RatzenStadt Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, mrd said: @RatzenStadt koje fajlove? Istragu, snimak kamere, itd..
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, nonick said: ??? Pa to pitaj Trampa i MAGU. On i njihovi bolidi su pricali da ce biti velikih otkrica u vezi Epstein fajlova, ubitsva JFK, RFK, Martin L K Jr, pa marsovci i sve. Taj Boingboing i $Patel stvarno nisu za vise nego za negativce u Nindza Kornjaca filmovima, kao The Only Real News in America kaze (Daily Show). 🙂 Ok pa mislili su da ce biti velikih otkrica, ili da ce moci da ih objave, otkrili su da ne mogu ili ih nema. Ogromna je razlika kad si u opoziciji I kad si u administraciji, dosta ljudi to otkrije. Ako pricas da je zemlja ravna, I onda ti neko pokaze da nije, I promenis misljenje, kako te to cini pajacom ili te cini normalnim razumnim ljudskim bicem koje reaguje na nove cinjenice? Razumes da taj stav, da je menjanje misljenja slabost, tera ljude da ukopavaju pete cak I kad im se predstave cinjenice?
mrd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, RatzenStadt said: Istragu, snimak kamere, itd.. Iskreno nisam ni ocekivao da ce bilo koji fajlovi ili dokumenta biti prikazani javnisti. Toliko je tu politicara i vidjenih ljudi, da jednostavno nije realno ocekivati da ce iko od njih odgovarati. Kad sam sebe treba da uhapsis, mnogi tu padaju na ispitu i zaborave da je to nesto sto treba uraditi. 🙂 2
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Angelia said: Zakljucak je ovakav, kad je Dan Bongino mislio da se Epstein "ubio" onda je bio teoreticar zavere. Sad kad je video dokumentaciju I sta god, kaze da se Epstein ocigledno ubio, sad je teoreticar zavere? Ako razumem zasto su pajaci... ne da ja mislim da se stvarno ubio, ali da razumem logiku. Jer izgleda da vam nijedno ne odgovara. Ja bih ih nazvao pajacima jer očigledno nemaju nikakvu odgovornost i ne znaju šta rade. Normalno je da neko promeni mišljenje kad ima uvid u dokumenta. Nije normalno da kad neko nema uvid u dokumenta, zna da nema uvid u dokumenta i zna da kad su kriminalne istrage ne može skoro ništa da zna dok ne prođu decenije - ne može da izvuče nikakav zaključak, ali ih to nije sprečavalo da mesecima i godinama razvlače teoriju zavere (pojam pomenut jedanput, na pravom mestu), šire paniku, ruše poverenje u institucije i pravosudni sistem, isti taj koji pred očima celog sveta sada nestaje. Sad kada su preuzeli funkciju, jasno je zašto ovako pričaju, ali zbog njihovog prethodnog, da se izrazim najblaže, neodgovornog ponašanja su pajaci. Zato i samo zato. 5
nonick Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Angelia said: Ako pricas da je zemlja ravna, I onda ti neko pokaze da nije, I promenis misljenje, kako te to cini pajacom ili te cini normalnim razumnim ljudskim bicem koje reaguje na nove cinjenice? Pa to su ti umovi, tu si pogodila. Pa cini ih pajacem jer vec sledeced trenutka nadju neku novu senzaciju o kojem opet nece imati pojma. Sad su se malo spustili na zemlju, malo ih je posao prizemljio, ali bice tu jos budalasatina. Quote Both Patel and Bongino arguably bear responsibility for the outrage from the MAGA faithful. Patel has previously promoted the QAnon conspiracy theory, which is centered on the baseless belief that top Democrats are involved in child sex trafficking. Bongino has said “the left is evil” and infected with “demon energy,” and he also has called for Democratic leaders to be imprisoned. link jos samo ovaj idiot fali u administraciji, ali ima jos vremena: Quote And popular far-right figures, like conspiracy theorist Alex Jones, were none too happy that this tinfoil hat claim had been shot down by two of the most recognizable peddlers of fake news in the conservative movement. In a lengthy post on X, Jones called Bongino and Patel’s remarks “bulls---.” 2
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trumpova administracija je upravo onemogucila Harvardu da prima strane studente. Postojeci strani studenti na Harvardu se moraju ili prebaciti negdje drugo ili gube legalni status. Ovo je apsolutna bolest i svako ko na bilo koji nacin ovo moze opravdati nije normalan. 1 2 4
mrd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Ludi za Poli said: Trumpova administracija je upravo onemogucila Harvardu da prima strane studente. Postojeci strani studenti na Harvardu se moraju ili prebaciti negdje drugo ili gube legalni status. Ovo je apsolutna bolest i svako ko na bilo koji nacin ovo moze opravdati nije normalan. Sto se toga tice, univerziteta, cini se da ce mnogi magistranti i doktoranti, traziti obrazovanje u Evropi. Ekonomija dole, nauka bez sredstava... Coca-Cola i kokice. 🙂 P.S. Ovo govorim iz prve ruke, moj stariji je u US na magistraturi i njegovo drustvo skoro svi razmisljaju da idu u Evropu na phD. 🙂 Snaga je u znanju!
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Ludi za Poli said: Trumpova administracija je upravo onemogucila Harvardu da prima strane studente. Postojeci strani studenti na Harvardu se moraju ili prebaciti negdje drugo ili gube legalni status. Ovo je apsolutna bolest i svako ko na bilo koji nacin ovo moze opravdati nije normalan. Kako glasi pravna definicija ovoga? "Studentima koji nisu državljani se udaljuju sa Harvarda zbog..."?
mrd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Helena said: Kako glasi pravna definicija ovoga? "Studentima koji nisu državljani se udaljuju sa Harvarda zbog..."? Mislim da ti je pitanje suvisno. Ne znam sa kime se DT posvadio na Harvardu, ali mu je neko rekao da je pajac. 🙂 Problem je sto mu je metodika oduzimanja fondova iz obrazovanja itd. Ne znam koli ce impakt imati ta njegova osveta, ali se cini da ce mladi obrazovani i jeftini strucnjaci ostati u Evropi. Mozda nije s'goreg pratiti ocene svetskih univerziteta i videti kako se US univerziteti krecu. Cini mi se da ce drasticno i brzo da padnu US rezultati.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znam da je suvišno, ali me zanima kako se nosi Harvard sa pravne strane. Neko pravno objašnjenje ipak mora postojati.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nauka i obrazovanje su svakako dva najveca protivnika prosjecnog MAGA glasaca. 3
ters Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Just now, Ludi za Poli said: Nauka i obrazovanje su svakako dva najveca protivnika prosjecnog MAGA glasaca. I zubari 1
mrd Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 4 minutes ago, Helena said: Znam da je suvišno, ali me zanima kako se nosi Harvard sa pravne strane. Neko pravno objašnjenje ipak mora postojati. U slucaju DT, mnoge stvari koje ne sme da radi, ili nisu kosher da se rade, on radi bez pardona. Ima kod njega i AV-AV-a dosta slicnosti, mnoge stvari ne smeju da rade, a mi koji smo navikli da imamo postovanje prema necemu, ne verujemo da je moguce da je to skot uradio. 🙂 Ne gresi, ja cu mnoge lose stvari i za dems da napisem, posto je doslo neko nemoralno i neposteno vreme.
ters Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 hour ago, Rex said: Ja bih ih nazvao pajacima jer očigledno nemaju nikakvu odgovornost i ne znaju šta rade. Normalno je da neko promeni mišljenje kad ima uvid u dokumenta. Nije normalno da kad neko nema uvid u dokumenta, zna da nema uvid u dokumenta i zna da kad su kriminalne istrage ne može skoro ništa da zna dok ne prođu decenije - ne može da izvuče nikakav zaključak, ali ih to nije sprečavalo da mesecima i godinama razvlače teoriju zavere (pojam pomenut jedanput, na pravom mestu), šire paniku, ruše poverenje u institucije i pravosudni sistem, isti taj koji pred očima celog sveta sada nestaje. Sad kada su preuzeli funkciju, jasno je zašto ovako pričaju, ali zbog njihovog prethodnog, da se izrazim najblaže, neodgovornog ponašanja su pajaci. Zato i samo zato. Upravo ovo - dosli su na vlast dizuci dreku o zataskavanjima prethodnih administracija, pronevjerama ogromnih kolicina novca (Elon tvrdio 2 triliona dolara), dovodeci sve i svja u sumnju i ruseci sve moguce vrste sistema pred sobom... Da bi onda dosli do 15 milijardi dolara dokazanih usteda - ali bez proracuna efekta koji ce te ustede i rezanja imati na javne servise, i do toga da je Kenedy mrtav i da ga je ubio Lee Harvey Oswald, i da je Epstein izvrsio samoubistvo, i da djecu ipak treba vakcinisati i slicno... I na tu dreku su se kupili kreteni bez zuba i skole koji bi pojeli Trampovo govno kao sarmu da im se servira... I oni koji su izvorno zli i zele da nanesu sto vise stete sto vecem broju ljudi, pogotovo onima druge boje koze, kao i jedan dio onih koji ce zaraditi - bilo sklapajuci sporazume za svoje privatne kompanije, bilo znajuci kada ce idiot skrsiti berzu ili ce par dana cutati pa ce doci do nekog oporavka, bilo prodajuci RUMP satove stoci sitnog zuba bez zuba 1
Dragan Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Cudno da oni koji su komentirali losu ekonomski program koju bi sprovodila Haris, ni reci da kazu o "Big Beautiful Bill" ?! Kako vam se cini, hoce li to doneti Zlatno Doba ? Ili da ipak sacekamo rezultate ?
mrd Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 minute ago, Dragan said: Cudno da oni koji su komentirali losu ekonomski program koju bi sprovodila Haris, ni reci da kazu o "Big Beautiful Bill" ?! Kako vam se cini, hoce li to doneti Zlatno Doba ? Ili da ipak sacekamo rezultate ? Daj avion, da ti kazem! 🙂 Nemoj da me diras, jos uvek RS3 2024 ceka na ulazak u USA. 🙂 Big Beautiful USA will be BACK to deals! 🙂
Recommended Posts