Squabbit Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Taj player rater je kurac živi i ne znam čemu služi. Inače, po njemu, imam najboljeg igrača u ligi. ESPN player rater je "vremenski" zavistan... Kako vreme teche brojevi se smanjuju.. Bas nidje veze za ozbiljnije poredjenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Taj player rater je kurac živi i ne znam čemu služi. Inače, po njemu, imam najboljeg igrača u ligi. to je samo zato što sveti luka nije igrao par dana. izuini mu se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Pa da se ne zajebavamo Drumm je i imao najbolji start u ligi: 20/20 u proseku jak blkstl dobar fg i u svakoj po Dd ali najbolji igrac na kraju ce biti onaj ko ima najvise Tda Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Rater je ok kad prođe malo više vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) 13 minutes ago, stefan81888 said: Rater je ok kad prođe malo više vremena. Tako je , na kraju ovog meseca Bejns ide u Top 10 igraca Kad se nivelise manjak minuta zbog nastupa onog drogosha. Edited November 6, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) A kad se vrati 'drogos' ? Edited November 6, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Preimenujte ovo u A Liga Aron Baynes fantasy 2019/2020 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 6 minutes ago, Zvezdinho said: Tako je , na kraju ovog meseca Bejns ide u Top 10 igraca Kad se nivelise manjak minuta zbog nastupa onog drogosha. Zveki, ti stvarno misliš da je neko toliko naivan da se upeca na Baynes-a? Blago tebi onda. 😁😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 1 minute ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: Zveki, ti stvarno misliš da je neko toliko naivan da se upeca na Baynes-a? Blago tebi onda. 😁😂 Desi bre BoraBora... evo me uz razmisaljm o tvojoj ponudi CP3 za Russ-a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 3 minutes ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: Zveki, ti stvarno misliš da je neko toliko naivan da se upeca na Baynes-a? Blago tebi onda. 😁😂 Ja kao da pricam kineski. Bejns nije na prodaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 6 minutes ago, John Dies at the End said: Desi bre BoraBora... evo me uz razmisaljm o tvojoj ponudi CP3 za Russ-a Stvarno postaješ naporan, Debeli. A nisi više ni zanimljiv, pravo da ti kažem. 😒 Tako da prestani da izmišljaš koještarije i širiš neistine. Niko tebi nije kriv što tvoj FA otpad niko neće da uzme za legit igrače, pa posle izmišljaš kojekakve budalaštine i lažne ponude i ostavljaš ih ovde. 😂 A bolju ponudu od Tristać + CP3 za Russ-a sigurno dobiti nećeš. Mada više ni ona ne važi. Završili smo za svagda. 😁 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 1 minute ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: Stvarno postaješ naporan, Debeli. A nisi više ni zanimljiv, pravo da ti kažem. 😒 Tako da prestani da izmišljaš koještarije i širiš neistine. Niko tebi nije kriv što tvoj FA otpad niko neće da uzme za legit igrače, pa posle izmišljaš kojekakve budalaštine i lažne ponude i ostavljaš ih ovde. 😂 A bolju ponudu od Tristać + CP3 za Russ-a sigurno dobiti nećeš. Mada više ni ona ne važi. Završili smo za svagda. 😁 😪 Raskidas Nisam video da si napisao i TT... Moa da kupim telefon sa vecim ekranom ,verovatno nije stao komplet text Ili sam bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Niko nece Cp3? Sok 😕 debeli kazi coveku da imas dobru ponudu od mene za igraca 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 9 minutes ago, Noćna_mora_b92_fantazera said: A bolju ponudu od Tristać + CP3 za Russ-a sigurno dobiti nećeš. znači ne izmišlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) 7 minutes ago, uini said: znači ne izmišlja O jbt. ti još ne nauči da čitaš?! 😑 😴 Pa dokad više, čoveče božji? 😂 13 minutes ago, John Dies at the End said: Raskidas Nisam video da si napisao i TT... Moa da kupim telefon sa vecim ekranom ,verovatno nije stao komplet text Ili sam bio Nisi video, samo si zaboravio da si mi prvi poslao poruku, nekih 5 minuta pre pomenute, tražeći upravo TT? Da, da, sećam se...kao da je juče bilo. 😴 Edited November 6, 2019 by Noćna_mora_b92_fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 zezam se boro, boli me paja šta radite, dokle god nije ilegalno :i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) 36 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Niko nece Cp3? Sok 😕 debeli kazi coveku da imas dobru ponudu od mene za igraca 😕 Da se uozbiljim za momenat ( da da i to je moguce) Tvoja i Magijina ponuda su dosta korektne i ozbiljne , ali imam previse SF/PF igraca te mi ruse koncepciju tima Zvekijevu ponudu sam mozda za malo da prihvatim , ali jbg , ne daje mi se starter za igraca koji ima ogranicen rok trajanja ... 28 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: O jbt. ti još ne nauči da čitaš?! 😑 😴 Pa dokad više, čoveče božji? 😂 Nisi video, samo si zaboravio da si mi prvi poslao poruku, nekih 5 minuta pre pomenute, tražeći upravo TT? Da, da, sećam se...kao da je juče bilo. 😴 Pa trazio sam TT, ali nisam CP3-aaaaa I bre BoraBoro , kein stress, za'ebavamo se malo, da razbijemo ovu kisu i monotoniju.. Moram da se spremama za koncerat ozbiljne muzike... kasnim... cao P.S: zaboravio, Pa BREEEEEE, ovi moji FA su bolji od vecine tvojih visokih pikova, o drugim da ne pisem 😴 Edited November 6, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Madjija dao korektnu i ozbiljnu ponudu Sad je jasnija ova kisa iz kabla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Aj molim vas, neka mu neko uzme ovog Bejnsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 moj ti je bre C :///// ja trazim tvog pf/sfa a dajem pf/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Al' je Zveki majstorski izrotirao u 2 minuta 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Hokejaske izmene 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Kakav teski ciglar ovaj Beret. Za njega su Simons i Nateklina pojam sutera. Unistio mi covek FT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Bice Cj Miles dobar ubod. nego da li spucati waiver za Burksa ili ne pitanje je sada. Cj ili alec 😕 dileme dileme Kenard jednu Ben like partiju, srecan DD Pj Tuckera svima koji slave Edited November 7, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 TJ Warren se budi sa 20 poena i 60% FG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts