Dracarys Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ne znam sta da mislim o Hensonu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Auuuu kakvo rokanjeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 7 minutes ago, Drakaris said: Ne znam sta da mislim o Hensonu.. treći centar iza wooda i makera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 5 minutes ago, Wook said: KO je otišao nazad, nisam ispratio Kažu Henson i Knightmare, ali to je neki od onih klovnova sa Ringer-a objavio, tako da ja još nisam uveren u sigurnost te informacije. Jbt. kako me GSW sjebaše sa trejdom GR III, baš besmislen potez, jeb'o ih Karijev šurak. Ladno mi dođe da pokupim nešto vruće sa FA, jer ne verujem da će mu Fila dati previše prostora. Evo potvrdio upravo Woj za Drummond trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Just now, Noćna mora B92 fantazera said: Kažu Henson i Knightmare, ali to je neki od onih klovnova sa Ringer-a objavio, tako da ja još nisam uveren u sigurnost te informacije. Jbt. kako me GSW sjebaše sa trejdom GR III, baš besmislen potez, jeb'o ih Karijev šurak. Ladno mi dođe da pokupim nešto vruće sa FA, jer ne verujem da će mu Fila dati previše prostora. Evo potvrdio upravo Woj za Drummond trejd. nije besmislen trejd, u plusu je gazda destetak milki Dropovao sam Dienga. Je l to ode u Heat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Nista bre par spekulativnih poteza ima ali ne mirisu mi. Bolje monka da sam dignuo jutros nego ovo sto; ima govna lopovska ajde neka bomba za FA igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 čekamo tt u boston Adrian Wojnarowski @wojespn · 2 м Washington has traded Jordan McRae to Denver for Shabazz Napier, league source tells ESPN. Prvi plej Delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 4 minutes ago, Wook said: treći centar iza wooda i makera Jeste Mejkera ne bih drzao u igri ni u beton ligi. Imace Henson lepu produkciju. Ganjace se PO. Makar znam da mi nece Lava gasiti, sad kad su doveli Dramonda. Pokusace da ih uigraju za sledecu sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Nista bre par spekulativnih poteza ima ali ne mirisu mi. Bolje monka da sam dignuo jutros nego ovo sto; ima govna lopovska ajde neka bomba za FA igrace. eto ti shabaz wizards on je valjda na FA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Just now, uini said: eto ti shabaz wizards on je valjda na FA Jep on je najbolji ali na waiveru je on. Izgleda mangupi navukli i maxu opasno kao mene Bell @maXa88 javii se kako sebi nisi otvorio oci?a????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 minute ago, Drakaris said: Jeste Mejkera ne bih drzao u igri ni u beton ligi. Imace Henson lepu produkciju. Ganjace se PO. Makar znam da mi nece Lava gasiti, sad kad su doveli Dramonda. Pokusace da ih uigraju za sledecu sezonu. Na tu priču su ljudi prestali da se pecaju pre jedno četri godine 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Najveći dobitnik je Bora i Sekvoja, koga sam ja uz Q dropovao te kasnije zaboravio da iskoristim waiver 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Just now, Wook said: Na tu priču su ljudi prestali da se pecaju pre jedno četri godine U ekipi gde nema nijedan pravi centar, Henson je zlato Zajebao me Shams opasno, bio je objavio da Enis odlazi u Orlando, pa obrisao. Vojnarovski je bog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ako ruza i Kenard ostanu imam 1 i 2 opciju Detroita jos 20 minuta nade. (naravno mogu da ih ugase ali opet upsidde je vise nego ogroman, punili bez Blakea a sada i bez Druma ce biti to je nivo iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) 9 minutes ago, Wook said: čekamo tt u boston 🤞 Razmišljao sam dal' da dropujem malog Milton-a za pEnnis-a, mada mi nije toliko krivo što nisam. Neka ga grofu, uklapa mu se u ekipu...tj. ovo što je ostalo od nje. 🏍️ Edit: Fala ljepa, druže Debeli! @John Dies at the End Edited February 6, 2020 by Noćna mora B92 fantazera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Lep dedlajn za sada. Spellman otišao, više minuta Chrissu. Drummond - Wood, još Knox i Bullock pokupljeni iz NYK. Samo da me nešto ne ukanali sad na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 (edited) 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jep on je najbolji ali na waiveru je on. Izgleda mangupi navukli i maxu opasno kao mene Bell @maXa88 javii se kako sebi nisi otvorio oci?a????? Ja ga dropovao pre dva dana. Jbg nadali smo se da nece do toga doci ali... De ce on mucenik pored bredlija, ajzee, smita... Edited February 6, 2020 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 minute ago, maXa88 said: Ja ga dropovao pre dva dana. Jbg nadali smo se nece to toga doci ali... De ce on mucenik pored bredlija, ajzee, smita... Ajzea i Smith su još veći mučenici, ali verovatno će jedan drugog da pojedu. niko tu nema sigurne minute. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 Plus satoranski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 i gilbert arenas 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ovo je sve gotovo, možda još samo Boston može da iznenadi sa nekim Myles Turnerom npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Nije gotovo moze i posle 9 da padne trejd ako su valjda inicirani pregovori pre 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) ode it u kliperse. plači delgado Candace Buckner @CandaceDBuckner now Can confirm: veteran point guard Isaiah Thomas is on his way to the Los Angeles Clippers. #Wizards receive Jerome Robinson Ti si prvi plej Shabazzzzeeeee Edited February 6, 2020 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Borivoje najgore prosao. TT ostao, bice za drop. Javi se ako hoces Hensona i Enisa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) 46 minutes ago, Wook said: ode it u kliperse. plači delgado Candace Buckner @CandaceDBuckner now Can confirm: veteran point guard Isaiah Thomas is on his way to the Los Angeles Clippers. #Wizards receive Jerome Robinson Ti si prvi plej Shabazzzzeeeee Ti baš rešio da dokusuriš Maksentija. 43 minutes ago, Drakaris said: Borivoje najgore prosao. TT ostao, bice za drop. Javi se ako hoces Hensona i Enisa. Sad je samo važno da on dobije OUT oznaku, da može da se ušteka na IR, a treba mu još samo naredni meč da propusti. A nakon buyout-a, biće svejedno da li Hjuston ili Boston, jer će biti starter svakako, i to konačno u ekipi koja ima pleja. Tako da, čujemo se naredne sedmice, da saberemo utiske. Edit: Umalo da zaboravim - ti stvarno misliš da će Love da ima neku vrednost, sad kad je Drummond doveden + konačno Nance malo prodisao. Pa nije mu to Tristać da se sklanja za defanzivne skokove. Andre grabi sve što vidi. Tako da pre bih rekao da ti najviše gubiš ovde, jer nema šanse da će Klivlend da radi buyout onolikog ugovora, tj. mislim da je i tehnički neizvodivo to uraditi sa ugovorom vrednosti onog koji Love ima. Sad je samo pitanje vremena kad mu sledi shutdown, kao i prošle godine. Edited February 6, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts