Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

McCarthy

Recommended Posts

8 minutes ago, Tex_Willer said:

Kalifornija je sila, ali ljudi unutar nje mnogo lakše prihvataju devijantne pojmove u odnosu na bilo koju drugu zemlju( koja je bitan činilac u Americi), tamponi u muskim toaletetima su tek posebna prica, sprečavanje i ismejavanje onih koji smatraju da LGBT+ osobe ne trebaju javno se promovisati, pre svega tu mislim na transrodne osobe, konstatno prikazivanje tih pojmova deci je vrlo sumljiv nacin na koji zelis slomiti kicmu nacije.

I sta sa tim? 

Pola stare Grcke i Rima je po tvom bilo devijantno. Sve je to ljudska priroda. Okreni glavu i gledaj svoja posla. 

Meni je bolesnije to uterivanje u torove, pogotovo 'moralne' torove po slobodnom nahodjenju druge da zive onako kako ti moral vidis, nego sta ljudi rade sa svojim zivotima. 

Jbt tamponi, kakva drama, uh tamponi!! Strasan zivotni problem od kog se zivi. Mlacenje prazne slame. 

Nego mi je interesantan fenomen kako to da niko ne pominje silikonske sise, usta, brade, obraze, dupeta i ostale delove tela gde se guraju silikoni. To vam ne smeta? Seksi je... Ove churchgoers ovde su nafilovane plastikom, ali zato vire u tudje gace da vide da li su drugi radili neke zahvate... i zgrazavaju se, sa sve njihovim muzevima. 

Edited by 𝓑𝓪𝓫𝔂
  • Like 11

1 minute ago, Tex_Willer said:

Ja Izrael ne podržavam, ali oni su opstali tolike godine jer su ostali vrlo cvrsti kroz generacije

Pa ako se dosadašnji  trend u Izraelu nastavi (prirodni priraštaj tih"tradicionalnih"-ultaortodoksnih Jevreja) nisam siguran da će se za par decenija njihovo društvo previše razlikovati od Arapskih komšija ....

Ovo lamentiranje za "starim vremenima", "tradicinalnim vrednostima" "zna se ko je ko u kući", "da se zna gazda" ... obično se ne završi dobro, ni kod nas,ni u Izraelu,a ako se krene tim putem neće ni u SAD ...

A to pišem ja kome ta woke budalasanja prilično idu na živce ...

• Like 2

12 minutes ago, Selina said:

Pa pre 5 godina, tako je pricala njegova madame, ona nije uzimala nikakve dodatne vere.

Malo jeste cudno da neko menja jednu hriscansku za drugu. 

Nemam pojma, za mene su sve religije cudne za prihvatiti kad si odrasla osoba, ali postujem da nekim ljudima to prija. Sve dok ih meni ne namecu, ja ne prihvatam imaginarnog druga. Zvuci grubo ali tako je. Ni u Deda Mraza neverujem od 5te godine. 

1 minute ago, Angelia said:

Nemam pojma, za mene su sve religije cudne za prihvatiti kad si odrasla osoba, ali postujem da nekim ljudima to prija. Sve dok ih meni ne namecu, ja ne prihvatam imaginarnog druga. Zvuci grubo ali tako je. Ni u Deda Mraza neverujem od 5te godine. 

Muce njega neki demoni iz detinjstva.

1 minute ago, Selina said:

Muce njega neki demoni iz detinjstva.

Odgledala sam Hillbilly Elegy, film je impresivan. Obe Glenn Close I Amy Adams su trebale da zarade Oscar. Moze da se nekom svidja JD ili ne, ali prica je impresivna I motivaciona, on je ono American Dream.

Da li ima demona iz detinjstva, pa naravno. Imam ih I ja pa ne uticu na moj zivot drasticno.

• Like 1

23 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Nego mi je interesantan fenomen kako to da niko ne pominje silikonske sise, usta, brade, obraze, dupeta i ostale delove tela gde se guraju silikoni. To vam ne smeta? Seksi je... Ove churchgoers ovde su nafilovane plastikom, ali zato vire u tudje gace da vide da li su drugi radili neke zahvate... i zgrazavaju se, sa sve njihovim muzevima. 

office-michael.gif

To su ti sve uzorke majke i supruge. 

Edited by Eddard
  • Like 1

Preporucujem inace za pogledati, Hillbilly Elegy, bez obzira da li vam se JD Vance svidja ili ne. Film je bas jak. Odlucila sam pre dva dana da ga pogledam, I Glenn Close I Amy Adams su oduvale uloge. Edit je jak, od inace ne bas interesatne drame su napravili film koji te drzi. Impresivno. Nepoznati glumci koji igraju ostale uloge uopste ne smetaju. Vidi se kako se generacijska trauma siromasne amerike prenosi, I onda skontas kako je neko prekinuo.

2 minutes ago, Eddard said:

office-michael.gif

To su ti sve uzorke majke i supruge. 

Mar a Lago, na krovu krstaca, unutra silicon valley (u oba smisla). Hipokrizija na 16. I takvi kroje sta je 'moral' 

Plus, Florida za ban abortusa (kontrola) i protiv marijuane (valjacemo vam je ilegalno, bolje da idu pare nama u dzep nego drzavi). 

• Like 1

36 minutes ago, Smrtokapa said:

Ima smisla, recimo Rusi su dosta čvrsti, rvu se sa medvedima, nema gejstva niti njegove promocije, pa nema ni diktatora.

Aujbt, sad mi je sinulo... U Francuskoj su međedi izumrli i nemamo sa kime da se rvamo, zato smo mi Francuzi toliki pedersatanisti 😭

• Ha-ha 2

9 minutes ago, Beonegro said:

Aujbt, sad mi je sinulo... U Francuskoj su međedi izumrli i nemamo sa kime da se rvamo, zato smo mi Francuzi toliki pedersatanisti 😭

Zamisli tek koliko su Amerikanci zabrazdili u nemoral i slabost duha i tela kad ni onaj vaš buđav sirac ne smeju da proizvode.

• Like 1

15 minutes ago, Beonegro said:

Good times create weak men, <- you are here
Weak men create hard times,
Hard times create strong men,

Strong men create good times.

• Like 1

cnn

Online sales of emergency contraceptives, like the morning-after pill Plan B, have skyrocketed in the United States in the past week – days after Donald Trump won the US presidential election, according to retailers.

At Wisp, which offers two types of emergency contraception online, sales of those medications went up about 1,000% in just one day after Tuesday’s election.

• Like 1
  • Tuzno 1

8 minutes ago, RatzenStadt said:

Good times create weak men, <- you are here
Weak men create hard times,
Hard times create strong men,

Strong men create good times.

Tramp se odlucio za zenu koja je snazna licnost (homeland security)

Kristi Noem

Zena je mrtva ladna pisala u knjizi ( valjda neki memoari) kako je upucala svog psa jer je nije slusao i kako upucava tako

zivotinje tipa koza koja je isla za njenom decom. Guvernerka je Juzne Dakote, Indijanci su jos zabranili pristup u rezervatima,

a 13% zemlje su rezervati. Nabedjivala je poglavice da su dileri droge. Tramp je hteo nju za potpredsednicu, ali su mu mudri ljudi

rekli da batali.

• WOW 1

15 minutes ago, djura.net said:

cnn

Online sales of emergency contraceptives, like the morning-after pill Plan B, have skyrocketed in the United States in the past week – days after Donald Trump won the US presidential election, according to retailers.

At Wisp, which offers two types of emergency contraception online, sales of those medications went up about 1,000% in just one day after Tuesday’s election.

Pa naravno. To je sled dogadjaja. Govorili su nam, odmahivali smo rukom... nece oni, imacemo izbora. Sad kada pocinju da kapiraju da je izboru kraj... navali narode, jos malo pa nestalo

8 minutes ago, Selina said:

Kristi Noem

Joj molim te prestani. Snazne zene ne ubijaju kucice jer ih nerviraju. Zena je idiot. 

Ladno hvalis sve mentalne bolesnike koji bi trebalo da su po ustanovana, a ne u WH. 

• Like 3
  • Thanks 1

6 minutes ago, Selina said:

Kristi Noem

Zena je mrtva ladna pisala u knjizi ( valjda neki memoari) kako je upucala svog psa jer je nije slusao i kako upucava tako

zivotinje tipa koza koja je isla za njenom decom. Guvernerka je Juzne Dakote, Indijanci su jos zabranili pristup u rezervatima,

a 13% zemlje su rezervati. Nabedjivala je poglavice da su dileri droge. Tramp je hteo nju za potpredsednicu, ali su mu mudri ljudi

rekli da batali.

Perfektan izbor. Steta sto nije potpredsednica, pardon, potpredsednik. Tu bi se njen talenat tek rascvetao.

• Ha-ha 1

9 minutes ago, Selina said:

Kristi Noem

rekli da batali.

Ja bas htedoh reci pre par dana, kad se potegla ona rasprava o odnosu rep. stranke prema zenama, da me ne bi cudilo da bas Kristi Noem bude kandidatkinja za predsednicu za 4 ili 8 godina.

Ako Ron DeSantis bude kandidat za predsednika, 99% sam siguran da ce ona biti VP.