Fat Zadd Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Kao sto sam i napisao... Na kraju cu da izgubim svojih gluposti ( koje btw konstantno pravim 😴) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 batum prvi put sutnuo nakon 16min u igri. kakav velikan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 48 minutes ago, John Dies at the End said: Kao sto sam i napisao... Na kraju cu da izgubim svojih gluposti ( koje btw konstantno pravim 😴) E svaka ti cast, lepo si iskukao pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 1 hour ago, Zvezdinho said: E svaka ti cast, lepo si iskukao pobedu. Sta sam iskukao? U trenutku kada sam pogledao semafor gubio sam + si bio na samo 14 poena zaostatka... Jbg, kasnije Tatum "poludeo" , a ti izhubii bacanja ( ne znam kako) Btw, imas jos 1 igraca, a ja nisam imao sekundu slobodnog vremena da izvrsim izmenu i sutnem onog tutbana iz NYK koji me je kostao najverovatnije 2-3 CAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Probudio se Kiwi malo je falilo da ga dam relativno jeftino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Umalo skupo da me kosta zaboravljanje ovog iz Majamija na klupi... Sreca, Tatum se pobrinuo za DD ( kada Brunsonovi tutubani ne mogu da ubodu sut poslednjih 3 min).. 200 skoKeva, nije lose za ekipu bez "prvog" C i bukvalno bez izmene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Fakin KaruZo 6/6 bacanja ... I posle Zveki kuka i zali se neki qrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Kazem ja, navlaci vas Zveki na Bouchera. 😄 S obzirom na povrede, super rezultat. S obzirom na ocekivanja sa pocetka nedelje, not so much. Cestitke Brogdonu i Zumbulu. I da, kad sa tolikim drvoredom ne uzmete oreb i blk protiv ekipe kojoj ne igra prvi centar, vreme je za promene. Evo, ja mogu da vam pomognem. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Nikako sa njim dao mi Marvin i J richa za Bookera prosle godine, stara je to prevara. Na kraju 9/4 izvukao Janis ast nekako juce i danas i td naravno; jedini problem su ova 3 dtd za mela, ruzu (kakav sok da znam) i kenarda, preneli im dtd virus protivnici. Sa 3p sledece nedelje, jadan on bas mu fin raspored, prvo zorex pa mi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 9 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Nikako sa njim dao mi Marvin i J richa za Bookera prosle godine, stara je to prevara. Na kraju 9/4 izvukao Janis ast nekako juce i danas i td naravno; jedini problem su ova 3 dtd za mela, ruzu (kakav sok da znam) i kenarda, preneli im dtd virus protivnici. Sa 3p sledece nedelje, jadan on bas mu fin raspored, prvo zorex pa mi, Pa to si mi trazio. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 3 minutes ago, Itachi Uchiha said: Pa to si mi trazio. 😄 Zajebavam se, trazio sam imali fin PO raspored, rutinirali amatera u 1/8 posle se raspali obojica u 1/4 protiv Haosa...+Book bio ? za gasenje. Ali ima da vas zedne prevede preko vode Brogdona, ako razbijate tu sumu ja cu da pokupim 1 evropsko drvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 čestitke @Nicklord 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 2 hours ago, uini said: čestitke @Nicklord Hvala. Jebo ga ja ako znam kako sam dobio 😄 još mi je jedan dan ovo ostalo na klupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 pa dobio si jer si bio bolji. a da ti nisu ostali na klupi ovi u sredu valjda, dobio bi ubedljivije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) Sad protiv Zvekija, da vidimo da li ce Tauns zaigrati, mada mi nije neophodan. da probam reverse jinx Edited December 23, 2019 by Itachi Uchiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 2 hours ago, uini said: pa dobio si jer si bio bolji. a da ti nisu ostali na klupi ovi u sredu valjda, dobio bi ubedljivije Istina Prva pobeda od kada je Kari preminuo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) 5 minutes ago, Nicklord said: Prva pobeda od kada je Kari preminuo prilično bi ti pomoglo u borbi za pobedu kada bi rotirao tog jednog igrača umesto tj leafa koji igra 3min po tekmi. otprilike da skoloniš "out" igrače, postaviš u izbor samo one koji igraju večeras, zažmuriš i klikneš -> dobićeš korisnijeg igrača za to veče. a zamisli još da malo probereš : i Edited December 23, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Cestitke @Contador54 -376 -177 +137 -200 -37 -42 -152 -68 -328 Samo sam 1 ove sezone imao vise minuta od protivnika. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 7 hours ago, Itachi Uchiha said: Cestitke Brogdonu i Zumbulu. I da, kad sa tolikim drvoredom ne uzmete oreb i blk protiv ekipe kojoj ne igra prvi centar, vreme je za promene. Evo, ja mogu da vam pomognem. 😄 Jbg, imao si zvijersku nedelju cak i bez KAT-a, sa 29 blokova smo uspeli da izgubimo. Tacno bi bilo 12-0 da je igrao KAT xd Sad da vidimo sta ume grof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) 1 hour ago, Itachi Uchiha said: Sad protiv Zvekija, da vidimo da li ce Tauns zaigrati, mada mi nije neophodan. da probam reverse jinx Kad kad si na prevaru uzeo Bochera ne treba ti niko vise. A Karuso pa mogao si do jednog of. skoka. Pobeda, al ko i da nije. Ovaj Debeli nije normalan nema centra a imao 190 defanzivnih skokova. Steta sto se Luka povredi, ne bi debeli dobio DD ni of.skokovi ne bi bili nereseni jer sam ganjao asistencije. Edited December 23, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Jbg, imao si zvijersku nedelju cak i bez KAT-a, sa 29 blokova smo uspeli da izgubimo. Tacno bi bilo 12-0 da je igrao KAT xd Sad da vidimo sta ume grof Konji, ako ste raspolozeni za trade, znate da kod mene imati top Prospekte i najbolji izbor Kako je Zveki pobedio i dokazao da je najBaja U selo, okrecemo novu stranicu u grcevitoj borbi za opstanak... Sada protiv starog fantasy saboca iz B ligaskih dana i TD probudjenog foliranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) 11 minutes ago, John Dies at the End said: Konji, ako ste raspolozeni za trade, znate da kod mene imati top Prospekte i najbolji izbor Kako je Zveki pobedio i dokazao da je najBaja U selo, okrecemo novu stranicu u grcevitoj borbi za opstanak... Sada protiv starog fantasy saboca iz B ligaskih dana i TD probudjenog foliranta Kada ideeeeem svojim selom, misle da sam Alen Delon. Edited December 23, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 kaže se alen deloM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 8 hours ago, LayupFromTheMidget said: Nikako sa njim dao mi Marvin i J richa za Bookera prosle godine, stara je to prevara. Na kraju 9/4 izvukao Janis ast nekako juce i danas i td naravno; jedini problem su ova 3 dtd za mela, ruzu (kakav sok da znam) i kenarda, preneli im dtd virus protivnici. Sa 3p sledece nedelje, jadan on bas mu fin raspored, prvo zorex pa mi, Mozda sam mogao sam uzeti trojke i pojuriti ast, imao sam jos 2 izmene, ali me mrzelo da se cimam i pregledam fa. Ubile su mi volju ove povrede, a i svejedno mi je hocu li biti 19. ili npr. 15, kad u plej of ne mogu. Dogodine necu igrati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 @delgado registrovao sam se na ovu tvoju kladionicu zbog ovih besplatnih 300 dindzi i spinova dobrodoslice , al mi jos nisu uplatili, kad mogu da ocekujem da ce da mi uplate , daj malo poguraj, nocas ima NBA koliko oces, prekosutra nema nista zbog Bozica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts