Klotzen Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Francuzi predložili Danskoj da EU rasporedi trupe na Grenlandu zbog Trampa. Sjajno je započeo međunarodnu politiku Tramp. Već imamo potencijalni konflikt sa najvećim savezinicima SAD 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Evo, pohvalio je sebe za kisu u Kaliforniji 😄 Zeno, covek je pootpustao ljude, drugima trazi da sami daju ostavku, da instalira jebene lojalise u kontrole letenja i tebi je to ok. Nije licno kriv jer nije kontrolisao letenje, ali pravi pizdarije koje imaju posledice, neke se pokazu odmah, nekim trebaju godine da se vide... Doduse, kod onih gde ti pripadas dobrovoljno, izgleda nece biti dovoljne ni decenije da ista vide... Zeno, trazio je da daju ostavku jer izdrzavamo suvise dzabalebarosa u drzavnoj strukturi. Kod tebe sve sto ne valja - nekako je Tramp kriv, sve sto valja - ma ne valja, Tramp je kriv. 35 minutes ago, nonick said: Sta prihvatam? Ja sam samo primoran da ozbiljno shvatam sta sve on prica-lupeta. Zasto si primoran, ko te tera? 35 minutes ago, nonick said: Postavio alkoholicara za glavnog baju odbrane Nema nijednog dokaza da je covek alkoholicar, osim pricala mi snajka... A ova druga dvojica, pa videcemo, mozda te pozicije nakon zadnjih 4 godine, zahtevaju malo drugacije ludake, nego ove sto smo imali. Dajem im fer sansu 35 minutes ago, nonick said: Samo da ponovim, i ponovucu vise puta. Da je Biden hteo da pokrade izbore i da su demokrate upale u Capitol svi bi vec bili u zatvoru, i sam Biden. I niko se ne bi ni najmanje potresao zbog toga, cak sta vise, svi bi bili zadovoljni pravdom. Ja bi, sigurno. aha, samo sto su svi dobili pomilovanja, bas bi bili u zatvoru. Fauci, koji je verovatno imao odgovornost za pandemiju, jer je finansirao gain of function, u Kini, kad mu je zabranjeno da to radi u US, dobio blanko pomilovanje. Cela Biden familija, blanko pomilovanja, a ti ces da me uveris da bi nekako zavrsili u zatvoru. Sto rece neki covek jos 90tih "malo morgen". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, Klotzen said: Francuzi predložili Danskoj da EU rasporedi trupe na Grenlandu zbog Trampa. Sjajno je započeo međunarodnu politiku Tramp. Već imamo potencijalni konflikt sa najvećim savezinicima SAD 🙂 Polako, cek da vidimo sta ce biti sa Panamom. 🙂 Bolje da se prikljucio Kolumbiji, mozda bi pala cena koke. 🙂 Za sada je vise problem unutrasnjih sukoba, posto ce se na kraju pocepati USA. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ne može on u SAD da uradi ništa bitno za 4 godine ali može itekako da se posere po SAD saveznicima širom sveta i da Kini i Rusiji prostor da rastu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, Klotzen said: Ne može on u SAD da uradi ništa bitno za 4 godine ali može itekako da se posere po SAD saveznicima širom sveta i da Kini i Rusiji prostor da rastu. nije to samo 4 godine. Traje do duze. Ovo sto sad radi je cista osveta onima koji nisu saradjivali sa njime. Spoljna politika, mu je i prosli put bila agresivna, sad je samo napao Evropu, Ne vidim razlog, ali on sigurno vidi. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Angelia said: Zeno, trazio je da daju ostavku jer izdrzavamo suvise dzabalebarosa u drzavnoj strukturi. Kod tebe sve sto ne valja - nekako je Tramp kriv, sve sto valja - ma ne valja, Tramp je kriv. ... Zar ti stvarno verujes da ce stabilna budala i karen elonija zaista nesto uciniti za smanjenje drzavnih izdataka i duga ? Nesto kao zaustavljanje rata (i to lako) u roku od 24 sata, ili snizenje cena robe dnevne potrosnje ... I ovo sa deportacijama je trezveno gledano samo predstava za raju. Citamo se za 90 dana i proverimo zvanicne podatke (ne njihovu propagandu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Dragan said: Zar ti stvarno verujes da ce stabilna budala i karen elonija zaista nesto uciniti za smanjenje drzavnih izdataka i duga ? Nesto kao zaustavljanje rata (i to lako) u roku od 24 sata, ili snizenje cena robe dnevne potrosnje ... I ovo sa deportacijama je trezveno gledano samo predstava za raju. Citamo se za 90 dana i proverimo zvanicne podatke (ne njihovu propagandu). Citaj dnevne izvestaje. Ovo sa federalnom policijuom i racijama u Kaliforniji izgleda benigno, ali nije. 🙂 Do sada je bila sanctuary state, kroz ovu prenju fedracije ce postati zasebna drzava, vileli mi to, ili ne. 🙂 Ne prija to ni federaciji, zato i mislim da ce morati da se na kraju definise, sta je to ilegalan imigrant, a sta nije. polagance koka-kola i kokice. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, mrd said: Citaj dnevne izvestaje. Ovo sa federalnom policijuom i racijama u Kaliforniji izgleda benigno, ali nije. 🙂 Do sada je bila sanctuary state, kroz ovu prenju fedracije ce postati zasebna drzava, vileli mi to, ili ne. 🙂 Ne prija to ni federaciji, zato i mislim da ce morati da se na kraju definise, sta je to ilegalan imigrant, a sta nije. polagance koka-kola i kokice. 🙂 Ne mislim ja da je benigno, naprotiv ... Vec je/su pretili mnogima da ce da ih deportuju (cak i Selenu Gomez), Trump će deportirati studente koji su prosvjedovali za Palestinu, Today I'm also signing an executive order to instruct the Departments of Defense and Homeland Security to begin preparing the 30,000 person migrant facility at Guantanamo Bay. ... Proglasavaju neku veliku pobedu stabilne budale, a zapravo nije nista posebno uradio (Colombia - Biden je bez problema poslao 475 aviona) vec samo gurnuo Juznu Ameriku jos vise u zagrljaj KIne i BRICSa. Vec su poceli na razne nacine da se svete i sikaniraju sve koji drugacije misli. Kobajagi je elonija karen za slobodu govora, a vec su poceli sistematski da guse medije koji im se ne svidjaju. Sve ide polako ka nekom obliku diktature, no ono sto se najmanje vidi je preraspodela bogatstva i moci (=> bogati ce postati jos bogatiji). Neverovatno je koliko ljudi tamo nasedaju na praznu pricu i koliko im je tumacenje stvarnosti u skladu sa njihovim pogledom na svet, ili sa onim sta zele da cuju, vaznije od cinjenica i istine. Nije ni cudo da ih ima tako puno religiozno zatupljenih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Dragan said: Zar ti stvarno verujes da ce stabilna budala i karen elonija zaista nesto uciniti za smanjenje drzavnih izdataka i duga ? Nesto kao zaustavljanje rata (i to lako) u roku od 24 sata, ili snizenje cena robe dnevne potrosnje ... I ovo sa deportacijama je trezveno gledano samo predstava za raju. Citamo se za 90 dana i proverimo zvanicne podatke (ne njihovu propagandu). Nadam se. Barem pokusavaju, ne vidim sta je lose u tome, mozda ne uspeju, ali ja to ne mogu unapred da znam. Vi ste svi nesto vidoviti....zato I delujete nerazumno, nista ne valja, a u stvari, svi predlozi imaju smisla, mozda nece nista uspeti, ali samo po sebi ima smisla. Smanjenje ogromne administracije, je ispravna ideja. I da, deportacije jesu za show, samo mislis na pogresnu raju, ovo je namenjeno onima koji planiraju da pretrce granicu, da zaustavi priliv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nesto pokusavaju ?! Pa pokusavaju da prisvoje Kanadu, osvoje Grenland i napadnu Panamu...Al boze moj dajmo im sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago On je već napravio dosta zla targetirajući Grenland i Kanadu. Svaki budući rat može da nađe korene u ovim izjavama, eventualno delima. Kina može da poželi da "kupi" Tajvan npr, Argentina da "poveća ponudu" za Foklande, jer tranp... Pa ukidanje sloboda manjinama za koje je Amerika zaista bila svetli primer i lider kako se boriti i izboriti za nih. Što se pak menjanja naziva geografskih područja tiče, ne znam koliko je to ozbiljno, a deluje da jeste, ima opciju da preimenuje USA u USGA i eto mu, cilj ispunjen. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) On 1/19/2025 at 7:43 PM, Dragan said: Konacno je osvanuo dan kada pocinje Zlatno Doba za USA, a i sire. Predsednik, vecina u Senatu, Predstavnickom Domu i Vrhovnom Sudu u rukama republikanca. Uskoro prestaju ratovi, poplave, pozari, zemljotresi, pada inflacija i konacno benzin pojeftinjuje. Sunce slobode opet moze punim sjajem da sija. USA, 20.1.2025. US nacionalni dug - 36,372,000,000,000 $ ... Da se podsetimo. USA, 30.1.2025. US nacionalni dug - 36,418,000,000 $ Sta mislis @Angelia hoce li se za 90 dana smanjiti (ili za 4 godine), ili ce nesmetano dalje rasti ? Btw isto obecanje je dao pre nego sto je postao precednik 2016. - kao sto je i, nakon toga sto je ostro kritikovao Obamu zbog igranja golfa, pricao da on nece za to imati vremena, jer ce neumorno raditi na MAGA, da bi zatim igrao puno vise od Obame i jos puno drugih obecanja i glupih izjava (baciti atomsku na uragan, piti dezinfekciona sredstva protiv korone i gomilu slicnih idiotluka), za koje vi MAGAsi naravno imate veoma "racionalna" objasnjenja (troluje, salio se, igra 5 dimenzionalni sah, kao BF zli gnom...). Koji idiot, jebote. Edited 3 hours ago by Dragan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 hours ago, Angelia said: Nadam se. Barem pokusavaju, ne vidim sta je lose u tome, mozda ne uspeju, ali ja to ne mogu unapred da znam. Vi ste svi nesto vidoviti....zato I delujete nerazumno, nista ne valja, a u stvari, svi predlozi imaju smisla, mozda nece nista uspeti, ali samo po sebi ima smisla. Smanjenje ogromne administracije, je ispravna ideja. I da, deportacije jesu za show, samo mislis na pogresnu raju, ovo je namenjeno onima koji planiraju da pretrce granicu, da zaustavi priliv. Iritantno si ignorant. Sve i da se nista ne desi, vec je sasvim dovoljno prosipati ovaj otrov okolo koji Tramp i bagra oko njega rade. Idi probaj u tom stilu da pricas sa ljudima na ulici da vidis koliko ce te ozbiljno shvatiti. Smatraj se sretnom da se vratis kuci u komadu. Tebi je sve ovo tralala, voda u usima, a evropa prica da navuce vojsku u odbrani od Amerike... jel eto, svi debili, trampara malo tviterasi... Sve i da su samo prazne reci kao sto kazes, nacin da pokori sve u stilu bulija kad tad eskalira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 hours ago, mrd said: Citaj dnevne izvestaje. Ovo sa federalnom policijuom i racijama u Kaliforniji izgleda benigno, ali nije. 🙂 Do sada je bila sanctuary state, kroz ovu prenju fedracije ce postati zasebna drzava, vileli mi to, ili ne. 🙂 Ne prija to ni federaciji, zato i mislim da ce morati da se na kraju definise, sta je to ilegalan imigrant, a sta nije. polagance koka-kola i kokice. 🙂 Prica covek danas, vozac skolskog busa, svaki dan ima 30 djaka da pokupi, vec tri dana u skolu idu samo 12. U Chicagu pola fabrika i firmi parkinzi prazni, ne dolaze na posao. U home depot niko ne kupuje nista. Bukvalno sve stalo, gradnja, farme, mesare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts