wwww Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Ovaj turnir ce bas biti zanimljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Idem na Novakov turnir, uspela sam da kupim karte za nedelju, za dnevnu sesiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rfkg Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 26 minutes ago, Boxy said: Idem na Novakov turnir, uspela sam da kupim karte za nedelju, za dnevnu sesiju Je l ti stigla konfirnacija na mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Jeste, uspela sam posle i za nocnu sesiju, stiglo mi je i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rfkg Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 10 minutes ago, Boxy said: Jeste, uspela sam posle i za nocnu sesiju, stiglo mi je i to Pitam posto meni nije, a skinulo mi je sa kartice iznos 2 kompleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 43 minutes ago, Boxy said: Idem na Novakov turnir, uspela sam da kupim karte za nedelju, za dnevnu sesiju Obavezno mi jednu fotku sa Zverevom užicaj.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 6 minutes ago, Rfkg said: Pitam posto meni nije, a skinulo mi je sa kartice iznos 2 kompleta Ja nisam nikako uspela da uzmem komplet karata, to sam prvo htela, ali nisam mogla da izaberem sediste, stalno je neku gresku izbacivalo. Na kraju sam krenula pojednicne karte, po sesijama i tu sam nekako uspela da izaberem celu nedelju, dnevna i nocna, stigao mi odmah mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rfkg Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 15 minutes ago, Boxy said: Ja nisam nikako uspela da uzmem komplet karata, to sam prvo htela, ali nisam mogla da izaberem sediste, stalno je neku gresku izbacivalo. Na kraju sam krenula pojednicne karte, po sesijama i tu sam nekako uspela da izaberem celu nedelju, dnevna i nocna, stigao mi odmah mail. Stiglo je konacno, nakon sto sam im pustio mail, dobro je 🥵😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu! Naslov je svakako preteran ali jeste veliko iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 bem ti lebac , jj izgleda kao da su je pcelice izujedale po faci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Bolje da izvuče Anu sa one plaže i tutne joj reket u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Jos jedan egzibicija, ovog puta Mouratoglu organizuje i mecevi ce da traju tacno sat vremena, tj. 4*12 sa pauzama, kao da je kosarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 moguci kalendar za WTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 ova teniska godina je i tako otpisana , ako bude drugog talasa pitanje je kad ce tenis krenuti i sledece godine.tako da , ima fed vreme za oporavak i povratak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 2016. je bio bas ogroman šok, ali sad sam ocekivala, posebno sto jos nije poceo da trenira, juce sam slusala Lutija koji je bio gost na nemackom sky sportu i jasno je da Roger nije nikako 100% zdrav. Ako se i bude igralo, igrace se eventualno sljaka, a njemu RG odavno vise nije prioritet plus bi se to igralo krajem septembra pocetkom oktobra, tada hladno i kisno moze da bude u Parizu i eto nove opasnosti od povrede, ovog puta ledja. Nadam se da ce AO 2021. biti normalan turnir, ali ni to nije bas sigurno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Po meni, izgleda nista ni od USO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Da bi se igralo moraju obe strane da "zrtvuju" nesto, idealnih uslova nece skorije biti. Najveci problem po meni je karantin, 2 nedelje bez treniranja uoci GS stavlja u dosta losiju poziciju one koji nisu trenutno na tlu SAD. U ovakvoj situaciji meni je suludo da se u novembru i decembru ne igra ako negde postoje uslovi za to i ako ima zainteresovanih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Koliko sam shvatila decembar 100% otpada i tada se nista nece igrati, kao i uvek, kraj sezone je u novembru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Nije samo taj karantin problem. Na taj hipotetički USO dozvoljeno bi bilo povesti samo jednog člana tima. Đoković i Nadal bez svite od 15ak ljudi sigurno neće hteti da igraju, a nisu jedini koji vode svatove sa sobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Da, to je najveci problem za vrhunske tenisere jer oni idu sa ogromnim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts