Angelia Posted April 6 Posted April 6 On 4/3/2026 at 1:19 PM, Smrtokapa said: Biće još bolja i belja kuća! To je ideja. Mislim nisam ljubitelj zlata, ali WH je imala potrebu za oficijalnu ballroom. I ne kontam, sta vam drma kavez za istocno krilo? Nema istorijsku vrednost, Obama dodao kosarkaski teren, ne secam se ko bazen, drugi sprat je negde dodat u 40tim. Da je West Wing imala bi sta da kazem, ali East wing je delovao kao kancelarijska zgrada nakalemljena. Videla sam je vise puta. Nije deo originalne WH, nego je delovalo kao ilegalna nadogradnja. I ne placamo to, sve ide iz privatnih donacija. 3
djura.net Posted Monday at 07:15 AM Posted Monday at 07:15 AM 4 hours ago, Angelia said: I ne placamo to, sve ide iz privatnih donacija. Auć 😂
Eddard Posted Monday at 07:29 AM Posted Monday at 07:29 AM 4 hours ago, Angelia said: ali WH je imala potrebu za oficijalnu ballroom. Ne zajebavaj, kakvu potrebu za fuckin ballroom?
NMX Posted Monday at 08:24 AM Posted Monday at 08:24 AM Da Melanija ima gde da pleše i slavi kad ovaj baci kašiku 2 1
Mina D. Harker Posted Monday at 09:57 AM Posted Monday at 09:57 AM Gilded age, debutant balls, oh my. Potreba postoji. 🙄
Angelia Posted Monday at 11:19 AM Posted Monday at 11:19 AM (edited) 5 hours ago, Eddard said: Ne zajebavaj, kakvu potrebu za fuckin ballroom? Za zvanicne skupove. Malo je bezveze da su za svakj veliki event iznosili shatre. Edit: Da pojasnim. 4 od 6 zvanicnih prijema u WH u vreme Bidena su bili pod shatorima, jer je jedini banquet hall u istocnom krilu primao 200 gostiju. Sto nije dovoljno, I to je uvek bio problem. To sto Trump ovo zove ballroom, je samo njegovo over the top izrazavanje. U stvarnosti, u sklopu planova su i kancelarije, I ceo vojni complex ispod. Trump je to predlagao jos Obami negde 2010te. Da je Obama to uradio, niko ne bi imao problem, nego bi ga hvalili. Edited Monday at 01:08 PM by Angelia 1
DJORDJE Posted Monday at 01:00 PM Posted Monday at 01:00 PM Moram da konstatujem kako je Andjelija verovatno kupila Teslu, ove cene benzina je uopste ne pogadjaju, a za vreme Bidona je kukala svaki dan. 2
Div Posted Monday at 01:41 PM Posted Monday at 01:41 PM 40 minutes ago, DJORDJE said: Moram da konstatujem kako je Andjelija verovatno kupila Teslu, ove cene benzina je uopste ne pogadjaju, a za vreme Bidona je kukala svaki dan. Kakav Tesla, bolji je BYD.😊 1
Angelia Posted Monday at 02:46 PM Posted Monday at 02:46 PM 1 hour ago, DJORDJE said: Moram da konstatujem kako je Andjelija verovatno kupila Teslu, ove cene benzina je uopste ne pogadjaju, a za vreme Bidona je kukala svaki dan. Za vreme Bidena cena je bila veca, I kao sto sam rekla kontext matters. I ne, Angelia ne vozi Teslu I verovatno nikad nece, ako ne promene dizajn. Vec godinama sam korisnik evropskih benzinaca.
DameTime Posted Monday at 02:50 PM Posted Monday at 02:50 PM I sad ovde ne sme da se povuče jasna paralela koja postoji, a koja je prošla kroz glavu skoro svakom forumašu koji je pročitao poslednju stranicu.
nonick Posted Monday at 03:02 PM Posted Monday at 03:02 PM Sane washing, normalizacija, racionalizacija I relativizacija svakih ludosti I gadosti? 3
djura.net Posted Monday at 05:10 PM Posted Monday at 05:10 PM cnn Just one-third of the public believes President Donald Trump has a clear plan to handle the situation in Iran, according to a new CNN poll conducted by SSRS. Even Republicans identifying themselves as part of the “Make America Great Again” movement tilt against ground troops: 32% oppose the idea while 25% favor it. Among non-MAGA Republicans, 56% oppose it, with 20% in favor. Trump’s approval rating for handling the situation in Iran sits at 33%, just below his overall 35% approval rating and his 36% rating for foreign policy. And 33% now say they approve of his handling of the role of commander in chief. That’s down 8 points from a January poll taken in the immediate aftermath of US military action in Venezuela and 5 points below his previous presidential low.
Klotzen Posted Monday at 05:21 PM Posted Monday at 05:21 PM Isuviše je mnogo lagao da bi mu čak i maga ekipa verovala da zna šta radi u Iranu. Tih 25% Maga ekipe su verovatno redneci.
Helena Posted Monday at 09:32 PM Posted Monday at 09:32 PM To je dovoljno da ga drži na vlasti. Stvorio je sliku kako su oni nekakvi dobri momci koje svet mrzi a oni plaćaju za njih. Eno tamo, na temi sa mulama, se obračunava i sa ono malo država koje nisu pokazale otvoreno negodovanje. Fox štanca vesti kao informer, a televizija je ipak i dalje najjači medij. Mislim, ja više ne znam ni šta da mislim o opozivu. Zamislite da Vans dođe na mesto predsednika, tranpa u svom ludilu možda može biologija da opravda na neki način, ali Vansa nema šta. Eh, da i o toj balskih dvorani, koju navodno plaćaju bogataši- svit Katarina je objavila kako budžet nije probijen. Jel postoji budžet kod donacija?
Angelia Posted Monday at 09:51 PM Posted Monday at 09:51 PM 13 minutes ago, Helena said: Eh, da i o toj balskih dvorani, koju navodno plaćaju bogataši- svit Katarina je objavila kako budžet nije probijen. Jel postoji budžet kod donacija? Kod svakog projekta postoji budzet, bez obzira kako se finansira. To su potpuno dve nevezane stvari. Posto nisam videla sta je ona rekla, mozda si nesto pogresno protumacila?
Angelia Posted Tuesday at 01:41 AM Posted Tuesday at 01:41 AM 10 hours ago, nonick said: Sane washing, normalizacija, racionalizacija I relativizacija svakih ludosti I gadosti? Moguce da tako deluje, ako nisi u US, I ne pratis takve lokalne stvari. Isto kao sto ja ne mogu da komentarisem politiku u SR, jer realno ne pratim, ne znam detalje. Cak mi ni imena ljudi ne pomazu. Tako I vama nece nista znaciti istorija WH ili "problemi" oko iste. Dobicete informacije iz bilo kog medija koji pratite. Neki ovde pitaju da li je istocno ili zapadno krilo 😀 a da ne znaju da je West Wing, istorijski zasticen. A East Wing je menjan vise puta u zadnjih 100 godina koliko je izgradjen. Verovatno je trebalo da se prepravi pre 40 godina. Ne secam se detalja, ali izgradnja iznad zemlje je nekih 350 miliona, to se gradi iz donacija. Podzemni vojni complex valjda treba da budd oko 50 miliona, I ide iz budzeta Pentagona. Obama je menjao East Wing is donacija. Bez odobrenja Kongresa.
DJORDJE Posted Tuesday at 03:45 PM Posted Tuesday at 03:45 PM On 4/6/2026 at 9:46 AM, Angelia said: Za vreme Bidena cena je bila veca, I kao sto sam rekla kontext matters. I ne, Angelia ne vozi Teslu I verovatno nikad nece, ako ne promene dizajn. Vec godinama sam korisnik evropskih benzinaca. Vidis to mi nije palo na pamet a sve objasnjava, evropski automobili stedljivi na gorivu.
Angelia Posted Tuesday at 04:35 PM Posted Tuesday at 04:35 PM 44 minutes ago, DJORDJE said: Vidis to mi nije palo na pamet a sve objasnjava, evropski automobili stedljivi na gorivu. Ne bih znala, iskreno biram sta mi se svidja u dizajnu. Ali ako su usput stedljivi, super 😀 vise se iznerviram kad odem u SR ili UK, I vidim cenu goriva tamo. Licno, ekonomija je nesto drugo.
nonick Posted Tuesday at 05:03 PM Posted Tuesday at 05:03 PM 15 hours ago, Angelia said: Moguce da tako deluje, ako nisi u US, I ne pratis takve lokalne stvari. Isto kao sto ja ne mogu da komentarisem politiku u SR, jer realno ne pratim, ne znam detalje. Cak mi ni imena ljudi ne pomazu. Tako I vama nece nista znaciti istorija WH ili "problemi" oko iste. Dobicete informacije iz bilo kog medija koji pratite. Neki ovde pitaju da li je istocno ili zapadno krilo 😀 a da ne znaju da je West Wing, istorijski zasticen. A East Wing je menjan vise puta u zadnjih 100 godina koliko je izgradjen. Verovatno je trebalo da se prepravi pre 40 godina. Ne secam se detalja, ali izgradnja iznad zemlje je nekih 350 miliona, to se gradi iz donacija. Podzemni vojni complex valjda treba da budd oko 50 miliona, I ide iz budzeta Pentagona. Obama je menjao East Wing is donacija. Bez odobrenja Kongresa. Ne znam sta da to kazem a da nije za ban. Imas TDS, svake banalne pa I ozbiljne poteze tog idiota nama objasnjavas. Rating mu je i dupetu, jedino ga ti kao hard core MAGA podrzavas. 5
Mina D. Harker Posted Tuesday at 05:19 PM Posted Tuesday at 05:19 PM Jbt ona i dalje oko e-w krila Kao da je kome bitno, kao da je meni bitno koje krilo BK ima istorijsku vrijednost. Bukvalno komentarišemo neukus i izmišljanje građevinskih radova tamo gdje za njima nema potrebe. A danas sam čula da ballroom u stvari treba da bude bunker. E, to već ima više smisla. Ne mora se ad nauseam braniti svaka glupost Trampa & co, yet here we are, na dnevnom ispiranju mozga koje nismo tražili. 2
Angelia Posted Tuesday at 11:19 PM Posted Tuesday at 11:19 PM 6 hours ago, nonick said: Ne znam sta da to kazem a da nije za ban. Imas TDS, svake banalne pa I ozbiljne poteze tog idiota nama objasnjavas. Rating mu je i dupetu, jedino ga ti kao hard core MAGA podrzavas. TDS? 🤔
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 01:43 AM Posted Wednesday at 01:43 AM 23 hours ago, Angelia said: ako nisi u US Zivi u Kanadi 8 hours ago, Mina D. Harker said: A danas sam čula da ballroom u stvari treba da bude bunker. E, to već ima više smisla. Vec postoji bunker ispod 2 hours ago, Angelia said: TDS? 🤔 Trump Devotion Syndrome
nonick Posted Wednesday at 02:17 AM Posted Wednesday at 02:17 AM 2 hours ago, Angelia said: TDS? 🤔 Da, Trump Derangment Syndrome. Ne mozes da nam ne objasnavas kako je dobro što se Tramp ukakio u gace, jer je to je samo politicko ukakanje. A i Bajden se sigurno ukakio, ali malo manje, I eto ima presedan i za to.
fancy Posted Wednesday at 08:28 AM Posted Wednesday at 08:28 AM 9 hours ago, Angelia said: TDS? 🤔 👇 16 hours ago, DJORDJE said: evropski automobili stedljivi na gorivu. 2
Recommended Posts