Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ivana Jorovic nikako da dobije neki mec nakon povratka na teren, sta li ce tek biti kada jos bude istekao zasticeni renking ..................... a Nina, jel ona vida neke rane, nema je ni na vidiku, ispade iz prvih 100, nigde nije igrala u prethodna dva i po meseca (sem na US Openu) ..............................

Posted
16 hours ago, jevrem69 said:

Ivana Jorovic nikako da dobije neki mec nakon povratka na teren, sta li ce tek biti kada jos bude istekao zasticeni renking ..................... a Nina, jel ona vida neke rane, nema je ni na vidiku, ispade iz prvih 100, nigde nije igrala u prethodna dva i po meseca (sem na US Openu) ..............................

Nina igra neki ITF turnir, pobedila je danas. Čini mi se da je to u Španiji, i Olga igra tamo.

Posted
4 hours ago, alcesta said:

Nina igra neki ITF turnir, pobedila je danas. Čini mi se da je to u Španiji, i Olga igra tamo.

Ne znam sto maltene nista nije igrala dva meseca, te je izgubila i neke bodove i ispala iz prvih 100. Ako je u pitanju neki zdravstveni problem, u redu, inace mi ostaje nejasno, zasto je dozvolila da ispadne iz prvih sto, i sta se to desilo sa njom od dobrih igara na travi i polufinala Notingema.

Posted

Simona, i pored povrede ledja, rutinski prosla zemljakinju (WC), a Ema isto prilicno rutinski izgubila od Kostjuk, koja sad ide na Simonu.

Susret Simone i Eme se odlaze do daljnjeg.

Posted

Mertens i Pegula su zamene, Mertens je vec tamo jer ucestvuje u dublu, a Pegula nije mogla da putuje u Prag na BJK jer je bila blizak kontakt na sopstvenoj svadbi, tako da se dovoljno odmorila.

Posted

Moram da priznam da sam za ovu u odelu prvo pomislila da se neki zvanicnik ubacio u sliku i nije mi bilo jasno zasto :classic_unsure:

A prepoznajem samo 4 igracice, Mertens, Hsieh, Stosur i Krejcikovu