Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Angelia said:

Al sad ozbiljno pitanje, zasto mislis da je ok da USA ne sprovodi svoje zakone? 

Juce sam cula da je neko koga znam, deportovan, rekla sam toj osobi da prati zakon, kad je jos bila u zemlji legalno. Ignorisan savet....nije nikakva horor prica, nije bilo zatvora, prosto zabrana ulaska za 10 godina.

Aha, ja sam problem, nemam pojma koju nepravdu trpim. Prosirenje sloboda i prava ugrozenih grupa, iskljuciva prema manjinama I gadljiva prema politici inkluzije I demokratskog funkcionisanja drustva 😀

Sta si tu rekao? Demokratski izabran zakon je da ako udjes u zemlju ilegalno, bices deportovan. Sta hoces of mene? Uopste me ne interesuje koja si manjina, udji legalno. Mozes da budes ruzicast, ili zelen. 

Sva ova tvoja priča me podseća na Koštunicu dr Vojislava kod kojeg je sve bilo “cveće i proleće”, protestuje se u radnim uniformama a na ulici preti građanski rat.

To što si ti dala nekome savet ko bi pre ili kasnije bio deportovan ne znači ništa.

Ti se ne pitaš ništa, zakonski rečeno. Ali ako protestuješ protiv nepravde i prekomerne primene sile prema nenaoružanim ljudima, da ne kažem ubistva civila, onda to može da ostavi utisak na autoritarnu vlast. 
Mada, vidim da nisi reagovala na moju primedbu da bi Ameriku videla samo na tv-u i na razglednicama da, recimo, sada apliciraš za radnu i boravišnu. Doduše, ne bavim se tvojom finansijskom situacijom- možda bi i bila preko potrebna nekom poslodavcu koji bi uložio u tebe 100.000 $. 

Breaking News :

Danska je poslala vojni personal na Grenland radi zaštite “Danske i Grenlanda”.

Drug Krasnov nije ništa naučio iz vijetnamskog, a ni korejskog rata.

Edited by melankolic