nemanjaol Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 'Zakonska i legitimna' postupanja ICE-a. Ovakvih snimaka ima kolko hoćeš iz Minesote prethodnih dana. Video sam juče i snimak gde, navodno trudnicu, obaraju na pod i vuku po zemlji 1
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago "3rd term", where, in Hell? Ovi stvarno misle da će da žive vječno. 2
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Helena said: Ovo jedino ako izvrše Pinoče tip vojnog puča. Ukratko: Not gonna happen. 1
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad sam malo čitao i ICE nema ovlašćenja kao Policija. Ima neke situacije kada oni mogu da privode ili zadržavaju do dolaska policije no oni to masovno zloupotrebljavaju i zato je ljudima preko one stvari i bore se protiv njih. Naravno ICE zna da neće odgovarati jer su projekat druga Krasnova i znaju da on neće dozvoliti da im bude suđenje jer će te presude u stvari biti presude njemu.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Klotzen said: Sad sam malo čitao i ICE nema ovlašćenja kao Policija. Ima neke situacije kada oni mogu da privode ili zadržavaju do dolaska policije no oni to masovno zloupotrebljavaju i zato je ljudima preko one stvari i bore se protiv njih. Naravno ICE zna da neće odgovarati jer su projekat druga Krasnova i znaju da on neće dozvoliti da im bude suđenje jer će te presude u stvari biti presude njemu. Bolje receno "ne cackaj mecku". Imaju oni qualified immunity, ne treba im Tramp. I ne bore se protiv njih zato sto "zloupotrebljavaju" bilo sta, nego im se ne svidja deportacija ilegalaca, to je jasno. Jer se niko u red cities ne bori protiv njih. Idu u pratnji policije, I sve prolazi bez znacajnih incidenata. Problem je samo u sanctuary gradovima. Nisu oni nikakav projekat Trampa, deportovali su daleko vise u vreme Obame, pa niko nije pravio problem. 1 1
MeanMachine Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Mina D. Harker said: "3rd term", where, in Hell? Ovi stvarno misle da će da žive vječno. Pa to ti govori koliko veruju u druge reps kandidate za 2028. 4 hours ago, Stiletto said: Ovo jedino ako izvrše Pinoče tip vojnog puča. Ukratko: Not gonna happen. Potpuno tacno. Za puko razmatranje predloga promene treba 2/3 glasova u oba doma, a da bi se promenio ustav treba 3/4 glasova drzava, dakle samo nekakva diktatura to je jedini nacin.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uvek postoji opcija sile-upad u kongres, nasilna promena etc Šta im teško, počeli su da ubijaju po ulicama, što ne bi probao i treći mandat.
nonick Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) https://www.instagram.com/reel/DTQ8VKbjMBI/?igsh=ZnBrYWhsbnVzeWw= Dobro kaze onaj komentar za video sto je postavio nemanjaol, small dick energy nenormalno zraci od ovih ICE fasista. Jebote, upadaju u srednje skole kao manijaci psiihopate. Edit: Ovi stvarno vole da skacu ispred kola. Pogledajte video do kraja ako vam nije tesko. E sad sta ima tu da se prica. Ovom olusu od ljudskih bica je data prevelika moc o to je to. https://www.instagram.com/reel/DTY9OjikibD/?igsh=bzFoaGllMG9sZjNi Trigger happy manijaci, jos ih je Obama trenirao a Bajden usavesio: https://www.instagram.com/reel/DTSNRWODPZE/?igsh=Mm80cXI2YTh6NXJp Edited 30 minutes ago by nonick
Stiletto Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 45 minutes ago, Helena said: Uvek postoji opcija sile-upad u kongres, nasilna promena etc Šta im teško, počeli su da ubijaju po ulicama, što ne bi probao i treći mandat. To ne bio bio treći mandat već vojni puč i zavođenje diktature. Stvarno misliš da u SAD može to? Da Tramp ima toliku podršku u vojsci da može da potčini oružjem bar 20 tradicionalnih Dems država? Da Teksašani krenu tenkovima na Kaliforniju? Ima toga, ima, ali kod braće Grima.
Helena Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 3 minutes ago, Stiletto said: To ne bio bio treći mandat već vojni puč i zavođenje diktature. Stvarno misliš da u SAD može to? Da Tramp ima toliku podršku u vojsci da može da potčini oružjem bar 20 tradicionalnih Dems država? Da Teksašani krenu tenkovima na Kaliforniju? Ima toga, ima, ali kod braće Grima. Ne znam šta da mislim, ali svakako nisam mislila ni da će Amerika pretiti otimanjem Grenlanda . Nisam nikad ništa dobro mislila o narandžastom onoštonesmedasekaže, ali da će mu ćaciji ubijati ljude po ulicama, nisam. Znaš, mnogo se priča o diktaturama /despotijama i meni ovo jako liči na to. Propaganda je takva da Fox informer vedri i oblači, a alkoholičari su ministri rata i zdravlja... Koliko sam pratila, reči o nekakvim osamostaljenjima je već bilo, pa ću i ovo ostaviti otvorenim. Bila sam mlada i glupa kad sam mislila da će Juga zauvek opstati.
Recommended Posts