Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

McCarthy

Recommended Posts

9 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Andjo, ovo je forum, komentarisemo sta i koga hocemo. Predlazem ti da ako ne mozes da podneses, preskocis, ne citas... sta god izaberes. Zasto ti to toliko licno shvatas? Koga boli uvo da li komentarisemo Elona, Bajdena, Hantera, Trampa...? Njih sigurno ne, nemaju pojma ni da postojimo, niti ih interesujemo. 

Licno? Ne shvatam ja nista od toga licno, nego reagujem na gluposti najcesce. Takav nacin razgovora me obicno podseca na Mean Girls, ili trachare u selu. Nije to argumentovana rasprava, ili kritika, nego prosto bacanje blata da se napravi neka poenta ili ucitavanje. To jesu javne licnosti, I podlozne su kritici, ali neki argument ne bi bio na odmet. 

71C3eqO8t9L.jpg

jbt, ovo vise i ne mozes izmisliti, ovo je kraj, nema vise, konec, the end. :Hail:

Kash Patel : FBI boss

Putin takes notes - hahahahahahahahahaha 🤣

edit: sorry, Angela, kritiku imam ali nemam argument, priznajem poraz, you guys won.  

• Like 1

1 hour ago, Angelia said:

Licno? Ne shvatam ja nista od toga licno, nego reagujem na gluposti najcesce. Takav nacin razgovora me obicno podseca na Mean Girls, ili trachare u selu. Nije to argumentovana rasprava, ili kritika, nego prosto bacanje blata da se napravi neka poenta ili ucitavanje. To jesu javne licnosti, I podlozne su kritici, ali neki argument ne bi bio na odmet. 

Argument kao oni izneseni pred sudom i utvrdjeni kao tacni od strane nezavisne porote I sudije ? Kao argumenti protiv Huntera ili Donija Narandzastog ?

Edited by ters

Kakve gluposti? Ne mislimo isto kao ti, pa ti moras da uskocis da nam objasnis? 

Napise 'ljubomoran na Maska' i onda ti ispravljas neke glposti... gospode boze. Prvo, koliko imas godina, drugo jbt ljubomoran na bilionera, zbog? Napravio je pare? To je tebi okidac za ljubomoru? Koliki moron moras biti da se bavis ljubomorom na pare drugih ljudi?! Mene ovi razgovori na poslednje dve strane vise podsecaju na moron girls, nego mean girls... 

Argument mi je za Maksa, mislim da je fejkaca zesca i super, svaka mu cast, uspeo je da napravi bilione na debiluk drugih ljudi (iskreno i mislim da samo tako i mogu da se naprave bilioni), i ne, ne dopada mi se ni sta radi, ni sta govori tim vise sto kontrolise narative pod izgovorom slobode govora i sto ce sada da kontrolise mnogo sto sta, sto je jedno big no no u drzavi koja nije Rusija i slicne. Ali nismo svi isti, neki vole ruski i srpski nacin vladanja samo ako je vladar 'njihov,' ja ne... 

24 minutes ago, ters said:

Argument kao oni izneseni pred sudom i utvrdjeni kao tacni od strane nezavisne porote I sudije ? Kao argumenti protiv Huntera ili Donija Narandzastog ?

Najludje od svega sto se osvedoceni krimos sa 88 optuzbe i 32 tacke osude trese od muke sa slobode sto je neko od 3 optuzbe za laganje pri kupovini pistolja pusten na slobodu... 🙄

1 hour ago, ters said:

Jer mozes da napises sta si sa ovim mislio? Jel to neki fazon sa Twittera da napises post sto krace da svako mora da nagadja sta je pisac hteo da kaze? Videla sam da mozes da napises svoje misli jasno...

2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Kakve gluposti? Ne mislimo isto kao ti, pa ti moras da uskocis da nam objasnis? 

Ne, nego pises kao da znas te ljude, evo ovde pises da je fejkaca, sta to uopste znaci? Jedno je da kritikujes neke njegove postupke, kazes ovo mi se ne svidja, ali ti donosis zakljucke o njima kao ljudima, a da ih ne znas.

Ja pazljivo uvek kazem, mozda mi se ta osoba ne bi svidela, ali ovo su stvari koje mi se ne svidjaju.

2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Napise 'ljubomoran na Maska' i onda ti ispravljas neke glposti... gospode boze. Prvo, koliko imas godina, drugo jbt ljubomoran na bilionera, zbog? Napravio je pare? To je tebi okidac za ljubomoru? Koliki moron moras biti da se bavis ljubomorom na pare drugih ljudi?! Mene ovi razgovori na poslednje dve strane vise podsecaju na moron girls, nego mean girls... 

Pare su cesto okidac za ljubomoru

2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Argument mi je za Maksa, mislim da je fejkaca zesca i super, svaka mu cast, uspeo je da napravi bilione na debiluk drugih ljudi (iskreno i mislim da samo tako i mogu da se naprave bilioni), i ne, ne dopada mi se ni sta radi, ni sta govori tim vise sto kontrolise narative pod izgovorom slobode govora i sto ce sada da kontrolise mnogo sto sta, sto je jedno big no no u drzavi koja nije Rusija i slicne. Ali nismo svi isti, neki vole ruski i srpski nacin vladanja samo ako je vladar 'njihov,' ja ne... 

Znaci, ti si pametnija od svih, ljudi koji su zaradili na Tesli su debili, Musk je fejkaca (jel to neka mizogenija?). Napravio je bilione na budalama. Ja iskreno ne volim, ili bolje receno mi se ne svidjaju Teslini automobili, mislim da su uzasno ruzni. Ali hej, ljudi ih kupuju I vole. Ne samo to, ljudi kupuju I vole sta on prodaje, da li je Space X, PayPal, ili Tesla, ili X. Meni nista od toga ne prija, Space X mislim da je dostignuce tehnologije, ostalo me zabole uvo. Ali ja ne volim ni apple, pa ih ne nazivam debilima.

Jednostavno nisu moj ukus. Bozos sa njegovom devojkom, nisu moj ukus, javne licnosti, ali se ne bavim time sta rade opsesivno.

Ovo pomilovanje koje je Biden dao Hunteru, je izgleda otvorilo veliki problem za Biden porodicu. Potrudilli su se da Hunteru daju pomilovanje za 11 godina, jos od vremena Burisme. Citam levo I desno komentare,i sve deluje ovako, ako Hunter bude pozvan da svedoci ko je u familiji primao pare od njegovih poslova, on ili moze da svedoci protiv familije, ili da sebe stavi u problem za koji nije pomilovan.Ne moze da se pozove na 5ti amandman, jer je oslobodjen krivice.

Naravno, ovo pod predpostavkom da ce Reps istrazivati da li jd Biden porodica bila cartel, ili ce prosto da gurnu to pod tepih. Ja mislim da ce da gurnu pod tepih, I probaju da povrate poverenje u institucije.

Dems su debelo izgubili kredibilitet, I pitanje je da li je Biden, osim pomilovanja sinu, isporucio Dems truck load of sh...., kao osvetu.

• Like 1
  • Ha-ha 1

59 minutes ago, Angelia said:

. Ja mislim da ce da gurnu pod tepih, I probaju da povrate poverenje u institucije.

Tramp i bilo ko iz njegovog putujuceg cirkusa da povrati poverenje institucijama, jel se ti salis ili si u nekom Magaversu?

Alternative facts" was a phrase used by U.S. Counselor to the President Kellyanne Conway during a Meet the Press interview on January 22, 2017, in which she defended White House Press Secretary Sean Spicer's false statement about the attendance numbers of Donald Trump's inauguration as President of the United States.

Tramp je oslobodio ubice, ratnog zlioinca, svakojakvih prevaranta (ko zna koliko vrednosti, mozda vise od 100 miliona) i to vise od 200 njih, i mi pricamo sada o nadrogiranom Hunteru koji je u komi kupio pistolj? How is that?

Kakvo je to sad gubljenje poverenja u institucije?

Edited by nonick
  • Like 1

2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

U kakvom je tacno Bajden familija problemu? Vec si zaboravila da moze da radi sta hoce i nece odgovarati, sve dok je zvanicno 😄 Moze sutra da se dogovori sa drugima iz vlasti i ne preda vlast... sud mu je to dozvolio, nehoticno, hteduci Trampu da daju tako sta. 

Objasnila.

2 hours ago, nonick said:

Tramp i bilo ko iz njegovog putujuceg cirkusa da povrati poverenje institucijama, jel se ti salis ili si u nekom Magaversu?

Tramp je oslobodio ubice, ratnog zlioinca, svakojakvih prevaranta (ko zna koliko vrednosti, mozda vise od 100 miliona) i to vise od 200 njih, i mi pricamo sada o nadrogiranom Hunteru koji je u komi kupio pistolj? How is that?

Pricam sa petogodisnjacima, lupate gluposti, ne razumete zakon, niti vas interesuje da razumete, da razgovarate o posledicama. Sve je emotivno.

3 hours ago, nonick said:

Pa to ti je ona ista filozofija, lagao Klinton za felacio je gore nego surovanje sa Rusijom i laganje o tome... sve je postalo izopaceno. Sreca pa imamo "pravnika" smernicara, inace bi ostali u zabludi 😄 

Odneo covek i parkirao u kupatilo poverljiva dokumenta koje je pokazivao i australijskim turistima, zaginulo tuce americkih spijuna i nikom nista... nemoj slucajno da neko postavi pitanje za cara. 

Objasnila.

Nemoj, majke ti, spasi me tvojih objasnjenja... mogu da slusam i Trampa i fox, ne moram da citam tebe, ponavljas svakako... 

• Ha-ha 1