LayupFromTheMidget Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Siroko sa njegove strane... Ja kada ga pitao za Gobera ili Roziera on odmah skocio na Janisa 😢 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Bizmark na braniku otadzbine 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Napokon neki trejd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Vidi se tacno ko je dosao u Elitu iz amaterske lige... Zajeban je to period i sam taj prelaz iz amatera medj' veliku decu 🤣 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Zvezdani deli i šakom i kapom. 😁😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 1 minute ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: Zvezdani deli i šakom i kapom. 😁😂 Rece lik koji je nudio CP3 i FA SF eventualno Ko ti kriv sto nisi Kolinsa hteo da das. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 9 minutes ago, John Dies at the End said: Vidi se tacno ko je dosao u Elitu iz amaterske lige... Zajeban je to period i sam taj prelaz iz amatera medj' veliku decu 🤣 😄 Ups, Lapsus linguae... Oba dva ucesnike trade-a su dojucerasnji B ligasi 😘 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 5 minutes ago, Zvezdinho said: Rece lik koji je nudio CP3 i FA SF eventualno Ko ti kriv sto nisi Kolinsa hteo da das. Što da dajem boljeg igrača za lošijeg + još CP3 pride? 😁 Realno, CP3 + Danny Green, saĉekaj kraj sezone (ili bar pola), pa vidi gde bi bolje prošao. 😊 Nego, koji je to od mojih SF igrača za FA listu, deder reci leba ti? 😂 Edited October 27, 2019 by Noćna_mora_b92_fantazera dodatak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 2 minutes ago, Zvezdinho said: Rece lik koji je nudio CP3 i FA SF eventualno Ko ti kriv sto nisi Kolinsa hteo da das. Ha-ha, al' si panichar. Usr'o se posle 3 utakmice. Sa LMA znas sta dobijas, ali kad Gober krene da divlja sa 15-ak skokova i poena, 3 blk i 60-65% iz igre, to je vec nivo nedostizan za LMA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 7 minutes ago, Wook said: Ha-ha, al' si panichar. Usr'o se posle 3 utakmice. Sa LMA znas sta dobijas, ali kad Gober krene da divlja sa 15-ak skokova i poena, 3 blk i 60-65% iz igre, to je vec nivo nedostizan za LMA. Dajem rok dok se vratim iz kladže, da odigram NFL za 6, da će kružni mail sa molbom za vetovanje već biti poslat. 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Dobar je Lamarkan, al Gober je Gober. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Najbolje sam ja prosao u ovom trade-u... Ostali su mi Russ, i Tatum+MicRob 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 napisite o kakvom trejdu se radi zaboga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 3 minutes ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: Dajem rok dok se vratim iz kladže, da odigram NFL za 6, da će kružni mail sa molbom za vetovanje već biti poslat. 😁 Htedoh da napisem. Ne znam da li Jazz ima neki mec do zakljucenja trejda? Ako padne neka 20-15 partija Gobera sa par blokada, bice frke : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Gober <---> LMA + Taurean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Zveki ide utabanom stazom. Pre dve godine je isto ovako na pocetku trejdovao Gobera i naravno ispao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) Ja hteo Adamsa i neki dodatak da mu nudim. Realno ovo je za koplje bolje mislim da se su zajebali Lma i prince je previse ali avaj Edited October 27, 2019 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 dobar posao onog ko dobija lmaa i princea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Ja hteo Adamsa i neki dodatak da mu nudim. Realno ovo je za koplje bolje mislim da se su zajebali Lma i prince je previse ali avaj Gober nam pojacava bitne kategorije, trice cemo najlakse da strimujemo. Isto smo i prvi na waiveru, pa je kul imati prazno mesto u rosteru ako iskoci neka prilika tokom sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 6 minutes ago, John Dies at the End said: Najbolje sam ja prosao u ovom trade-u... Ostali su mi Russ, i Tatum+MicRob 🤣 Meni ostao Kavaj : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 11 minutes ago, John Dies at the End said: Najbolje sam ja prosao u ovom trade-u... Ostali su mi Russ, i Tatum+MicRob 🤣 4 minutes ago, Wook said: Meni ostao Kavaj : ) Meni prva 3 pika. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ma jasno je imate siguran Dd(doduse kako igra bice pola od dd) i elitnog blokera. Zveki dobija 20+/9/1 od Lma i Prince koji je odlican kusur koji ce imati Dd avantura. sve u svemu otisao vam PPm i poeni u kurac, a imate 2 najbolja C. Dok zveki tek sada nema nikakav identitet, jake trojke i to mu dodje to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Pratimo isti koncept kao prosle godine, fokus na centarske kategorije, strim trica, i ovo ostalo ako iskoci ponekad, kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ne razumem koji ce vam centri... Igram sa pola C i drugi sam Po broju skokova... Ne znam, Zveki bolje prosao ( trenutno) , ima ovog C iz Wash, za dobija poene,ppm , nista manje skokova i blokada sa ovom dvojicom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 5 minutes ago, John Dies at the End said: Ne razumem koji ce vam centri... Igram sa pola C i drugi sam Po broju skokova... Ne znam, Zveki bolje prosao ( trenutno) , ima ovog C iz Wash, za dobija poene,ppm , nista manje skokova i blokada sa ovom dvojicom.. Gober je 2+ bloker po tekmi, kako nista manje blokova. Isto, racunaj da imamo dodatnu poziciju u rosteru, koliko god taj igrac kog uzmemo bude krs, ponovo ce imati neke counting statse. FG i DD ce takodje da nam ojacaju solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts