da se prema njih odnose kao prema (razmazenom) detetu od 5 godina - da se slucajno ono ne rasplace kad ne dobije novu Barbiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 (edited) Pa ne vidim da je ona pomogla Novaku ili bilo kome drugom osim sebi. Možda je pomogla Simoni Bajls, koja nema veze s tenisom. Ali da sačekamo, možda i bude nešto od svega ovoga na kraju, ko zna. Pogledala sam celu konferenciju, ima ovde video: https://www.tennis.com/news/articles/cincinnati-naomi-osaka-handles-bully-first-press-conference-since-may-cry-haiti Vrlo čudno. On je počeo pitanje stvarno dosta agresivno ali nije tada izgledalo da joj to smeta, nego je tražila da ponovi. Ponovljeno pitanje je bilo u dosta mirnijem i prijateljskijem tonu i u početku mi je izgledalo da joj ne smeta da odgovori i onda... Šta znam, mogao je i on pitati na drugi način ali to je onda opet poseban tretman samo za nju i ni za koga drugog. Edit: wwww brža. Edited August 17, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 a tek ovaj mamlaz od agenta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 Quote Since this press conference with Naomi Osaka yesterday, the journalist in question and his family have received death threats. All this for an absolutely legitimate question. Intolerable... Ben ponovo u svom elementu: zagorcava zivot jos jednoj osobi (ovog puta novinaru i njegovoj porodici)! Kakvo djubre od coveka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts