Zvezdinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 13 minutes ago, Magia said: A sad krece nedelja protiv ucitelja ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Samo da debilko Kapela nije sjebao adamsa na duze. Kakav idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 cvrst je Adams verujem da nece biti duga pauza,makar se nadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 7 minutes ago, Mile1 said: cvrst je Adams verujem da nece biti duga pauza,makar se nadam Mozes ti da budes cvrst kao stena ali dzaba kada se debilko zaleti, obori te i posle padne preko tebe .https://streamable.com/lk0sl Ne vidim gde je zglob sjebao ali dobro valjda nije ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ma samo se ugruvao, nista strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Zveki, sto si dropovao Norman Powella? Ja nisam imao izbora sa 4-5 O, ali sta da se radi...jos su mnogi spavali...Matic hajpovao onog niskoprocentnog Burksa... 9 hours ago, Magia said: Ma i Debeli i Wook su tu, nista tu jos uvek nije gotovo. Mene ne racunajte za dogodine. Igram 100% do kraja ove sezone, ali i ako budem u 16. ne racunajte me dogodine. Dosta je bilo, u aprilu punim 40 : ))) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Isprcao me Lav u drugom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) Drzim vrecu buva JJa cele nedelje posto imao 1 dobru partiju protiv Uinia i on to lepo vrati tako sto danas odigra 3x bolje nego cele prosle nedelje ukupno. Janis je uzeo sraman TD, 3/9 ft i 8 to.. Edited January 21, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 11 hours ago, uini said: @John Dies at the End ako bude imao vremena da kopa po FAs, ja verujem u njegov opstanak 'ode debeli 14 dana na odmor... Biti će zajebano 4 hours ago, Magia said: A sad krece nedelja protiv ucitelja ❤️ Daj bre Magični, spusti malo gas, sto me BRE toliko mrzis za'ebavao sam se za ono da si dosadan, naporan i sl. Ti si super "dečko" ( no homo) 2 hours ago, Wook said: Zveki, sto si dropovao Norman Powella? Ja nisam imao izbora sa 4-5 O, ali sta da se radi...jos su mnogi spavali...Matic hajpovao onog niskoprocentnog Burksa... Mene ne racunajte za dogodine. Igram 100% do kraja ove sezone, ali i ako budem u 16. ne racunajte me dogodine. Dosta je bilo, u aprilu punim 40 : ))) '''naci'' @uini & ja (izvinjavam se ako ima još neko ) smo trebali da prestanemo da igramo još pre par godina P.S: za ostatak ekipice sa fantasy-ja ne znam, ali ja dolazim na zuraju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Svaka cast Maxo za odluku da ne ubacimo Enesa. @uini Svake nedelje igram protiv 2 rivala - 1 se menja, a Maxa je konstanta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Welcome back MPJ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 3p jel je los ciglar Burks? Jos isti nije imao povredu kao Powel, Luni, Wood i ostali koji su se cekali, ali vidim da ce da posluze Marta za borbu neka si ih drzao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 24 minutes ago, LayupFromTheMidget said: 3p jel je los ciglar Burks? Slavim dan kad ga je Wook dropovao kao drugi rodjendan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) Prvi sam ga ja drop-ovao, ako 'cemo' za "zapisnik" BrusLee-ja sam već morao da drop-ujem, bio mi je 5(6) igrač out Edited January 21, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 6 hours ago, John Dies at the End said: Daj bre Magični, spusti malo gas, sto me BRE toliko mrzis za'ebavao sam se za ono da si dosadan, naporan i sl. Ti si super "dečko" ( no homo) Kakvo vece mojih i tvojih 54% iz igre na 0.59 ppm, ludilo duel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 8 hours ago, John Dies at the End said: 'ode debeli 14 dana na odmor... Biti će zajebano Daj bre Magični, spusti malo gas, sto me BRE toliko mrzis za'ebavao sam se za ono da si dosadan, naporan i sl. Ti si super "dečko" ( no homo) '''naci'' @uini & ja (izvinjavam se ako ima još neko ) smo trebali da prestanemo da igramo još pre par godina P.S: za ostatak ekipice sa fantasy-ja ne znam, ali ja dolazim na zuraju 😄 Ne znam za vas, ali ja sam resio da je vreme za pemziju : ) Kontam da vi bez titule morate jos da pokusavate : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Ma stavi nekog za coownera, ti se pojavi tu i tamo nemoj da zajebavas sad i ti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Ja se nisam zajebavao. Stvarno je naporan. Ali to ne znaci da sad treba da ide u penziju. Ako neko vec treba da se penzionise to sam ja. Ne kradi show vucino. Drugom prodaj te forishke i bolje bi ti bilo da budes aktivniji na FA. Vidis da zveki poludeo. Startnog centra oklahome baca ccc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Kad sam vam dao Dankana, eto vam i 3.centar OKC-a. Bas ako se namesti da su i Adams i Noel tesko povredjeni, da ga jebem onda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Ko? Voli Serbijak? I gde on igra uopste?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 11 hours ago, Wook said: Ne znam za vas, ali ja sam resio da je vreme za pemziju : ) Kontam da vi bez titule morate jos da pokusavate : ) Da, bas cudno sto se povlacis u sezoni kada 1/1 ispadas iz lige pod izgovorom da imas 40 godina, kao da si do sada imao 10 godine manje a igrao si posveceno kao da ti zivot zavisi od ovoga (nista lose, to je cak i kompliment posto i Maxa i ja imamo jako veliku povezanost i zelju da uspemo u fantaziju i sigurno da bi nas ego pojeo da smo ispali iz A prosle godine i da ne bismo igrali B) -> igrica zahteva minimalno vremena, da se malo pripremi draft i to je jedno vece od par sati i onda menjanje tima 5min dnevno sto moze i neko ko radi 18h dnevno da ispuni + malo to cimanje oko FA za koje je potrebno odvojiti vreme, gledati i pratiti, ali na kraju uvek treba imati srece i moze dosta toga da se nakrca i ovako jednim random ulaskom u add players. Priznaj, Vucino, ne mozes da podneses kao bivsi sampion da putujes u cvajtu, gde se zagavio jedan Zveki, bivsi osvajac, i onda ilegalno presao u A, jedan Chaos dvostruki osvajac i 1x finalista je morao da se vraca, ali sada je B liga sve jaca (pa eto i Zveki nije mogao da ispliva odatle) , pa te strah da se vise nikad neces vratiti u elitu. 😘 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) 1 hour ago, delgado said: Da, bas cudno sto se povlacis u sezoni kada 1/1 ispadas iz lige pod izgovorom da imas 40 godina, kao da si do sada imao 10 godine manje a igrao si posveceno kao da ti zivot zavisi od ovoga (nista lose, to je cak i kompliment posto i Maxa i ja imamo jako veliku povezanost i zelju da uspemo u fantaziju i sigurno da bi nas ego pojeo da smo ispali iz A prosle godine i da ne bismo igrali B) -> igrica zahteva minimalno vremena, da se malo pripremi draft i to je jedno vece od par sati i onda menjanje tima 5min dnevno sto moze i neko ko radi 18h dnevno da ispuni + malo to cimanje oko FA za koje je potrebno odvojiti vreme, gledati i pratiti, ali na kraju uvek treba imati srece i moze dosta toga da se nakrca i ovako jednim random ulaskom u add players. Priznaj, Vucino, ne mozes da podneses kao bivsi sampion da putujes u cvajtu, gde se zagavio jedan Zveki, bivsi osvajac, i onda ilegalno presao u A, jedan Chaos dvostruki osvajac i 1x finalista je morao da se vraca, ali sada je B liga sve jaca (pa eto i Zveki nije mogao da ispliva odatle) , pa te strah da se vise nikad neces vratiti u elitu. 😘 Ma ne pratim basket. Poslednju NBA utakmicu koju sam gledao je finale GS-Cavs. Druge stvari me interesuju.... Ne interesuje me da li cu ispasti, ako ne mogu u plej of, to je kraj. Zato nisam hteo da trejdujem Aytona i dajem Dipa za sicu... Mozda ovih 5-6 sedmica Aytona kao startera i Dipa bude dovoljno za opstanak, u tom slucaju mogu da ostavim ekipu nekom iz B, tj. znam kome. Edited January 21, 2020 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Mozda ovih 5-6 sedmica Aytona kao startera i Dipa bude dovoljno za opstanak, u tom slucaju mogu da ostavim ekipu nekom iz B, tj. znam kome. Zvekiju? 2 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 jednom ce doci i nedelja kada cu imati manje od 4 povredjenih igraca, jednom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts