ras kass Posted Friday at 11:02 AM Posted Friday at 11:02 AM Da je TraNp preCednik nikad ne bi izbio rat na bliskom istoku. 10
Helena Posted Friday at 12:02 PM Posted Friday at 12:02 PM Big beautiful Dil Dad I sve fore o Čak Norisu prelaze na tranpa 1
DJORDJE Posted Friday at 12:41 PM Posted Friday at 12:41 PM 12 hours ago, Angelia said: Tebi sad sve postalo "pravni" zaokret 😀 Jeste, obecao je, ali svi znaju da nece moci da deportuje 20 miliona za 4 godine. Ustvari sve vreme se prica o prioritetima. A ovo je verovatno lobiranje. Pa zar nije to bilo objasnjenje za upotrebu Nacionalne Garde? Strucnjaci nasli novo tumacenje zakona, racunam mozda je dobio objasnjenje kako hotelski radnici i ne krse bas imigracione zakone. Kako se sada ovo razlikuje od Obaminog ili Bajdenovog dreamers necemo da diramo iako su ilegalni? Zar nije na tome bazirao celu kampanju kako zakoni moraju da se postuju, a i Noem pravi reklame koje se vrte na svim radio stanicama. Slabo ti je to objasnjenje tipa lobiranje... 1
Beonegro Posted Friday at 12:41 PM Posted Friday at 12:41 PM Lik koji sinoć nije imo mudiju da krene na Iran sa Izraelom se sad hvali izraelskim udarima, takoreći koliko neko može biti jadan od nula do donald trump. 4
033zero330 Posted Friday at 12:52 PM Posted Friday at 12:52 PM Da, rubio bio sinoć odmah u fazonu podignutih ruku. 1
Angelia Posted Friday at 01:23 PM Posted Friday at 01:23 PM 24 minutes ago, DJORDJE said: Pa zar nije to bilo objasnjenje za upotrebu Nacionalne Garde? Strucnjaci nasli novo tumacenje zakona, racunam mozda je dobio objasnjenje kako hotelski radnici i ne krse bas imigracione zakone. Kako se sada ovo razlikuje od Obaminog ili Bajdenovog dreamers necemo da diramo iako su ilegalni? Zar nije na tome bazirao celu kampanju kako zakoni moraju da se postuju, a i Noem pravi reklame koje se vrte na svim radio stanicama. Slabo ti je to objasnjenje tipa lobiranje... Uh cesto se pitam da li je do mog jezika. Ne, nisu nasli novo tumacenje zakona za koriscenje Garde, nego je on bio u kampanji 2020te, pa je zauzeo poziciju za koju je mislio da je najbolja. Svi znamo da je mogao da iskoristi Gardu na isti nacin, jer ne bi bio prvi koji je to uradio. Mnogi su mu I zamerali sto nije. I ne razlikuje se od dreamersa, on ide po pollovima I lobiranje nije nista cudno. On je pragmatican, izgubice malo podrske u tvrdom MAGA koru, ali ce to biti ok za nezavisne. Ne znam sta stvarno planira, ali verovatno neku privremenu zastitu za one koji rade u toj industriji. Posto ionako ne menja plan o deportaciji, samo ce to pitanje ostaviti za kasnije. Najveca podrska je u deportovanju onih koji su usli u zadnje 4 godine. A tu ima dovoljno posla za ceo mandat. 2
djura.net Posted Friday at 03:57 PM Posted Friday at 03:57 PM Prosto covek ne moze da se odluci koji je big beautiful deal bolji, onaj u Ukrajni (za 24 sata) ili ovaj sa iranskim nuklearnim programom. Sve, da tako kazem, puca i eksplodira od lepote i neverovatnih dealmakerskih sposobnosti. 5
ras kass Posted Friday at 04:06 PM Posted Friday at 04:06 PM 3 hours ago, 033zero330 said: Da, rubio bio sinoć odmah u fazonu podignutih ruku. Otprilike su ovako govorili Ukrajincima da pregovaraju. 1
nonick Posted Friday at 11:37 PM Posted Friday at 11:37 PM Komsije, jel ste narucili cvece za sutra, kupili neki dobar steak i napunili bocu za BBQ? Trampov je rodjendan 🙂
mrd Posted Saturday at 09:25 AM Posted Saturday at 09:25 AM 9 hours ago, nonick said: Komsije, jel ste narucili cvece za sutra, kupili neki dobar steak i napunili bocu za BBQ? Trampov je rodjendan 🙂 Napraviće on paradu.
fancy Posted Saturday at 09:39 AM Posted Saturday at 09:39 AM On 6/12/2025 at 4:41 PM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ok. A kako bi ti opisao ovo sto se desava trenutno u US? Ima li neki novi izraz za to? Jebote. Da li ti uopšte čitaš / razumeš šta ja pišem? Nacrtaću ti - upravo sam iskoristio istu reč, koja, jelte, i piše, srpski, latinicom. Sad molim te pročitaj moj originalni post, polako, s razumevanjem. Spoiler Eo da se ne cimaš: 1
Don Dusko Posted Saturday at 09:52 AM Posted Saturday at 09:52 AM 27 minutes ago, mrd said: Napraviće on paradu. Ponosa?
nonick Posted Saturday at 11:47 AM Posted Saturday at 11:47 AM 2 hours ago, mrd said: Napraviće on paradu. Supreme Leader of North Korea approves 👌
mrd Posted Saturday at 12:50 PM Posted Saturday at 12:50 PM 1 hour ago, nonick said: Supreme Leader of North Korea approves 👌 Sutra svi da gledamo i razmišljamo da li bi 4. Juli bio prikladniji dan. 🤣🤣🤣🤣🤣 Još uvek ne verujem da će da bude haha
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 01:12 PM Posted Saturday at 01:12 PM 3 hours ago, fancy said: Jebote. Da li ti uopšte čitaš / razumeš šta ja pišem? Nacrtaću ti - upravo sam iskoristio istu reč, koja, jelte, i piše, srpski, latinicom. Sad molim te pročitaj moj originalni post, polako, s razumevanjem. Reveal hidden contents Eo da se ne cimaš: Bukvalno sam se cimnula na prvu recenicu i tu stala. Mislim, posle januara 6 stvarno pominjati neko kukanje levicara na gubitak je nepotrebno.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 02:07 PM Posted Saturday at 02:07 PM (edited) Two Democratic lawmakers in Minnesota shot in their separate homes Two Minnesota lawmakers have been shot in their separate homes. Local news stations identified the victims as state senator John Hoffman and state representative Melissa Hortman. Both are members of the Democratic-Farmer-Labor party. There is little information on the suspect at this time. edit: Melissa Hortman i njen muz su umrli Edited Saturday at 03:12 PM by 𝓑𝓪𝓫𝔂 1 3
fancy Posted Saturday at 03:15 PM Posted Saturday at 03:15 PM 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Bukvalno sam se cimnula na prvu recenicu i tu stala. 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: posle januara 6 stvarno pominjati neko kukanje levicara na gubitak je nepotrebno. Naravno da nije nepotrebno i svakom ovakvom reakcijom i suštinskim nerazumevanjem sagovornika, dokazuješ koliko je zastranjivanje i nedostatak komunikacije (osim sa sâmom sobom) nove levice u USA pravi razlog uspona trampizma. Istinska tragedija USA je što je glasačima tamo izbor sveden na dve grupe ortodoksnih morona. Jedne što su ubeđeni da brane tradiciju i druge što su umislili da su napredni i liberalni. A zajedničkim snagama pišaju po svemu onom što ju USA činilo velikim Sad silazim na ovoj stanici. 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 03:25 PM Posted Saturday at 03:25 PM 8 minutes ago, fancy said: Naravno da nije nepotrebno i svakom ovakvom reakcijom i suštinskim nerazumevanjem sagovornika, dokazuješ koliko je zastranjivanje i nedostatak komunikacije (osim sa sâmom sobom) nove levice u USA pravi razlog uspona trampizma. Istinska tragedija USA je što je glasačima tamo izbor sveden na dve grupe ortodoksnih morona. Jedne što su ubeđeni da brane tradiciju i druge što su umislili da su napredni i liberalni. A zajedničkim snagama pišaju po svemu onom što ju USA činilo velikim Sad silazim na ovoj stanici. Sreca pa te brine samo moje nerazumevanje i moj nacin komunikacije... bice da je to najveci problem... Pun ocin mi je drama kad je neka levica (koja u americi ni ne postoji) najveci problem i najveca potreba da se ugura u recenicu kad hoce nesto da se kaze za desnicu. 1
Don Dusko Posted Saturday at 03:33 PM Posted Saturday at 03:33 PM 6 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Sreca pa te brine samo moje nerazumevanje i moj nacin komunikacije... bice da je to najveci problem... Pa to nerazumevanje druge strane je i dovelo do ovoga sto se trenutno desava. Jbg. Ljudima je instikt da se odupru protiv onih koji ih nazivaju budalama. 1
ters Posted Saturday at 03:34 PM Posted Saturday at 03:34 PM Ovaj je Britanac, ali je isti mindset kao MAGA: 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 03:36 PM Posted Saturday at 03:36 PM (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Pa to nerazumevanje druge strane je i dovelo do ovoga sto se trenutno desava. Jbg. Ljudima je instikt da se odupru protiv onih koji ih nazivaju budalama. Naravno, svako ce da se zauzme za sebe. edit: toliko me je iznervirao fancy da sam napisala nesto sto ni sama ne razumem. Htela sam da kazem, da je komentar mogao da bude o samom fasizmu ili sta god vec zeli da kaze a da se ne ubacuju komentari za 'levicu' jer su bespotrebni, osim ako misli da ga (ne samo fancy, ovde je to uobicajeno) komentar protiv fasizma automatski stavlja na woke stranu?! Edited Saturday at 03:42 PM by 𝓑𝓪𝓫𝔂
Angelia Posted Saturday at 04:08 PM Posted Saturday at 04:08 PM 7 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Naravno, svako ce da se zauzme za sebe. Nego meni je drugo nesto palo u oci, a to je da bukvalno ne moze da se prokomentarise nesto (sto trenutno radi americka ultra desnica) a da bi se napravio neki licni balans u stilu, 'nisam za levicu ali ovo je previse,' su precesti komentari. Zar jednostavno ne moze da se napise komentar na dogadjaj a da se ne ubaci 'levica' kao sapun i voda u post? Zato sto je svako ko se ne slaze sa elitistima u levici, proglasen za ultra desnicu, fasistu, rasistu, budalu, krezubog redneka....pocelo od Hilarinog deplorables I nastavilo se do toga da bukvalno ako se ne slazes sa bilo cime, ti si nazi. Da je utisak obicnih prosecnih ljudi da im se govori "cuti, ti si glup, mi znamo bolje". Izrazi kao sto su rasizam I fasizam, ili nacizam, su potpuno izgubili znacenje. A ti mislis da se "levica" ubacuje kao sapun I voda. Muskarci su gross nazvani predatorima, belci su svi inherently rasisti, itd. Bukvalno ako nisi za rusenje sistema, nego mislis da je relativno ok, ali moze da se negde poboljsa, ti si neprijatelj progresa. i treba te javno napasti. Sve sto gledas, je push back na takvo ponasanje I stavove. I zato vidis I marginalizovanje "levice" koja misli da je dovoljno da ne reaguju da stave prste u usi I vicu lalalala. Btw tako su svojevremeno marginalizovani neonacisti, obican covek skonta da su to gluposti I okrene ledja. Republikanci su videli priliku I bukvalno uzeli sve pozicije koje su 80-20, I sve dok levica nastavi da gura extremne pozicije, gubice uticaj. Bukvalno si rekla da te triggerovala prva recenica, I dalje nisi citala. To je upravo problem. 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 04:20 PM Posted Saturday at 04:20 PM Andjo, postoji razlog zasto te izbegavam i molim te da ga razumes. Razlika je, sto ja kad procitam ceo post razumem, a ti mozes da ga citas i 200 puta i dalje ces izvrtati. I nemoj molim te gde je pocelo, a da preskaces stvarni pocetak 'obama nije rodjen u americi' Ferewell!
Recommended Posts