𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Malkolm Brogdon said: Pa nije ni ideja iza besplatnih autobusa da milioneri imaju neku korist od toga. Sama cinjenica da diskutujemo o tome da ce multimilioneri / milijarderi da beze iz NY jer ce neko da im gricne jos 2% zarade dovoljno govori koliko je US jos u vecem kurcu kao drustvo od ostatka razvijenog sveta. Ma nece niko bezati, kupovace vise za odbitak od poreza... i opet ce biti na istom. Tako i dolaze do toga da pored dvocifrene takse placaju jednocifrenu... I ovako je ovaj sistem sad osmiljen da se obezvredi sto vise moguce i da pokupuju uglavnom nekretnine i postanu vlasnici ogromnog dela drzave... https://www.instagram.com/reel/DP7PRVaktGm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Oni ce biti u problemu jer ovo sto se sada radi moze da funkcionise kratkorocno. Kad nabiju svemu cene i smanji se broj klijenata svakako ce osetiti. Evo vec auto industrija nabija cene automobilima da nadoknade od pada prodaje... koliko to tako moze dugo? Plus, hoce da poizbacuju jedne od najvecih potrosaca (pod tim mislim da potrose bukvalno sve sto zarade) i koji placaju taksu od 90 biliona a od toga nikada nece imati dolar povracaja. Bukvalno kao da zele da uniste ekonomiju. Edited 2 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali užasno mi je smešna ta vizija mesta, teritorije na kojoj neko živi i gde može da posadi valjda svoga konja, veže za drvo, sakupi ničije kamenje i daske i napravi sebi kuću, upucava zečeve da se prehrani i onda sam napravi put do prodavnice koja posluje po tržišnim uslovima i onda se i naoruža da sačuva svoju kuču koju je sam napravio i konja kojeg je imao od početka priče i nije ni čudo što ljudi počnu 2025 da čitaju Juliusa Evolu poljskom WCu jer nemaju vodu tehničku, nemaju prugu, nemaju ništa jer je to veliki porez i totalno neamerički. (ušmrkava jako i spušta kesu sa tigrom)
Recommended Posts