Jump to content

Serbia against the world - nije bitno kako ali pobedjujemo

Recommended Posts

Posted

Cuti kad nema Samprasa. Najbolji nadimak ikada.

Za one koji ne znaju, ne zbog teniskog umeca, nego zbog sposobnosti da sam pojede prase.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

DANAS ZAJEDNO, A USKORO U KRALJEVU JEDNA PROTIV DRUGE: Olga i Eženi upisale prvu pobedu na turniru u Lionu!

Jeste da je Kurir u pitanju ali pisati ovako o zenskom tenisu je bas nepristojno.. Od svih kvaliteta najbitniji je seksepil.. 

Edited by Milica
Posted
37 minutes ago, Milica said:

Jeste da je Kurir u pitanju ali

Nema ali, to je dovoljno. Oni tako pišu o svemu, a posebno o ženama, mislim da bi i o nobelovki pisali tako samo ako je dovoljno mlada :puke:

I kakvo sad Kraljevo?

Posted

nisu srpske novine, ali kao da jesu :lol_2:

Novak Djokovic surpasses Nadal to serve longest as World No. 1 in men's tennis

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Obzirom da sam ocekivao da portali gore,dosta je ovo tankosava naslov :thumbdown:

NI DA GA SPOMENE! Novak Đoković oborio čuveni Federerov rekord i evo šta je izjavio u prvom obraćanju svetu tim povodom!

Posted

Ja sam se ukljucila na minut i stvarno nisam mogla da ga slusam, bacila pogled na komentare, videla par gde ga pljuju i to je to :classic_biggrin:

Posted

jao, stigoh do dela kad Obradovic kaze kako ga u Srbiji ne cene i kako su ga zvali nosac peskira :lol_2:

(da li je to on citao forum?)

• Ha-ha 3
Posted (edited)
13 minutes ago, alcesta said:

Ti to nameravaš do kraja da gledaš? :default_sofa:

gledam na preskoke.

uhvatila sam deo gde kaze da ima posao u Kini u Shangaju (kaze on je sad glavni u Kini za razvoj tenisa :lol_2:  ) gde ga kao kineska vlada placa da stvori "kineskog Novaka" :lol_2:  itd. "Prodao" im se s CV-jem gde je trenirao #1 Novaka, #1 Zimonjica, #8 Tipsu, #12 Viktora, osvojio DC...

Edited by wwww
  • WOW 1
Posted (edited)

Osvojili Dejvis Kup s njim, posle njega fejlovali svaki put. Slucajnost? Ne bih rekao. CV mu je besprekoran!

A ovo za kineskog Novaka, podseti me na Simona i francuskog Federera.

Jos kad bi Federeri i Djokovici rasli tako na drvecu bilo bi super.

Edited by McLeod
  • Ha-ha 1
Posted

ma cek samo kad ne uspe da ostvari ono sto je obecao, pa Kinezi krenu da ga malo "preispituju"...

Obradovic: "Viktor je izuzetno inteligentan"

(pa ide jos nekih epiteta)

Posted (edited)

Obradovic je, kaze, iz Like, u njegovom selu su sahranjeni roditelji Nikole Tesle, a deda mu je bio u kumovskoj vezi s Teslinim ocem.

(nemate pojma sta ste propustili :lol_2:  )

a interesantna je bila i prezentacija Kinezima njegove "metode" stvaranja "kineskog Novaka": objasnio im je da u Srbiji postoji izreka: ne pravi se pita od 💩

Edited by wwww
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

selo se zove: Divoselo (ako sam dobro razumela)

a majka mu je, kaze, iz Tulara kod Uba, odakle je negde i Dzajic (samo se pozivam na to sta je covek rekao, negde na 1:30:00 podcasta)

Edited by wwww