Jump to content

Izvan i iza turnira


wwww

Recommended Posts

negde je bio komentar da Adidas ima 0 toleranciju prema nasilju u porodici/privatno, tako da je moguce. mada neki kazu da na sajtu Adidasa jos uvek ima njegova kolekcija.

opet neki kazu da je pregovarao s Asicsom, ali da nesto ti pregovori nisu odmakli daleko.

Verovatno je i to razlog zasto je pokrenuo postupak pred nemackim (i ameriskim) sudom protiv casopisa/sajta i autora clanka. Kao se u Nemackoj ne mogu objavljivati clanci koji se temelje na ni na koji nacin ne dokazanim/proverenim tvrdnjama koje optuzuju nekoga (ne znam bas detalje i formulaciju, ali negde sam procitala neki kao komentar o tome).

 

u onom drugom Benovom clanku (prvi nisam citala) ima nekih opisa Zvereva koji su potpuno u skladu s njegovim ponasanjem koje smo videli na terenu (makar ranije, ako ne i ove godine), tako da oni deluju uverljivo. za neke druge stvari nemam pojma - to bi trebalo neko strucno lice da proceni, naravno uz pravi intervju s ex devojkom.

Link to comment
Share on other sites

Zverev sve vreme na KZS i na treninzima nosi dres nemacke reprezentacije s OI (koji je Adidasov). deluje mi da je i to deo plana za rehabilitovanje imidza. cini mi se da je tokom Wimbldona bila prica da je angazovao neku PRfirmu koja se specijalizovala za sportiste s problematicnim imidzom. inace su mu KZS poprilicno kratke, slabo dobija ikakva pitanja na engleskom.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Boxy said:

Odgledala sam sad na Netflixu Fishovu pricu, Breaking point, apsolutna preporuka 

Fiš je prvi progovorio o mentalnom zdravlju i u tadašnjem kontekstu to je bilo mnogo hrabrije od ovoga što je uradila Osaka. Šteta što nije naišlo na veći odjek, verovatno zato što on nije bio dovoljno velika zvezda :classic_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ne znam gde da stavim ali evo prvi dogadjaj posle duze vremena na stadionu RG a da nije tennis - znali smo da ce RG da malo zaradjuje pare van tenisa, prvi dogadjaj ce biti boks mecevi, sad sam procitala, nisam znala da je ranije stadion bio koriscen i za boks meceve (poslednji 1973). Prvi mec ce biti izmedju Tony Yoka i Peter Milas.

 

 

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, alcesta said:

Hm, ovo je prvi put da vidim neko zvanično glasilo da piše o ovome.

Ali tekst je sranje, na Zverevu je nacrtana meta...

On svakako treba da odgovara ako su optužbe istinite, što naravno treba da utvrdi sud...

Ono što na primer nije ni pomenuto, je porodično nasilje kad je žrtva krvni srodnik, a najčešće tu roditelji zlostavljaju decu "za njihovo dobro"...

 

Šta je Damir radio Jeleni, pa je valjda dobio neku mizeriju od kazne...A koliko je takvih Damira...

Partner makar može otići...

Kako napraviti da sve to uopšte funkcioniše, pa i u najnižim kategorijama...

 

 

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Martin Mystere said:

 
 
 
Napišu allegedly - a onda postave ovakvo pitanje već u sledećoj rečenici...

Ja mislim da je to allegedly samo ubačeno naknadno u naslov forme radi, verovatno na zahtev urednika da se ne bi izlagali tužbama, inače je jasno da su autori odabrali stranu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...