Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Sad kad gledam Kvins bolje mi izgleda ova boja oko terena nego na slikama, ne dreči onoliko. Ali ipak je ranije bilo lepše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 ali verujem da od W nece da odustane, nego ce da skokne do Londona i uzme cek za 1.kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kirijosu se jos ne putuje, mnogo je zanimljivije blejati kuci i igrati igrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 kakvo iznenadjenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Šta se to dsšava s Filipom, zna li se? Je li povređen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 jao, kakva scena iz Kvinsa: jedan sredovecni par rasirio u foliji neku klopicu (lezi na kolenima doticnog gospodina) i zena pokusava da odlomi parce sta god da je to sto su poneli za rucak. scene kao s prvomajskog izleta (ili iz gastarbajterskog autobusa za Nemacku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Šta se to dsšava s Filipom, zna li se? Je li povređen? ja sad malo proguglah: Filip s djevojkom (zanosnom, dugonogom, u minicu, kako kazu izvestaji, ne pominju joj profesiju ) bio na Cecinom rodjendanu sad pre neki dan. (kakve on veze s Cecom ima? zar nije i prosle godine bio na tom rodjendanu, pa onda isla neka prica da je bio pozitivan na coronu?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Sad je vakcinisan, šta ga briga a koliko sam shvatila u Srbiji su već krenule žurke naveliko, sve je dozvoljeno. Videla sam i neki snimak kako su Novaka dočekali u Beogradu pa sam se naježila, ali se nadam da je bar većina tamo bila vakcinisana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Slusam mec Felix Fed na Supertennisu. Zabar toliko prica da ne moram ni da gledam a navija za Feda ko da mu je iz oka ispao. Felix nikad trofej uzeti nece, iz prostog razloga jer je jedan plisani meda da ne kazem patuljak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Ne mogu da gledam, ali ova statistika brejk lopti je Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Mali Oze bas rutinski odradjuje Federera, koji realno ima snage za najvise 60-70 minuta ozbiljnog tenisa ...................... ok, mozda na Vimbldonu bude nesto bolji uz neke kilave protivnike u prva dva-tri kola, ali realno, vreme je za penziju (sto u njegovom slucaju moze da se rastegne i do Vimbldona 2022) ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 2 hours ago, wwww said: ja sad malo proguglah: Filip s djevojkom (zanosnom, dugonogom, u minicu, kako kazu izvestaji, ne pominju joj profesiju ) bio na Cecinom rodjendanu sad pre neki dan. (kakve on veze s Cecom ima? zar nije i prosle godine bio na tom rodjendanu, pa onda isla neka prica da je bio pozitivan na coronu?) jos jednom je pokazao da je njegov teniski IQ ispod svakog minimuma, (da ne kazem da mu je druzenje sa Cecom ozbiljan moralni minus) secam se kako mu je Novak pomagao i sa onim stanom koji je dobio na koriscenje i sa trenerima, ali sve to nista ne vredi, kada on sam ne zeli da bude vrhunski igrac ...................... tu u minicu je verovatno i setao onomad kada sam ga sreo na Kalisu, za tenis ni tada nije bas bio previse zainteresovan .................... a trava bi svakako mogla vise da mu lezi od sljake ............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Prvi set je bio bas dobar, u drugom onako, treci je katastrofa, ali to je pad od nekih 15-tak minuta gde je izgubio mec. Kad je best of 3 to je moguce, na W je to malo teze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Ja sam gledao drugi set do breaka i Federer mi je izgledao vrlo dobro s obzirom na sve, pogotovo me iznenadio bekhend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Samo Fedu (i Mirki) nije jasno da je vreme za penziju.. Kakav pozdrav na mrezi 👎 decko ima samo 20 godina bez obzira na poraz koji boli zasluzio je neku lepu rec od legende belog sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Ovo je los pozdrav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Gledajuci danas Feda,nadam se da ce Novak znati kad je vreme za penziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 i iz jos jednog ugla taj ocajni pozdrav na mrezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 19 hours ago, Milica said: Kakvo bi to dostignuce za Felixa bilo da do prve titule dodje preko Feda Mekova kletva ponistena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) 19 minutes ago, Milica said: Samo Fedu (i Mirki) nije jasno da je vreme za penziju.. Kakav pozdrav na mrezi 👎 decko ima samo 20 godina bez obzira na poraz koji boli zasluzio je neku lepu rec od legende belog sporta. bas tako, on je prakticno prestao da igra tenis jos na AO 2020, dakle pre godinu i po dana, sve posle toga nije bilo vredno paznje, prosto biologija je odradila svoje .................... dakle, mozemo da kazemo da je trajao do 38.godine .............. mislim da ni Novak ni Rafa nece igrati duze od 36-37, do tada ce ionako imati par slemova vise od svog, do juce najveceg takmaca .............. Edited June 16, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Pa nije jos osvojio titulu nije njemu problem da dodje do finala, njemu je problem da pobedi u tom mecu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kad na travi u Haleu dobijes Feda koji ovde nije ispao pre polufinala cak 19 godina (nisam proveravala rekao italijanski komentator) to ti vredi vise od bilo koje titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Pa i nije bas, titula je titula, ako Feliks dodje u finale i ponovo pukne, sumnjam da ce mu toliko znaciti sto je usput dobio Feda i da ce misliti da je osvojio titulu. Edited June 16, 2021 by Boxy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts