nonick Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 12 minutes ago, Mama_mia said: Neka mi oprosti Nek grmi jer mi je odvratna Taylor....ne zbog tupave podrske tupavoj Kamali jer za to je dobila nadoknadu, vec zbog Trudeau, Justin, kojj je i pre bio fuj, a sada izaziva mucninu. ovo je na temi USA excatly how? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2nonick Trudeau ti je zassmetao sto je upao na temu ili Taylor Sw? To je povezano sa Kamalom kao i jos nekim propalestinskim marsevima sa ove teme. Ako ima jos neko pitanje u vezi videa? Za minut, dva se iskljucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Samu Trudeau, Swift je amerikanka - njeni kanadski koncerti su vazni za ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) @Mama_mia Pogledajte zaokret Trudoa kada je reč o imigrantima. Veoma zanimljivo... Ko je rekao - Tramp? I još nešto - hoćete li, Mama, da donirate novac za nešto što se zove Harris fight fund? Ja bih možda donirao, samo da znam za šta je zapravo taj novac posle gubitka izbora??! Edited 21 hours ago by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, Mama_mia said: Neka mi oprosti Nek grmi jer mi je odvratna Taylor....ne zbog tupave podrske tupavoj Kamali jer za to je dobila nadoknadu, vec zbog Trudeau, Justin, kojj je i pre bio fuj, a sada izaziva mucninu. Da, baš je fuj što otac đuska sa ćerkom.... Ne čudi što je Trudo uznemirio govnima napojene MAGA nakaze, i što im izaziva mučninu. AKo, ima moj glas. A vi samo nastavite da zatrpavate temu MAGA smećem... Edited 21 hours ago by Maharaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 19 hours ago, Angelia said: Po prvi put, vecina amerikanaca smatra da Reps najbolje predstavljaju interes radnicke klase I siromasnih, a da Dems predstavljaju bogate I elitu. Sta reci za ljude koji misle da Mask ili Trump ili neki drugi multimilijarder predstavlja interes radnicke klase i siromasnih? Propaganda? Neinformisanost? Ili, jednostavno, ono Ajnstajnovo, sta je beskonacno? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 17 minutes ago, djura.net said: Sta reci za ljude koji misle da Mask ili Trump ili neki drugi multimilijarder predstavlja interes radnicke klase i siromasnih? Propaganda? Neinformisanost? Ili, jednostavno, ono Ajnstajnovo, sta je beskonacno? Nista ne govori o prepoznavanju interesa radnicke klase kao zlatna wc solja. Edited 18 hours ago by ters 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 18 minutes ago, djura.net said: Sta reci za ljude koji misle da Mask ili Trump ili neki drugi multimilijarder predstavlja interes radnicke klase i siromasnih? Propaganda? Neinformisanost? Ili, jednostavno, ono Ajnstajnovo, sta je beskonacno? To kaze potpredsednik DNCja, tako da....sta da ti kazem, nije imenovao Maska I Trampa nego Republikance. Prenela sam njegovu izjavu skoro od reci do reci kako sam je procitala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Angelia said: To kaze potpredsednik DNCja, tako da....sta da ti kazem, nije imenovao Maska I Trampa nego Republikance. Prenela sam njegovu izjavu skoro od reci do reci kako sam je procitala. Pa zar Trump i Musk nisu tupe, mozak i novcanik Republikanaca, tim redom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 8 minutes ago, ters said: Pa zar Trump i Musk nisu tupe, mozak i novcanik Republikanaca, tim redom? Koliko ja znam, ne, jer bi to znacilo da stranka ne bi postojala bez njih, a ona se transformise u ovu percepciju vec nekih 20 godina. Postojala je pre njih I postojace nakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 19 minutes ago, Angelia said: To kaze potpredsednik DNCja, tako da....sta da ti kazem, nije imenovao Maska I Trampa nego Republikance. Prenela sam njegovu izjavu skoro od reci do reci kako sam je procitala. Pa sta hoces da kaze, glasaci nemaju nikakav kriterijum pa ni za sopstveni interes? Ali dobra fora, republikanci prepoznali nesto 😂 ... pevaju u crkvama Madonine pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 2 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa sta hoces da kaze, glasaci nemaju nikakav kriterijum pa ni za sopstveni interes? Ali dobra fora, republikanci prepoznali nesto 😂 ... pevaju u crkvama Madonine pesme Sta su republikanci prepoznali? Jel vi ljudi citate postove na koje odgovarate? I btw 3 tuzbe protiv Trampa se izgleda povlace, NY je tuzioc trazio hold, ali sudija ide na odbacivanje, a klasifikovana dokumenta, I Jan 6 tuzilac povlaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 1 hour ago, Angelia said: Sta su republikanci prepoznali? Jel vi ljudi citate postove na koje odgovarate? I btw 3 tuzbe protiv Trampa se izgleda povlace, NY je tuzioc trazio hold, ali sudija ide na odbacivanje, a klasifikovana dokumenta, I Jan 6 tuzilac povlaci. Pa sta si pisala da su prepoznali, da su za radnicku klasu. I btw boli nas uvo, niko nije ni mislio da ce nesto da mu se desi zato sto je svima jasno da sistem nije isti za sve... Andjelija, Tramp se kao krimos provlaci bukvalno od kada je poceo nesto da radi... da li ce da ga kazne sada kada je jednom nogom u grobu, vise nije ni vazno, svi su znali i cutali (kao i za Didija, kao i za Weinstein-a...). U sustini su pokazali da je sve na prodaju. Tako treba i da se ponasamo, a ne kao joj ustav kaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 27 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa sta si pisala da su prepoznali, da su za radnicku klasu. I btw boli nas uvo, niko nije ni mislio da ce nesto da mu se desi zato sto je svima jasno da sistem nije isti za sve... Andjelija, Tramp se kao krimos provlaci bukvalno od kada je poceo nesto da radi... da li ce da ga kazne sada kada je jednom nogom u grobu, vise nije ni vazno, svi su znali i cutali (kao i za Didija, kao i za Weinstein-a...). U sustini su pokazali da je sve na prodaju. Tako treba i da se ponasamo, a ne kao joj ustav kaze... Ja nisam pisala da su oni nesto prepoznali, procitaj ponovo post. Potpredsednik DNCja je rekao da vecina americkih glasaca to smatra. Ili ti nije jasno sta je DNC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 27 minutes ago, Angelia said: Ja nisam pisala da su oni nesto prepoznali, procitaj ponovo post. Potpredsednik DNCja je rekao da vecina americkih glasaca to smatra. Ili ti nije jasno sta je DNC? Kakve veze ima ko je pisao pobogu? Ja sam reagovala na tu konstataciju... Ali eto, oni nisu tu, ti odgovaras pa se nadovezujem na tvoj post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 13 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kakve veze ima ko je pisao pobogu? Ja sam reagovala na tu konstataciju... Ali eto, oni nisu tu, ti odgovaras pa se nadovezujem na tvoj post. Alo, rekao je visoko rangiran Demokrata. Nikakve veze samnom ili Republikancima, on konstatuje sta je problem, i to nije napisao nego javno izjavio, u intervjuu, ja sam samo prenela taj transkript iz vesti. Ja samo kazem da mu je konstatacija razumna, a ti krenes da se svadjas sa nekim izmisljenim stvarima kako su "republikanci prepoznali". Sa necim sto nije receno. Bukvalno nemam pojma s kim se svadjas, sad ti ne valja ni sto neki u demokratskoj stranci prepoznaju gde je problem. Ako ti smeta sto je neko u DNCju video svetlo, zali se njima sto ne nastavljaju da ideoloski idu glavom kroz zid. Sta oni nisu tu? Na sta se nadovezujes? Na nesto sto nije receno. Znaci izmislis izjavu, pripises je meni, ili Reps I nastavis da se raspravljas sama sa sobom. Ako nisi skontala da je to izjava DNC Vice-chair, kazes zaletela sam se, pogresno razumela ili ispala glupa u drustvu, sta god, a ne sad da spinujes "nema veze ko je rekao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) Jedna interesatna stvar koja se sad pojavljuje, ali nije potvrdjena, je da je Kamala za nesto ispod 100 dana kampanje potrosila 1.1 billion dolara (ili milijarde) dok je Tramp za 2 godine kampanje potrosio oko 400 mill (ili skoro 3x manje iako se procdne krecu do pola billiona, ili 2x manje). Kako neki mediji kazu, 5og decembra treba da podnesu izvestaje, prica se da je Kamalina kampanja duzna 20 mill. To nije potvrdjeno. Neko se dobro omastio od Mamale, I opet izgubili. Vecina celebrities koji su ucestvovali u Trampovoj kampanji, su to radili besplatno. Dok kod Kamale za sada znamo da je valjda Megan Thee Stallion dobila 5 mill, Oprah produkcijska kuca 1 mill, AL Sharpton pola mill...I tako ide. Ovo ce tek izaci, tako da svi podaci dolaze iz proverenih, I ne proverenih izvestaja. Edit: nije Cardy B Edited 14 hours ago by Angelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, Angelia said: Alo, rekao je visoko rangiran Demokrata. Nikakve veze samnom ili Republikancima, on konstatuje sta je problem, i to nije napisao nego javno izjavio, u intervjuu, ja sam samo prenela taj transkript iz vesti. Ja samo kazem da mu je konstatacija razumna, a ti krenes da se svadjas sa nekim izmisljenim stvarima kako su "republikanci prepoznali". Sa necim sto nije receno. Bukvalno nemam pojma s kim se svadjas, sad ti ne valja ni sto neki u demokratskoj stranci prepoznaju gde je problem. Ako ti smeta sto je neko u DNCju video svetlo, zali se njima sto ne nastavljaju da ideoloski idu glavom kroz zid. Sta oni nisu tu? Na sta se nadovezujes? Na nesto sto nije receno. Znaci izmislis izjavu, pripises je meni, ili Reps I nastavis da se raspravljas sama sa sobom. Ako nisi skontala da je to izjava DNC Vice-chair, kazes zaletela sam se, pogresno razumela ili ispala glupa u drustvu, sta god, a ne sad da spinujes "nema veze ko je rekao". Alo?! Pa sta hoces da kaze? Glasaci su retardirani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Quote Trump ups the ante on tariffs, vowing massive taxes on goods from Mexico, Canada and China on Day 1 Quote “On January 20th, as one of my many first Executive Orders, I will sign all necessary documents to charge Mexico and Canada a 25% Tariff on ALL products coming into the United States, and its ridiculous Open Borders,” Quote The move, Trump said, will be in retaliation for illegal immigration and “crime and drugs” coming across the border. Link Covek je totalno lud i zao. Mali covek a veliko govno. Kanada mu problem za fentalin a tamo su vec decnijama sistematski unistavali ljude preko zdrastvenog sistema sa svakojakim lekovima koje su doktori delili u privatnim make shift ordinacijama sakom I kapom. Isto nas je uptuzivao prosli put da prodajemo kineski celik njima, a bas je bilo suprotno. Najveci americki distributori su uvezli najvise kineskog celika za vreme Trampove Nafta 2.0 mahinacije. Imam certificate of orgin svake narudzbe iz tog perioda, i samo tada sam dobijao kineski celik i nikad vise posle tog perioda. Znaci covek laze kad zine i ima najmracnije savetnike. Edited 9 hours ago by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago @nonick "Ne, ovaj put biće drugačije. Sačekaj da vidimo, to što priča možda neće biti. Treba biti strpljiv pa sagledati trezveno pa ako je pogrešio, promeniće članove vlade." 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Spoiler Kad čitava politika levih i liberala stane u jedan video (savet roditeljima da ga ne gledaju). Tokom vladavine aktuelnog režima, više od 300.000 dece poput ove devojčice je nestalo i gubi im se svaki trag nakon ilegalnog prelaska granice. Da li je onima koji su isplakali reke suza zbog pobede Donalda Trampa ostala barem još jedna suza za ovu devojčicu? Edited 2 hours ago by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 11 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Alo?! Pa sta hoces da kaze? Glasaci su retardirani? Ja necu nista da kazem, on je rekao, da su Reps sada vidjeni kao predstavnici radnicke klase a Dems elite. Idi pa pitaj njega sta je mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Nek grmi jako said: Hide contents Kad čitava politika levih i liberala stane u jedan video (savet roditeljima da ga ne gledaju). Tokom vladavine aktuelnog režima, više od 300.000 dece poput ove devojčice je nestalo i gubi im se svaki trag nakon ilegalnog prelaska granice. Da li je onima koji su isplakali reke suza zbog pobede Donalda Trampa ostala barem još jedna suza za ovu devojčicu? Jel ovaj fantom ovo upucuje nekom od forumasa, ili samo kao uvek se*e MAGA gluposti preko tastature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Spoiler Saznali smo ko stoji iza najvećeg predizbornog naloga Kamale Haris na internet platformama, ko ga je uređivao i oblikovao. Ispostavilo se da je reč o grupi koju je predvodila devojka od 25 godina, najstarija među njima. Ovi klinci su bili opinion mejkeri na mrežama, njima se verovalo u predizbornoj kampanji i oni su upravljali emocijama i racijom glasača pristalica Kamale Haris. Evo šta o tome misli jedno poznato lice (negde oko 23. minuta snimka): Moja malenkost se sa ovom osobom u malo čemu slaže, ali nekad treba dobro poslušati i neistomišljenike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts