Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stoji mi u programu Lajović i Per na Novoj Sport u 17.30, pa posle i drugi na tom kanalu za danas.

Edited by alcesta
  • Thanks 1
Posted (edited)

Duci spasio tri mec lopte, choker kazemo? Haha, i odmah ga Per brejkovao😛 EDIT evo ga TB, nisu normalni obojica sta rade. Dobi Duci na kraju lagodno u TB. Pera unakazile duble servis greske kad je najvise trebalo.

Edited by Kosjan Willavić
Posted
8 minutes ago, alcesta said:

Stvarno je dobio :s_w: nemam kad da gledam, ali i bolje za živce.

Počeli i Kecmanović i Đere, Miomir ima brejk.

Miomir ga je na neku foru dobio ovde i prosle godine ako se ne varam. Bas cu se iznenaditi ukoliko to uspe opet s obzirom na njihove razlicite kvalitete igre na sljaci.

Posted

Per..kakva bol u predelu prepona..taj tip opustenosti..gledam ga dok pravi duple,prosipa prednost..lik seda na klupu,prekrsta noge..bukvalno samo da mu donesu neki koktel i puste opustajucu mjuzu sa razglasa u pozadini..neverovatan lik.

Posted (edited)

Gledala sam kako Karacev servira za meč u drugom setu protiv Grikspora i promenila kanal, sad pogledam misleći da je meč odavno gotov, a oni će u TB trećeg...

Auuu kakav raspad u TB.

Edited by alcesta
Posted

Karacev je tezak raspad, kad ga ide, onda stvarno moze da oduva dosta igraca sa terena, ali kad ga ne ide, plan B ne postoji :classic_mellow:

Posted

Karatsev je pred Australiju takodje imao coronu. Nesto ne verujem da je to bas najbolje priprema za tenisku sezonu (pored sve njegove Ostapnko-like teniske filozofije). Isto vazi i za Basilashvilia.

Posted

jesmo bese pre koju godinu predlozili da se negde u uglu terena postavi neki dzak za udaranje, pa da teniseri tu iskale bes kad lose igraju umesto da lome rekete? ili sam to procitala negde drugde. :smiley24:

:classic_biggrin:

Posted

Stvarno ne znam šta je toliko strašno u lomljenju reketa, naravno ako se niko ne povredi. Lome svoje rekete, ne protivničke, em što su sami sebi naneli štetu em još i budu kažnjeni novčano. Ponekad je to zanimljiviji deo meča od same igre :classic_biggrin:

Šapovalov će ispasti od nekog mladog Čeha :classic_rolleyes:

Inače, Delpo bi trebalo da je na redu oko ponoći...

• Like 1
Posted
34 minutes ago, alcesta said:

Stvarno ne znam šta je toliko strašno u lomljenju reketa, naravno ako se niko ne povredi. Lome svoje rekete, ne protivničke, em što su sami sebi naneli štetu em još i budu kažnjeni novčano. Ponekad je to zanimljiviji deo meča od same igre :classic_biggrin:

ti uopste ne pratis fabulu radnje :classic_biggrin:

narativ je da je to gore nego ubiti nekog, ipak je tenis "dzentlmenski" sport :classic_rolleyes:

Posted
3 hours ago, alcesta said:

Šapovalov će ispasti od nekog mladog Čeha :classic_rolleyes:

Inače, Delpo bi trebalo da je na redu oko ponoći...

Ja bih ih kaznjavala ako postoji mogucnost da ostete teren, ali ako ga slomi o koleno, elegantno kao Vavrinka, onda ne vidim razlog :classic_biggrin:

Posted

lomljenje o koleno uopste nema smisla, bolje da da reket nekom detetu u publici :wicked:

kad ga olupaju o teren onda izbace frustraciju. :classic_sleep:

Posted

Meni je ono Vavrinkino nesto najbolje sto postoji, kako ga polomi na 2 dela, kao da lomi grisinu :classic_biggrin:

I onda Rubljov proba i uplasim se da ce nogu da polomi :lol_2: