Xpert Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 (edited) Ovo je bilo uzasno. Mislim da samo Urosevic i Ostojic zasluzuju prelaznu ocenu. Ali prosli smo dalje i to ce se jedino pamtiti. Jasno, protiv Moldea ovako nece moci. EDIT: Aris vodi 1:0, nakon pola sata. Edited August 15, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Bolje Molde da prodje, ovako ce nas izbaciti sto godina iz Evrope. Ovo danas tuga Bozja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Preslikana utakmica protiv Apoela iz 2009, samo je rezultat bolji. Ogromna vrućina, a mi se resetovali nekih šest mjeseci unazad. Imali smo sreće što Turcima nije počelo prvenstvo, ubili bi nas iako nisu ništa pokazali na dvije utakmice. Trust the process što bi rekli u Philadelphiji i da ova krmad dovedu još bar jedno kršteno pojačanje, zaboraviće se ovo do jutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Navijači Moldea pred frasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Komsijama cestitke na prolazu... Kako je ova (za)Malatija bila 5. u turskom prvenstvu,ovi ni u nasoj ligi ne bi bili peti... 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Prolaz je prolaz, ali kompletna današnja igra Partizana staje u jedan komentar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 Ako Aris prodje, ovi nasi bi momentalno morali da povuku prigovor na suspenziju stadiona. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Komsijama cestitke na prolazu... Kako je ova (za)Malatija bila 5. u turskom prvenstvu,ovi ni u nasoj ligi ne bi bili peti... [emoji1] Nije im još počelo prvenstvo.Sa kratkih priprema odmah Slovenci pa mi.Sa snagom su na 60%.Dobra su ekipa, samo smo ih na vreme izvukli.Njima Donald nema mesta u postavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Just now, Xpert said: Ako Aris prodje, ovi nasi bi momentalno morali da povuku prigovor na suspenziju stadiona. 😄 i saopštenje da ne vode navijače sa sobom u grčku, pismo uefa i sve to na papiru da se uradi, pa šta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Jel to navijamo za Aris? :)Gledam postave, nemaju dva Grka u sastavu, prava legija stranaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 radije bih dzaba rudario 3 dana na 800m pod zemljom nego ponovo gledao ovakvu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 40 minutes ago, Stiletto said: Rukovodstvo Moldea već otvara šampanjac. najbolji opis na sta mi licimo... bio sam siguran da cemo do kraja primiti neku frljotku u 85min i caoooooooooooooooooo ceka nas jos jedna nezaboravna sezona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 Gledam Aris-Molde. Potpuna opsada gola Norvezana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 gde ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 Stream Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 hvala tebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 9 minutes ago, ranzo said: bio sam siguran da cemo do kraja primiti neku frljotku u 85min i caoooooooooooooooooo Još gore, bili smo najbliži ispadanju u tipa 95. minutu. Imam utisak da sam odgledao 200 ovakvih utakmica Partizana na evro gostovanjima. Skoro svaka je ovakva. Dozvolimo im da otvore meč odmah na početku, nesposobni smo da zagospodarimo sredinom ili da sa'ranimo tranzicijom ekipu kojoj smo pre nedelju dana mogli pet da uvalimo, u odbrani duva na sve strane, na bokovima korzo, milijardu prekida... i grickanje noktiju da li ćemo uspeti da se ne samoubijemo. Uspelo nam je ovog puta, što se ređe dešava. Kakav krš od igre protiv bezličnog protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Cestitke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 2 hours ago, Poodle Care said: . go*na bili go*na ostali, kad bi ih odje*ali ovi iz kluba da ne sme niko iz ruznala ma cele politike da pridje stadionu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Evo ga i treći za Aris. Sad postaje zanimljivo. Ozbiljno, koga više želimo? Zanemarimo za trenutak navijačke tenzije, znači samo čisto fudbalski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Dokle stigao Molde sa šampanj pićem? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zelite Molde,Aris kuci nije izgubio u Evropi 30 godina,pritom frka sa navijacima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Evo ga i treći za Aris. Sad postaje zanimljivo. Ozbiljno, koga više želimo? Zanemarimo za trenutak navijačke tenzije, znači samo čisto fudbalski? Ma gde cete na gostovanje u Solun, niste ludi. Bolje vam je Molde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 Ja sam za Molde, mnogo su jednodimenzionalnija ekipa. Aris na euforiju moze dosta toga uraditi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Komsije koga biste vise voleli u PO, Aris ili Molde? Cestitke na prolazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts