didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) realno, magijini draftovi i rezultati sto u B sto u A govore da je ispravno tvrdoglav edit ja sam sve svoje co-ownere oterao pasivno-agresivnim ali pre svega odlučnim decision-makingom 😀 Edited January 14, 2020 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Na nema tu nikakvog znanja, vise plod sreće, nesto slično kao zvezdin ex-trener u fudbalu Milojević ( na stranu što mi je pokupio većinu igrača koje sam hteo i to par rundi ranije 😴) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 magia je opasan fantazer. da ne volim draftovanje više od 'leba, jedino bih se sa njim udružio osim lavrnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Pored toga sto je opasan fantazer on je i opasan shaljivdzija kad su trejd pregovori u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Uini kako bi presao preko mog draftovanja Traea? 😂 Ja sam najponosniji najvise na svoj prvi draft kada sam uzeo Townsa, ITa (ona sezona u Bostonu kad je pokidao) i Jokica (prva brutalna sezona u NBA), ali nista od toga ne bi bilo da nije mog gurua- Debelog 😎 Btw tim mi se raspada, proslo kolo uzeo 3 kategorije (cestitke Misko iskidao si) a ove nedelje vec Ingram i Trae povredjeni, nece biti dobro protiv Lavrnje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 i ja sam gađao traea ali ne dovoljno posvećeno (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Cime si ga gadjao? 😋 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 6 hours ago, Zvezdinho said: Jeste tek sto se vlasnik pojavio prvi put od starta sezone da proceni da je Ok trejd, nista sumnjivo ni tu, mora da je i to slucajka. Ali nista bitno da si hladan kao spricer, vrati Pj tuckera kao avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 5 hours ago, Magia said: Uini kako bi presao preko mog draftovanja Traea? 😂 Ja sam najponosniji najvise na svoj prvi draft kada sam uzeo Townsa, ITa (ona sezona u Bostonu kad je pokidao) i Jokica (prva brutalna sezona u NBA), ali nista od toga ne bi bilo da nije mog gurua- Debelog 😎 Btw tim mi se raspada, proslo kolo uzeo 3 kategorije (cestitke Misko iskidao si) a ove nedelje vec Ingram i Trae povredjeni, nece biti dobro protiv Lavrnje. Sta sam ti napisao @uini Magija je jedan dosadan snob, ne da se iznervirati i izprovocirati 😴 E da, da je ostvario samo jedan trade za koji nisam bio, ko zna gde bi bio kraj... + Nesrecno ispadanje u drugoj sezoni. Dobar je fantazer, za razliku od mene 😴 I ne brini Magični, vratiće se svi oni za duel protiv mene, nista novo 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 @John Dies at the End jel su to tebi uzeli pola kategorije prosle nedelje pa je SNS brigada prva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Ne znam, nisam ni proveravao ... Oprostio sam se od sezone Jesu, 1stl, sad proverio ... nerešeno u stl ... Mafia, sta reći 😴 Edited January 14, 2020 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Propusta veceras Lav... Zapio se nocas sa LeBronom u ime starih dana kad su harali ligom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jeste tek sto se vlasnik pojavio prvi put od starta sezone da proceni da je Ok trejd, nista sumnjivo ni tu, mora da je i to slucajka. Ali nista bitno da si hladan kao spricer, vrati Pj tuckera kao avatar Seselj dr Vojislav iz devedesetih da ti pozavidi na teorijama zavere. Bolje bi ti bilo da radis svoj posao i namestis do kad ce da traje nas trade deadline posto trenutno stoji da mogu trejdovi dokle oces. Edited January 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) 16 minutes ago, Zvezdinho said: Seselj dr Vojislav iz devedesetih da ti pozavidi na teorijama zavere. Bolje bi ti bilo da radis svoj posao i namestis do kad ce da traje nas trade deadline posto trenutno stoji da mogu trejdovi dokle oces. A tebi ova Maja Gojkovic koliko si naivan. Pa sto se nije pojavio na temi za Goberov trejd, ili kada ti Clutch trazio kusur za VUcka ili bilo koji 2 trejd, ali tu je odjednom bas sada da kaze da je ok trejd i da se ne pravi drama i to pre nego sto je pocela drama.. Ali ajde Majo jos jednom postavi screenshot pre 7 dana gde se spominju 3 igraca i MPJ nisu celu stranu, daj opet da procitamo te pregovore. Ne brini se za TD daleko je, ima vremena da se postavi. I vrati Pj Tuckera trebaju mi skokovi danas od njega cisto da ga prizoves da uzme ~10tak komada. Edited January 14, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Ti si Maticu dijabola ako stvarno to mislis, a ne trolujes u stvari. Zasto bi se pojavljivao kad smo se ja i on za svaki trejd dogovarali na Skajpu. Pojavio se zbog tvoje histerije. A Maja ti je Delgado posto je najvise timova promenio do sad, fantasy Seselj dr Vojislavu. Edited January 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 4 minutes ago, Zvezdinho said: Ti si Maticu dijabola. Zasto bi se pojavljivao kad smo se ja i on za svaki trejd dogovarali na Skajpu. Pojavio se zbog tvoje histerije. A Maja ti je Delgado posto je najvise timova promenio do sad. Pa sto i sada da se pojavi kada ste sve preko skajpa? Da glumi PRa zbog moje Histerije? Dobra uloga vlasnik a PR, fino fino. Delgado nije ostavio svoju franzisu u b ligu, ti bez kicme jesi u tome je razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Sta ste vi stavili da bude komesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 zveki daj onaj skrinsot, jos nije bilo na ovoj strani 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 6 minutes ago, Zvezdinho said: Sta ste vi stavili da bude komesar. Nije ti ovo neki argument Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Ruku na srce, promenio se od kad je na funkciji. Nije to taj matic kog smo svi znali Lepo kaze nas narod, daj coveku vlast i videces kakav je... Nego da se menja komesar!!1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Moze ja sam ionako na silu gurnut na funkciju zamenika posto nikon nije hteo 😄 Zveki daj screenshot cekaju fanovi za isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 (edited) Ti mozes da ostanes na funkciji zamenika. Vidi se da si lojalan Moj predlog je da maXa bude novi komesar Edited January 14, 2020 by maXa88 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Jos komesar 1 a zamenik 2, jeste hoce slucajno to...Sve je namesteno.. Dole diktatura! Nego gde je BORIVOJE, falio je on juce da proceni onu situaciju sa mini esejem, BORO VRATI SE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 I ja sam za promenu komesara....i da komesar ima(m) minimum dve godine iskustva u obavljanju dužnosti, priča minimum 3 sveCka jezika osim maternjeg i 40+ godina.Da je lep, zgodan i nadasve komunikativan. I naravno, da ne moze da ispadne iz A lige... Zato, Debelog za komesara Just now, LayupFromTheMidget said: Jos komesar 1 a zamenik 2, jeste hoce slucajno to...Sve je namesteno.. Dole diktatura! Nego gde je BORIVOJE, falio je on juce da proceni onu situaciju sa mini esejem, BORO VRATI SE ! Boro je na službenom putu za Kinsasu... Znaš ono, zla i nepravedna moderacija i sl 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 4 minutes ago, maXa88 said: Moj predlog je da maXa bude novi komesar +1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts