nonick Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Bul-Kathos said: Objasnila je Ursula fon de Lajen u dva navrata najmanje kako su se pregovori sa americkom administracijom odvijali i koje sve ustupke su Evropljani morali da ucine. Nije to prvi put da je Evropa morala da pristane na lose uslove, situacija sada je dosta slicna kao i za vreme Niksonove administracije kada je postignut svojevremeni ''Grand bargain'', samo sto je tada u pitanju bio medjunarodni monetarni sistem, ali to sustinski ne menja obrazac koji se primenio i sada za vreme Trampa. Evropa? Mislio sam da pricamo o carinama sto je Tramp postavio Americkim gradjanima. Zato sam pitao, kako ide, mislio sam na USA.
ters Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 52 minutes ago, Angelia said: Zabavno, ali ne. To su drzave koje imaju infrastrukturu za industriju, I regulativu. A ti, posto nemas pojma o tome, mozes da pokusavas da budes smesan. O toj industriji nemas pojma, ali se kao posmatrac sa mlakim pivom ispred prodavnice, smejes kako je glupo. Iskreno, meni je to gdje ide Sjedinjenija mnogo tuzno.
Bul-Kathos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, nonick said: Evropa? Mislio sam da pricamo o carinama sto je Tramp postavio Americkim gradjanima. Zato sam pitao, kako ide, mislio sam na USA. Na SAD sam i mislio.
Recommended Posts