Constantin Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 14 minutes ago, Constantin said: ????? Da se nije ponovo lazno predstavljao kao amasador Srbije u Crnoj Gori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 minute ago, ters said: Da se nije ponovo lazno predstavljao kao amasador Srbije u Crnoj Gori? Kao Milo Djukanović se predstavio, jer neverovatno liče... https://www.danas.rs/svet/region/vladimiru-bozovicu-zabranjen-ulazak-u-crnu-goru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 https://www.instagram.com/ambasadors.mne/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 19 hours ago, ters said: https://www.instagram.com/ambasadors.mne/ Kažu...bio je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 (edited) 7 hours ago, Constantin said: Kažu...bio je. Bio je - ali vise nije. Ni za Crnu Goru, ni za Srbiju (provjeriti sajt MIP Republike Srbije) - sto mu ne smeta da se lazeno predstavlja na svom instagram profilu...Vidio Bozovic da je lazni car Scepan Mali prosao u Crnoj Gori prije tristo godina, pa veli - sto ne bih i ja bio lazni amabsador Vladimir Mali... Edited August 28, 2023 by ters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 E ako je to pisalo na instagramu, to je već ozbiljno.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ama je li ovo neko poziva " u boj, u boj...". Ni ovo nije prijetnja, jer svi znaju da "ko pjeva zlo ne misli". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 7 hours ago, ters said: Ama je li ovo neko poziva " u boj, u boj...". Ni ovo nije prijetnja, jer svi znaju da "ko pjeva zlo ne misli". Dnevniva za "istinu" Deja Vu.... Quote Po Videnovićevom mišljenju, to su bezuslovno članstvo Srbije u EU i NATO, priznanje faktičke nezavisnosti Kosova, kao i spremnost srpskih elita da konačno prihvate da se Srbija prostire do svojih današnjih granica, ne dalje, te da su svi građani koji pripadaju srpskom nacionalnom korpusu a ne žive u Srbiji građani tih država. ”O građanima koji se u Crnoj Gori osjećaju kao Srbi odgovorna je Podgorica i vlast u Crnoj Gori; za građane koji se osjećaju kao Srbi u BiH odgovorno je Sarajevo kao glavni grad Srba u BiH. Kao članica i UN-a i buduća članica EU, Srbija ima pravo na monitoring ljudskih prava onih koji se izjašnjavaju kao Srbi a žive u Hrvatskoj, BiH, Kosovu ili Crnoj Gori”, rekao je Videnović i naglasio da nijedno od ljudskih prava građana koji se izjašnjavaju kao Srbi u Crnoj Gori ili u BiH nije ugroženo. ”Pogledajte listu ljudskih prava – pravo na život, na obrazovanje, na preduzetništvo, kulturu, objektivno informisanje, na jezik… Sve što je na spisku, ništa nije ugroženo. Šta je ugroženo? Samo pravo da od država u kojima žive prave djelove velike Srbije. Ali to da država u kojoj živite bude dio druge velike države ne spada u korpus ljudskih prava. Riječ je, dakle, o velikom nacionalističkom mjehuru od sapunice”, kaže Videnović. On tvrdi da, izuzev u Rusiji, nema primjera da jedna zemlja građane druge zemlje doživljava svojim. Ne znam jel ima Instagram..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qqruz Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Od kad smo Mila razvlastili makar je sloboda govora, mozes da pises sto oces. Doduse, dok ne diras crkvu.https://www.vijesti.me/v/679405?utm_source=vijesti_ios&utm_medium=app_ios&utm_campaign=vijesti_share_counterSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 1 hour ago, qqruz said: Od kad smo Mila razvlastili makar je sloboda govora, mozes da pises sto oces. Doduse, dok ne diras crkvu.https://www.vijesti.me/v/679405?utm_source=vijesti_ios&utm_medium=app_ios&utm_campaign=vijesti_share_counter Sent from my iPhone using Tapatalk Majka i otac se vole najvise, ali The Crkva jos i vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 6 Share Posted January 6 Popis gotov ? Rezultati ? @erwin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted January 7 Share Posted January 7 Dva badnjaka....dve crkve, jedna pravoslavna a i druga isto...onda krecu tenzije kao deo folklora Klip sa Cetinja potpuno svesno nisam ostavila, cemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 8 Share Posted January 8 Nesto si dobrano pobrkala…. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted January 8 Share Posted January 8 1 hour ago, Valensija said: Nesto si dobrano pobrkala…. mozda si mislio na mene, ovo sto kazem videla sam u vestima, naravno sve to nesto pobrkano koji je ciji badnjak - zaista kao ludnica - ali zato si ti stigao da izvrsis ispravke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 8 Share Posted January 8 8 minutes ago, Mama_mia said: mozda si mislio na mene, ovo sto kazem videla sam u vestima, naravno sve to nesto pobrkano koji je ciji badnjak - zaista kao ludnica - ali zato si ti stigao da izvrsis ispravke. U pitanju je sukob pristalica CPC. Mirasevi vs Borisovi…Da, prava ludnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted February 1 Share Posted February 1 Ne donose se zakoni ad koh... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 2 Share Posted March 2 Južni obronci srpskog sveta: https://www.pobjeda.me/clanak/u-engleskoj-nagraden-u-herceg-novom-se-spremaju-da-ga-spale?fbclid=IwAR0rSKQpY-vxx4nJnJZUrhU_8LOfRXSdJGb9x6ln2UUojXsHVhL9cm-HHws 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 3 Share Posted March 3 14 hours ago, Chaos Is Me said: Južni obronci srpskog sveta: https://www.pobjeda.me/clanak/u-engleskoj-nagraden-u-herceg-novom-se-spremaju-da-ga-spale?fbclid=IwAR0rSKQpY-vxx4nJnJZUrhU_8LOfRXSdJGb9x6ln2UUojXsHVhL9cm-HHws Dotični je za Herceg Novi izjavio "Ni manjeg grada, ni većeg smrada".....kako piše u Starom zavet u"Ko seje vetar, žanje buru" ... kako beše ona stara TV emisija "Tražili ste, gledajte" ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 3 Share Posted March 3 Taj još "talasa" iako mu je propao sponzor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 3 Share Posted March 3 Just now, Perkos2 said: Taj još "talasa" iako mu je propao sponzor? Pa on je ugledni pisac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14 Share Posted March 14 Kakve su stete zemljotresa jutros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 14 Share Posted March 14 2 hours ago, Don Dusko said: Kakve su stete zemljotresa jutros? https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/698057/u-goliji-zemljotres-pricinio-stetu-srusena-stala-gradjani-prijavljuju-da-su-im-popucale-kuce-osteceni-krovovi Srecom, nema velikih posledica… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 14 Share Posted March 14 Piše mi drugar iz Crne Gore: "Zaspa sam u Nikšić probudio se u Dubrovnik. Skočila mi cijena nekretnine trijes puta!" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 14 Share Posted April 14 Jel to Katnić konačno u apsani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts