Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Zeller i Markkanen na pragu ispadanja iz top 50 , a FVV na 70. mestu. @Drakaris više ne pominje player rater 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 lol, Markanen ne moze gore od ovoga i da hoce. Zeler je i dalje vrhunski ubod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ja sam cuo da ce finski Rajan Anderson da zavrsi u top20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Lav top ten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ima li još ovih plejerrejteraša u lizi, sem Grofa i Matića (prikrivenog, ali iskrenog)? 😁 Tićma, daj mog brata Buddy-ja, evo ti da biraš đa GR III, đa Brooks. Obojica su na rater-u ispred njega btw. 😏 😂😂😂 Može i Richaun za Rudy-ja, ista priča kao ovo gore. 😁😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 17 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ja sam cuo da ce finski Rajan Anderson da zavrsi u top20 Hoce, malo sporije krenuo u sezonu, samo TOP50. 15 minutes ago, delgado said: Lav top ten Covek koji kroji put do titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ljudi, treba mi jedan savet. Ponudio mi Matić jedan strašan paket, lomim se da li da prihvatim. Moćni Ibaka i Kenjard za Irvinga. 😁😂😂 Šta mi savetujete? 😂😁 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Nisam ponudio sam jedan visoki plus 1 mali. Prva ponuda je bila Winslow+Rose. Zato sto je Bora ponudio Cp3 i Kolinsa za Janisa pa bezobrazno pokusao da smanji vrednost Janisu dok ce "cp3 da se digne" ali ocigledno to svima radi, samo ne prolazi to kod mene. POsto cp3 kada pocne da igra+ Kolins kada se saberu bolja produkcija od Janisa, tako i Winslow i Ruza od Irvinga, veoma prosto fer ponuda. Ja nikad ne nudim uvek pitam sta protivnik hoce, sem kod Bore. Edited November 7, 2019 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 @zorex Izvini što te ubacujem u ovu priču batice, samo reci ovom dečku iznad, koliko ti je mečeva Giannis propustio prošle sezone u našem playoff-u. Da ne širim priĉu dalje, prekopiraću sve iz poruka, pa da ljudi vide kakvi su to hvalospevi o Kenjardu, polomljenom Rose-u, PJ Fucker-u itd. 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Mislim da je CP3 i Kolins za Janisa mnogo vise fer, nego Kenard i Ibaka za Irvinga. Irving igra najbolju sezonu u karijeri, strasni statsi, Kenardu ce se visestrusko smanjiti produkcija povratkom Rouza, Grifina i Dzeksona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 A koliko CP3 i Kolins nisu igrali prosle godine? @espn ? Kopiracu ja ako ti ne mozes, posto su GRIII i Dilon Brooks nove zveri.(posto su napokon odigrali 1 dobru utakmicu). Ali ne moze bezobrazno spustanje cene da prodje ocigledno i za Ziona to radis i ko zna gde jos.. Grofe moja ponuda je bila odgovor na njegovu, posto je bio dosadan i pokusao da proda pricu, naravno da sam mu poslao Winslowa i Roseu pa posle i 1 visoki i nizak. Da vidi kakve su njegove ponude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Mislim da je CP3 i Kolins za Janisa mnogo vise fer, nego Kenard i Ibaka za Irvinga. Irving igra najbolju sezonu u karijeri, strasni statsi, Kenardu ce se visestrusko smanjiti produkcija povratkom Rouza, Grifina i Dzeksona. Čisto da ne bude zabune, Collins je nuđen pre suspenzije. 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: A koliko CP3 i Kolins nisu igrali prosle godine? @espn ? Kopiracu ja ako ti ne mozes, posto su GRIII i Dilon Brooks nove zveri.(posto su napokon odigrali 1 dobru utakmicu). Ali ne moze bezobrazno spustanje cene da prodje ocigledno i za Ziona to radis i ko zna gde jos.. Grofe moja ponuda je bila odgovor na njegovu, posto je bio dosadan i pokusao da proda pricu, naravno da sam mu poslao Winslowa i Roseu pa posle i 1 visoki i nizak. Da vidi kakve su njegove ponude. Nakrcao si ekipu polovnjacima, koji su nabili rano stats-e, dok im po 3-4 rotacijska igrača nisu igrala na startu sezone, i sad pokušavaš da ih uvaljaš na priču o rater-u. 😁😂 Ako ima neko da je dobio ponudi od mene, koja sadrži bilo GR III bilo Brooks-a, neka se javi. 😊 They are here to stay. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Samo si se borivoje zajebao posto ima sve napisano a uskoro ce i da se izbaci. Da vidimo ko spusta cenu od starta a ko salje kontra ponudu u vidu zajebancije. Taman da vide ljudi tvoj modus operandi ako ih nisi maltetirao za trejdove. Uskoro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 12 minutes ago, LayupFromTheMidget said: A koliko CP3 i Kolins nisu igrali prosle godine? @espn ? Kopiracu ja ako ti ne mozes, posto su GRIII i Dilon Brooks nove zveri.(posto su napokon odigrali 1 dobru utakmicu). Ali ne moze bezobrazno spustanje cene da prodje ocigledno i za Ziona to radis i ko zna gde jos.. Grofe moja ponuda je bila odgovor na njegovu, posto je bio dosadan i pokusao da proda pricu, naravno da sam mu poslao Winslowa i Roseu pa posle i 1 visoki i nizak. Da vidi kakve su njegove ponude. Pazi ovako, moj prijateljski savet: 1. Umij se, ali dobro, i to hladnom vodom; 2. Sedi i popij šećera i vode (može i ratluk, zavisi šta preferiraš); 3. Probaj da se sabereš i pročitaš kakve si sve gluposti nalupetao, pa se onda ponovo javi, da vidimo vredi li komunicirati dalje sa tobom. 😁 Ahahahahaha On nastavlja. 😂😂😂😂😂 Edited November 7, 2019 by Noćna mora B92 fantazera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bice iz par dela jbg dosta bora pise. To je to, sad prekopiraj i ostatak, da se ljudi ismeju, kao što sam ja imao priliku. 😁😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 I ja mislim da ce da se smeju; ali tebi, posto je ovo neki novi nivo iluzije i izgubljenosti. Iako u 2 slici vidi se razlog moje ponude, pise zasto sam mu dao winslowa i rosea, preporucujem do finala, mislim da je finale 10/10. Meme materijal. Bora je ponosan sto moj 6 pik(winslow) nece da pridje Paulovoj produkciji, svaka cast boro ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: I ja mislim da ce da se smeju; ali tebi, posto je ovo neki novi nivo iluzije i izgubljenosti. Iako u 2 slici vidi se razlog moje ponude, pise zasto sam mu dao winslowa i rosea, preporucujem do finala, mislim da je finale 10/10. Meme materijal. Bora je ponosan sto moj 6 pik(winslow) nece da pridje Paulovoj produkciji, svaka cast boro ❤️ Ja iskreno ne bih dao CP3 za tu dvojicu, a ne jednog Kyrie-a. A Grof ti je lepo objasnio koliko je iluzorno sve što pišeš i koliko su te dve ponude neuporedive. A razlog zbog kog si se toliko ražestio, i "obaranje cene" preko privatne poruke, samo pokazuje u kakvoj zabludi ti živiš. 😁😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Zato sto genije to nije bila ozbiljna ponuda, i to pise na 2 screnshotu zasto sam ti to poslao. Niko ne trazi cp3, zato si i pokusao da ga uvalis u trejd. Ne, Grof nije imao kontekst ponude sada ima, mislim da se i on negde spominje u nastavku. On prica o obaranju cene i zabludi, boze koliko nije samosvestan, da ga nema treba ga izmisliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ignore je mama! 😉 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Maticu, hajde na PM, sta bi jos uz Kavaja za Janisa. Ja ne nudim Kolinse... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 2 hours ago, uini said: biće prilike, ja volim spank 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 minute ago, Wook said: Maticu, hajde na PM, sta bi jos uz Kavaja za Janisa. Ja ne nudim Kolinse... Ma ne nudim ja Janisa. Drugi ga traze, ali nisu smaraci kao ovaj pa znaju sta znaci NE. Ali nesvesno i nenameravano je veoma duhovit bora, barem meni. Toliko da nemas svest o sebi je vrh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ma ne nudim ja Janisa. Drugi ga traze, ali nisu smaraci kao ovaj pa znaju sta znaci NE. Ali nesvesno i nenameravano je veoma duhovit bora, barem meni. Toliko da nemas svest o sebi je vrh. divim se tvom strpljenju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Kolika si majmuncina od 0 do delgado. Uspeo je da mi ogadi ovu svetu igru fantazi igru skoro kao fp3 evroligasku zvezdu. Nekada bih dropovao njega ali sad smo stariji, iskusniji. Nema razloga za nervozu. Prosto je vreme da se menja nesto pa zato pocnimo od kancera Okodjija. Dosta je smrdeo kod nas. Vreme je nove face 🙂 a poruka za deglija: duvaj ga pederu! p.s. hvala uini na lepim recima. Delim misljenje sa tobom da si kuljiji od bore mada to nije neki uspeh. To je isto kao da kazes da si kuljiji od Milana Zivadinovica ili Miroljuba Petrovica 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ma ne nudim ja Janisa. Drugi ga traze, ali nisu smaraci kao ovaj pa znaju sta znaci NE. Ali nesvesno i nenameravano je veoma duhovit bora, barem meni. Toliko da nemas svest o sebi je vrh. Ako je tako, saljem ti za 15-20 dana ponudu koja se ne odbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts