Barkley#34 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Boli me glava od Uroševića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Šćekić, Urošević, Miletić. Trube, JSL igrači za Bata Đorin fudbal.Tako su nas Lazevski i Miljković silovali cele sezone dok nismo ispali iz svega što smo mogliSent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Igramo sa 3 igrača manje. Urošević, Miletić i Šćekić ne znaju gde biju.Biće ovo duga noć. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Klizava trava u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Scekic je bas balvan, nesto kao Jovancic u Zvezdi. Samo kod nas se cene takvi igraci Miletic, Urosevic, jbg, stvarno nema dobrih domacih bekova, cak ni u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Odavno nismo uboli kao sa Sumom, Nathom, Sadikom. Zdjelar odličan. Pavlović pretalentovan.I onda im dodaš tri dunstera da im ubiješ volju i nateraš ih da odu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.L.T.I Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Svaka generacija ima svog Miljkovića. Urošević tragičan. Pavlović neprepoznatljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Poluvreme za zaborav. Nit napadamo, nit se branimo, a mogli smo primiti petardu za 45 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Suma se napržio večeras, čovek je ubedljivo najbolji igrač lige. Mislim da je s razlogom, on želi da pobegne iz naše rulje od fudbala. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Edited November 7, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Lepo je što smo mi izašli otvoreno da se nadigravano, ali teško to sa ovakvim zadnjim veznim i bekovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Malih brzih bekova tipa Ibanjez ima po Juznoj Americi koliko hoćeš, za male pare. Svaki "Robinjo" koji nije prošao je gurnut na beka.Kontam da im se ne gubi mesto stranca za beka ali naš fudbal nema bekove i godinama ga duvamo u Evropi zbog neznalica na bekovskim pozicijama.Ovu filozofiju da se guraju na beka ovi odvaljeni od drveta bez grama fudbala imamo samo mi.Bolje da su Volkova i Aksentijevića doveli kao što su hteli, nego ovu dvojicu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.L.T.I Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 10 minutes ago, Patriota iz kauca said: Suma se napržio večeras, čovek je ubedljivo najbolji igrač lige. Mislim da je s razlogom, on želi da pobegne iz naše rulje od fudbala. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Ne želi, već banda hoće da mu smanji platu. Ima 3 konkretne ponude. Edited November 7, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 11 minutes ago, Patriota iz kauca said: Suma se napržio večeras, čovek je ubedljivo najbolji igrač lige. Mislim da je s razlogom, on želi da pobegne iz naše rulje od fudbala. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Nisam stekao utisak da "zeli da bezi". Ali kad vidi da Bambi ima duplo vecu platu i treba da trazi povisicu. Realno, bolji su. Nije da to nismo znali i pre sat vremena, ali nisam ocekivao da budu ovako nalozeni. Ne znam ni sta da promeni Savo. Nema nikog na klupi ko bi nesto doprineo. Da je Pavlovic u protokolu odmah bi ga uveo umesto Scepana pa makar posle primili jos 5. Ovako, mozda Filip umesto Scepana, a Suma odmah iza Sadika. Edited November 7, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Na ovoj utakmici nisu problem bekovi nego stoperi i Scekic. Bekovi su na vetrometini na strani gde je Suma. Ova trojica stoje daleko od igraca jer su sva trojica preplaseni (opravdano) brzinom njihovih napadaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Nije problem bek Urošević? Dečko ne može loptu da primi, niti da je ispuca. Svaki njegov kontakt sa loptom je panični pokušaj da se iste oslobodi.Evo sad i Miletić. Majko mila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Sad i definitivno. Ja sam van priče FK dok je on u 11.Je*i se Savo s Miletićem.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 A ko umesto Miletica? Stojke spasio bar 3 cista gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ova dvojica po bokovima su za zaborav ali je istina da je problem i u štoperima. Par šansi su imali jer je bek ostajao unutra i pokrivao štopere. Sad je Miletić zajebo ali je i Ostojić odblejao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ovi su stali. Ne zele da nas ponize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Junajted je ovom pobedom obezbedio prolaz dalje i boleće ih uvo da se umaraju protiv Astane i protiv AZ-a. I da nas potera neka svemirska sreća da pobedimo u Alkmaru i Astanu u Beogradu, čisto sumnjam da Holanđani neće pobediti u Mančesteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 I dalje ne razumem koja je svrha prolaska. Kao drugi nemamo sanse da prodjemo bilo kog osvajaca grupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Valjda igraš za uspeh a to je prolaz. Neka kinta kapne, tim dobije još najmanje dve evropske utakmice, još neko veliko gostovanje u BG, malo li je? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 A koja je uopšte svrha igranja Lige Evrope kad je Partizan osvojiti neće? Da se tim lepo preseli u drugu srpsku ligu, to valjda može da osvoji. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 I dalje ne razumem koja je svrha prolaska. Kao drugi nemamo sanse da prodjemo bilo kog osvajaca grupe. Svrha je igrati na pobedu i probati pobediti. Sve ostalo je sviranje kurcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 I dalje ne razumem koja je svrha prolaska. Kao drugi nemamo sanse da prodjemo bilo kog osvajaca grupe. Da li si realan ti čovječe?Što se tiče ovog večeras, ok, izašli smo, pošibali se i vidjeli tačno gdje smo u odnosu na ozbiljan fudbal, nema laži nema prevare. Ako izvučemo neke pouke iz ovog i to je neka korist, na žalost ne vjerujem da će se nešto promijeniti. Fudbal je danas ozbiljan novac koji mi nemamo niti ćemo ga imati za top level fudbala možda nikad više.Kd bi obezbjedili novac tek toliko da nam klinci iz sopstvenog pogona ostaju bar tri sezone u prvom timu mogli bismo napraviti neku poor man’s Ajax priču, ovako mrka kapa, domet će nam i dalje biti osrednji timovi turske lige i poneki skalp nekog bivšeg velikana ili vicešampioni neke Slovačke ili Norveške.I to sve rjeđe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts