𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 45 minutes ago, ters said: Upravo tako - nadam se da ce sljedece 4 godine biti upravo onakve kakve su zeljeli oni koji su glasali za njih. Nema sanse drugacije. Ziveli bi jos sto godina na dve i po Trampa (da izbacimo covid)... zato, samo napred, navijam za sve. Ako mi zasmeta, nisam pod obavezno usidrena u Americi, svet je jedno lepo veliko mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Mozda da me spojis sa njima? Pa idi se povezi sa njima, ja samo citam sta je u vestima, pa im daj taj odgovor "deal with it". Nemoj na meni da praznis svoje frustracije. Ja se slazem da je Trampu dao municiju (to je inace komentar Dems). Ali to sto Reps govore, da bi bilo fer....hahaha, pa I oni znaju da nije trebalo da bude fer. To je, ja bih rekla, vise retoricki. No one is above the law, osim ako naravno nisi clan Biden familije. Zamisli sta bi rekla da je Tramp to uradio za jedno od njegove dece... ali ne, arshin je malo drugaciji kad je u pitanju tvoj tim. 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Mozda sam se u pocetku malo nervirala, sada sam odusevljena. Ja podrzavam sve najkrs ljude da dodju u vlast i totalno cu popizdeti ako ih demokrate sprece... Ustvari sam zadovoljna, jer ovom ludilu nikada ne bi bilo kraja... Odlicno, vec sam pocela da se brinem za tebe. Politika je to, nije pitanje zivota I smrti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Angelia said: Politika je to, nije pitanje zivota I smrti. ukoliko nisi trazilac azila kojem prijeti tortura ili smrt u slucaju vracanja u zemlju porijekla, zena koja je trudna i ciji zivot je u opasnosti u slucaju nastavka trudnoce, dijete koje ce umrijeti jer nije dobilo vakcinu, optuzeni na sudu kojeg ce braniti advokat obrazovan kroz on-line American Academy... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 25 minutes ago, Angelia said: Odlicno, vec sam pocela da se brinem za tebe. Politika je to, nije pitanje zivota I smrti. Pa i nije, a i ti bi mogla malo da se opustis, nece ti otpasti kosa ako neko ne voli Trampa i to sto radi... Vidis kako si bila opustena dok je Bajden bio, cim se Trampara pomenuo, evo drame, odgovor na svaku kritiku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 1 hour ago, ters said: ukoliko nisi trazilac azila kojem prijeti tortura ili smrt u slucaju vracanja u zemlju porijekla, zena koja je trudna i ciji zivot je u opasnosti u slucaju nastavka trudnoce, dijete koje ce umrijeti jer nije dobilo vakcinu, optuzeni na sudu kojeg ce braniti advokat obrazovan kroz on-line American Academy... Iz Mexika, Kube ili Kanade? Zena ciji je zivot u opasnosti u slucaju nastavka trudnoce ima resurse, slazem se u nekim slucajevima vise prepreka, ali nema veze sa politikom, ne direktno. Dete koje ce umreti jer nije vakcinisano, je cinjenica u americi gde je sloboda religije garantovana, I roditelji iz religioznih razloga mogu da izaberu da ne vakcinisu decu, meni je to suludo, ali ne znam kako da to menjam a da ne ugrozavam slobode. Kakve to veze ima sa advokatima obrazovanim on line? Ovo je "everything and a kitchen sink", za sve to optuzujes politiku? 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa i nije, a i ti bi mogla malo da se opustis, nece ti otpasti kosa ako neko ne voli Trampa i to sto radi... Vidis kako si bila opustena dok je Bajden bio, cim se Trampara pomenuo, evo drame, odgovor na svaku kritiku 😄 🤣 ne Baby, nego sam pre par nedelja povredila nogu, pa manje radim dalje od kompjutera, pa mi zgodno da se prepisujem sa vama. Zabole me ko voli Trampa ili ne. Edit: ne brini, noga je bolje ovih dana tako da se uskoro vracam na "nemam vremena za TDS" pa cete moci da nastavite da cupate kosu na Armageddon da je Tramp dobio izbore, koga je izabrao I sl. Da vam ne kvarom opsesiju Edited 18 hours ago by Angelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 56 minutes ago, Angelia said: Iz Mexika, Kube ili Kanade? Zena ciji je zivot u opasnosti u slucaju nastavka trudnoce ima resurse, slazem se u nekim slucajevima vise prepreka, ali nema veze sa politikom, ne direktno. Dete koje ce umreti jer nije vakcinisano, je cinjenica u americi gde je sloboda religije garantovana, I roditelji iz religioznih razloga mogu da izaberu da ne vakcinisu decu, meni je to suludo, ali ne znam kako da to menjam a da ne ugrozavam slobode. Kakve to veze ima sa advokatima obrazovanim on line? Ovo je "everything and a kitchen sink", za sve to optuzujes politiku? 🤣 ne Baby, nego sam pre par nedelja povredila nogu, pa manje radim dalje od kompjutera, pa mi zgodno da se prepisujem sa vama. Zabole me ko voli Trampa ili ne. Edit: ne brini, noga je bolje ovih dana tako da se uskoro vracam na "nemam vremena za TDS" pa cete moci da nastavite da cupate kosu na Armageddon da je Tramp dobio izbore, koga je izabrao I sl. Da vam ne kvarom opsesiju Iz bilo koje zemlje u kojoj su ugrozeni. Jednako kao sto ce Amerikanke moci traziti azil u civilizovanim zemljama ukoliko ih federalna vlada ne zastiti od prosekucije na lokalnom nivou radi odluka o svom tijelu. Svo ovo sto je pomenuto je do sada bilo izuzetak - sa freakovima u vladi koji su do sada pomenuti, to postaje opasna mainstream politika. i Mary Lou Jethro nece handouts, nece besplatno zdravstvo i skolovanje, tako da ce sada imati priliku sa "meet the maker" ranije nego inace... Sve OK - ko voli nek izvoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 1 hour ago, Angelia said: 🤣 ne Baby, nego sam pre par nedelja povredila nogu, pa manje radim dalje od kompjutera, pa mi zgodno da se prepisujem sa vama. Zabole me ko voli Trampa ili ne. Edit: ne brini, noga je bolje ovih dana tako da se uskoro vracam na "nemam vremena za TDS" pa cete moci da nastavite da cupate kosu na Armageddon da je Tramp dobio izbore, koga je izabrao I sl. Da vam ne kvarom opsesiju Eh ta opravdanja 😄 Inace si pre manje bila na forumu. Elem, evo ti ostvarenje sna, sve potaman, Amerika na Andja nacin... bolje uzivaj nego sto se sekiras sta ko misli o Trampu. Mozes jos par hiljada strana ispisati, meni promeniti misljenje neces, do sad nista nisi ubola da bih se zapitala da li sam u pravu, naprotiv. Plus, sto si ti toliko opsesivna sta ja mislim i koga ja volim ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 3 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Eh ta opravdanja 😄 Inace si pre manje bila na forumu. Elem, evo ti ostvarenje sna, sve potaman, Amerika na Andja nacin... bolje uzivaj nego sto se sekiras sta ko misli o Trampu. Mozes jos par hiljada strana ispisati, meni promeniti misljenje neces, do sad nista nisi ubola da bih se zapitala da li sam u pravu, naprotiv. Pa opravdanja, da mi je neko ponudio tako fenomenalno opravdanje da ne mogu da hodam...naravno da sam bila manja na forumu...da mi je neko ponudio ispravnu nogu, ili da se raspravljam sa tobom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 1 minute ago, Angelia said: Pa opravdanja, da mi je neko ponudio tako fenomenalno opravdanje da ne mogu da hodam...naravno da sam bila manja na forumu...da mi je neko ponudio ispravnu nogu, ili da se raspravljam sa tobom.... Ali ako vec hoces da nameces temu, jel ti noga bila slomljena od 2016 - 2020, jer ni jedan negativni post o Trampu nije prosao da ti nisi uskocila da ti neukima objasnis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 32 minutes ago, ters said: Iz bilo koje zemlje u kojoj su ugrozeni. Jednako kao sto ce Amerikanke moci traziti azil u civilizovanim zemljama ukoliko ih federalna vlada ne zastiti od prosekucije na lokalnom nivou radi odluka o svom tijelu. Svo ovo sto je pomenuto je do sada bilo izuzetak - sa freakovima u vladi koji su do sada pomenuti, to postaje opasna mainstream politika. i Mary Lou Jethro nece handouts, nece besplatno zdravstvo i skolovanje, tako da ce sada imati priliku sa "meet the maker" ranije nego inace... Sve OK - ko voli nek izvoli. Kako iz bilo koje zemlje? Znaci nema veze gde si proganjan, prosto izaberes gde hoces da ides. I cekam da vidim amerikanke koje zbog abortusa traze azil, predpostavljam da ce biti masivni odziv, iako su kontraceptivna sredstva dostupna. Edited 17 hours ago by Angelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 4 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ali ako vec hoces da nameces temu, jel ti noga bila slomljena od 2016 - 2020, jer ni jedan negativni post o Trampu nije prosao da ti nisi uskocila da ti neukima objasnis? Ne nije, u to vreme sam imala drugaciju licnu sitiaciju, a danas je drugacija. Neverovatno, da ne pitas sta nije u redu. Da si ti meni rekla da ne mozes da hodas nedeljama, ja bi te pitala kako mogu da pomognem. Verovatno bi I dosla da ti donesem osnovne potrebe, I da,ti pomognem da izadjes u setnju. Tvoj problem je da se u tvojoj glavi ideoloski ne slazes samnom. I zbog toga, ja nisam vredna tvog saosecanja. To je suludo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 1 hour ago, Angelia said: Kako iz bilo koje zemlje? Znaci nema veze gde si proganjan, prosto izaberes gde hoces da ides. I cekam da vidim amerikanke koje zbog abortusa traze azil, predpostavljam da ce biti masivni odziv, iako su kontraceptivna sredstva dostupna. Pa ako neko bjezi iz Irana, i uvuce se u brodski kontejner koji istovare u USA, ili se disident iz Kine dokopa USA ambasade i trazi azil, ili bilo koji azilant na bilo koji nacin dodje do Amerike a ne moze se potvrditi da je u nekoj sigurnoj zemlji (za azilanta) proveo dovoljno vremena da zatrazi azil. I naglasak je na sigurna zemlja za azilanta jer recimo Srbjia je sigurna zemlja, ukoliko nisi bjeloruski ili ruski disident, a ako jesi, onda mozes biti isporucen. Amerikanke nece traziti azil zbog abortusa, nego u slucaju da ih u njihovoj saveznoj drzavi neko proganja zbog abortusa koje su izvrsile u drugoj jurisdikciji gdje je to legalno, a federalna vlada ne uradi nista da ih zastiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 10 hours ago, nonick said: life is a bitch 🙂 Life sucks and then you die. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Life sucks and then you die. You must be fun at parties 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, Darko said: You must be fun at parties Bil volio da znaš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 7 hours ago, ters said: Pa ako neko bjezi iz Irana, i uvuce se u brodski kontejner koji istovare u USA, ili se disident iz Kine dokopa USA ambasade i trazi azil, ili bilo koji azilant na bilo koji nacin dodje do Amerike a ne moze se potvrditi da je u nekoj sigurnoj zemlji (za azilanta) proveo dovoljno vremena da zatrazi azil. I naglasak je na sigurna zemlja za azilanta jer recimo Srbjia je sigurna zemlja, ukoliko nisi bjeloruski ili ruski disident, a ako jesi, onda mozes biti isporucen. Amerikanke nece traziti azil zbog abortusa, nego u slucaju da ih u njihovoj saveznoj drzavi neko proganja zbog abortusa koje su izvrsile u drugoj jurisdikciji gdje je to legalno, a federalna vlada ne uradi nista da ih zastiti. Imas internet pa mozes da pogledas kolone imigranata koje idu ka granici. Za 4 godine uslo barem 10 mill. Prosle zime se valjda ona porodica koja je krenula preko kanadske granice smrzla. Valjda nisu bili proganjani u Kanadi? Znas ti dobro da to nisu azilanti uglavnom. Da neki lete iz evrope u mexiko da preskoce granicu. Samim time I ugrozavaju ceo sistem azila. I tako ih uce - bacite dokumenta da ne znaju odakle ste dosli. Znaci kazi otvoreno, mislim da US granica ne treba da postoji, a ne da izmisljas disidente u kontejnerima. Za razliku od tebe americki gradjani smatraju da granica treba da im bude sigurna. A kad amerikanke budu krenule da traze azil, onda cemo pricati o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 32 minutes ago, Angelia said: Imas internet pa mozes da pogledas kolone imigranata koje idu ka granici. Za 4 godine uslo barem 10 mill. Prosle zime se valjda ona porodica koja je krenula preko kanadske granice smrzla. Valjda nisu bili proganjani u Kanadi? Znas ti dobro da to nisu azilanti uglavnom. Da neki lete iz evrope u mexiko da preskoce granicu. Samim time I ugrozavaju ceo sistem azila. I tako ih uce - bacite dokumenta da ne znaju odakle ste dosli. Znaci kazi otvoreno, mislim da US granica ne treba da postoji, a ne da izmisljas disidente u kontejnerima. Za razliku od tebe americki gradjani smatraju da granica treba da im bude sigurna. A kad amerikanke budu krenule da traze azil, onda cemo pricati o tome. Neke uce da bace dokumente ranije, neke da se prijave na studentsku vizu i da mada se nikada nisu registrovali za studiranje osnuju biznis... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 8 minutes ago, ters said: Neke uce da bace dokumente ranije, neke da se prijave na studentsku vizu i da mada se nikada nisu registrovali za studiranje osnuju biznis... 🤣 samo ignorisi i nastavi da sviras. Uz to lazes, Musk ima BA u economics and physics sa UPenn, Wharton. Zasto vas toliko boli da je covek uspesan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Angelia said: 🤣 samo ignorisi i nastavi da sviras. Uz to lazes, Musk ima BA u economics and physics sa UPenn, Wharton. Zasto vas toliko boli da je covek uspesan? Ja mislim da ce ti on biti beskrajno zahvalan sto ga branis na forumu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 12 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ja mislim da ce ti on biti beskrajno zahvalan sto ga branis na forumu 😄 Hmm da, ne znam coveka, ali ne razumem tu opsesiju. Live and let live. Zasto uopste bacati drvlje I kamenje na nekog? Jel to neka vrsta ljubomore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 47 minutes ago, Angelia said: 🤣 samo ignorisi i nastavi da sviras. Uz to lazes, Musk ima BA u economics and physics sa UPenn, Wharton. Zasto vas toliko boli da je covek uspesan? Ne boli. I odajem mu priznanje za sve sto je postigao (pogledaj topik posvecen njemu)- ima izuzetnu sposobnost da pokrene izvanredne tehnoloske poduhvate, i super je da je uspio da to i naplati. Nemam nikakav problem sa tim. Niti sa njegovom odlukom da preuzme X i napravi ga onakvim kakav mu odgovara. Niti imam problem sa ljudima koji krse zakon da bi stekli pravo boravka u USA. Problem koji imam je to sto se oglasava po pitanjima krsenja imigracionog zakona on koji ga je takodje prekrsio. I to sto je govedo po mnostvu stavova i postupaka. I da - Wharton je jedna viza - izdana 1992. Stanford i prevara imigracionog je druga viza - 1995. Edited 6 hours ago by ters Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ovo mi je omiljeno, čim ne obožavaš i ne hvališ neku poznatu (po bilo čemu) ličnost, verovatno je ljubomora u pitanju. Spoiler Mada bi zavist bila prikladniji termin, ako ćemo već tako da se igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 38 minutes ago, DameTime said: Ovo mi je omiljeno, čim ne obožavaš i ne hvališ neku poznatu (po bilo čemu) ličnost, verovatno je ljubomora u pitanju. Hide contents Mada bi zavist bila prikladniji termin, ako ćemo već tako da se igramo. Ne treba da obozavas, ali opsesivno bavljenje tim licnostima, obicno signalizira zavist. Pustite ih, neki radom ili talentom postali uspesni, ako nije kriminal I korupcija ....svaka im cast, I zelim da inspirisu druge ljude. 49 minutes ago, ters said: Ne boli. I odajem mu priznanje za sve sto je postigao (pogledaj topik posvecen njemu)- ima izuzetnu sposobnost da pokrene izvanredne tehnoloske poduhvate, i super je da je uspio da to i naplati. Nemam nikakav problem sa tim. Niti sa njegovom odlukom da preuzme X i napravi ga onakvim kakav mu odgovara. Niti imam problem sa ljudima koji krse zakon da bi stekli pravo boravka u USA. Problem koji imam je to sto se oglasava po pitanjima krsenja imigracionog zakona on koji ga je takodje prekrsio. I to sto je govedo po mnostvu stavova i postupaka. I da - Wharton je jedna viza - izdana 1992. Stanford i prevara imigracionog je druga viza - 1995. Hmmm diploma Whartona 1997, drzavljanstvo 2002, znaci da je barem 5 godina drzao h1b. Iz nekog razloga imigraciono nije smatralo da je prekrsio zakone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, DameTime said: Ovo mi je omiljeno, čim ne obožavaš i ne hvališ neku poznatu (po bilo čemu) ličnost, verovatno je ljubomora u pitanju. Hide contents Mada bi zavist bila prikladniji termin, ako ćemo već tako da se igramo. Koliko se secam to prevazidju obicno kad ulaze u adolescenske godine, ali avaj, kako ko izgleda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 hours ago, Angelia said: Hmm da, ne znam coveka, ali ne razumem tu opsesiju. Live and let live. Zasto uopste bacati drvlje I kamenje na nekog? Jel to neka vrsta ljubomore? Andjo, ovo je forum, komentarisemo sta i koga hocemo. Predlazem ti da ako ne mozes da podneses, preskocis, ne citas... sta god izaberes. Zasto ti to toliko licno shvatas? Koga boli uvo da li komentarisemo Elona, Bajdena, Hantera, Trampa...? Njih sigurno ne, nemaju pojma ni da postojimo, niti ih interesujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts