Jump to content

ATP turniri 250&500

zoe Bg

Recommended Posts

Hm, Djere igra Sardiniju, gde brani titulu od prosle godine. Ne znam da li mu je bilo pametnije da je izabrao Marbelju, u svetlu novih pravila bodovanja. :smiley33:

Lucas Pouille playing his first clay court match in almost two years.

This is Berankis first ATP MD match on clay in five years. Only played challengers, ATP qualies and Roland Garros since.

Dirk Hordorff with Berankis in Marbella.

da, tako bi trebalo da bude.

mada mi je to malo bez veze jer onda bodovi od jesenas nece vaziti punu godinu (svih 100%).

A recimo za Keln 1 i 2 (koji su takodje ubaceni neplanirano u kalendar, hoce.

Edited by wwww

2 minutes ago, Boxy said:

To ni meni nije jasno, ali ni RG nece vaziti godinu dana, pod uslovom da se odrzi sad u maju.

zanima me sta ce se desiti ako se RG ne odrzi sad u maju? hoce li one bodove od prosle godine automatski prepoloviti? ili ce ispostovati 52 sedmice vazenja. :smiley24:

isto pise da svi turniri do Wimbldona nisu mandatory, sto znaci da neki igraci koji ne budu igrali sljaku mogu da zamene sve te rezultate nekima s betona npr. (ne znam ko bi se kvalifikovao za ovo, mozda Kartsev, Rubljov, Medvedev, ali u teoriji to je moguce).

Just now, wwww said:

zanima me sta ce se desiti ako se RG ne odrzi sad u maju? hoce li one bodove od prosle godine automatski prepoloviti? ili ce ispostovati 52 sedmice vazenja. :smiley24:

isto pise da svi turniri do Wimbldona nisu mandatory, sto znaci da neki igraci koji ne budu igrali sljaku mogu da zamene sve te rezultate nekima s betona npr. (ne znam ko bi se kvalifikovao za ovo, mozda Kartsev, Rubljov, Medvedev, ali u teoriji to je moguce).

Puno me pitas, ti si majstor za bodovanje :classic_biggrin:

Na Sardiniji sutra  Djere Musetti , na istom mestu kao i prošle jeseni gde je Laslo i osvojio titulu. Muzzeti mu predao meč polufinala u trećem setu. 

Očekujem da je popravio fizičku spremu ali da su i očekivanja porasla. Sa druge strane da vidimo može li Djere da polako podiže formu na njegovoj "šljaci"  i kako će se nositi sa pritiskom ili osećajem samopuzdanja  branioca titule . 

Kada je u dobroj formi Laslovi udarci su za mene uživanje za gledanje.Snažan FH pravi šljakaški sa puno spina , vrlo dobar BH, solidan return. Ali ima i te periode kada prvi servis ne ide , a drugi bi mogao da popravi, i malo da pridje osnovnoj u razmenama.

Raspade se igra u drugom setu , kao da očekuje da se protivnik samouništi a desi mu se suprotno. Mada ovaj dečko baš ima strašan potencijal napadački, a ne fali mu ni taktička potkovanost barem za igru na šljaci koliko vidim. Jake duboke lopte, ima dobar spin na BH a zna i ravno i nisko..