ras kass Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mislim da je izvesna neka vlada kraceg roka, koja bi raspisala nove izbore za nekih godinu dana mozda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Cestitke gradjanima Crne Gore 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ispred zgrade ide ciklus kosovskih pjesama. Jbg, to je cijena pobjede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Nema šanse da rasformiraju ovu hobotnicu pre 2022. Po meni izbori tamo negde na jesen 2022. Treba tu sad posmenjivati gomilu ljudi, rasturiti sve službe koje su radile za Mila .... Valjda su nešto naučili na greškama u Srbiji kada se lakoverno ostavilo ljude iz 90-ih na vrlo važnim mestima u sistemu koji su opet počeli isto kao i 90-ih da rade čim im se ukazala prilika. Doduše biće i otpora iz EU i NATO ali mislim da ako daju garanciju da neće biti lomova u CG spoljnoj politici da će im oni dati podršku za to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 24 minutes ago, Sprivel said: Na rtcg sahrana 😄 I voditelji bi išli kući, samo sa hoće da ih puste. Nikako DPS da odrzi konferenciju, a ljudi cekaju 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Predsednik Republike Srbije srdačno čestita DF povodom uspeha na izborima u Crnoj Gori. Edited August 30, 2020 by Laki21 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 6 minutes ago, AgroLaki said: Šta kažu rezultati, ima li nekog preseka? DPS 29 ZBCG 28 MNN 10 CB 4 SD 3 SDP 2 BS 3 Albanske stranke 2 Mislim da SDP jos nije definitivno siguran, ali to je otprilike to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ako trenutni poredak ostane na snazi i po zavrsetku prebrojavanja, CG ce imati jako dobru poziciju za novi pocetak. Iskreno, cak im malo i zavidim. DF + Becic + Dritan bi bili cudna kombinacija. Mozda to i nije losa stvar, jer bi gomila kompromisa morala da padne i drzali bi jedni druge pod kontrolom. Pojma nemam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, Klotzen said: Nema šanse da rasformiraju ovu hobotnicu pre 2022. Po meni izbori tamo negde na jesen 2022. Treba tu sad posmenjivati gomilu ljudi, rasturiti sve službe koje su radile za Mila .... Valjda su nešto naučili na greškama u Srbiji kada se lakoverno ostavilo ljude iz 90-ih na vrlo važnim mestima u sistemu koji su opet počeli isto kao i 90-ih da rade čim im se ukazala prilika. Doduše biće i otpora iz EU i NATO ali mislim da ako daju garanciju da neće biti lomova u CG spoljnoj politici da će im oni dati podršku za to. Za sve navedeno im je Abazović ključan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ala su pokisli ovi na RTCG...Bas su pristrasni i ostrasceni. Na TV Vijesti mnogo razlozniji komentari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Živ li je Beba Popović, osta bez jednog posla? 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 30, 2020 Author Share Posted August 30, 2020 Ima ovde još dosta posla, ali valjda nisu takvi kreteni da ovakvu šansu propuste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 8 minutes ago, Klotzen said: Nema šanse da rasformiraju ovu hobotnicu pre 2022. Po meni izbori tamo negde na jesen 2022. Treba tu sad posmenjivati gomilu ljudi, rasturiti sve službe koje su radile za Mila .... Valjda su nešto naučili na greškama u Srbiji kada se lakoverno ostavilo ljude iz 90-ih na vrlo važnim mestima u sistemu koji su opet počeli isto kao i 90-ih da rade čim im se ukazala prilika. Doduše biće i otpora iz EU i NATO ali mislim da ako daju garanciju da neće biti lomova u CG spoljnoj politici da će im oni dati podršku za to. Mislim da Becic i Abazovic zele sto pre da kapitalizuju ove izbore i pokupe glasove dpsa. Ocekujem da i manjine budu deo vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 30, 2020 Author Share Posted August 30, 2020 Mislim da Becic i Abazovic zele sto pre da kapitalizuju ove izbore i pokupe glasove dpsa. Ocekujem da i manjine budu deo vlasti. Baš sam ovako nešto hteo da prokomentarišem. Neće tu biti nekog preteranog opiranja Zapada, svesni su i oni da je Milu prošao rok. Plus imaju dve pro evropske stranke koje imaju dobar potencijal za rast, pogotovo Demokrate.Naravno, ako sve sad prođe kako treba i ovi ne useru sve na korak do pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Cestitke DPSu na pobjedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ljudi koji nisu verovali da će dočekati ovaj dan bukvalno plaču prilikom javljanja večeras. Mnogi nisu svesni kakav je bio rezim don Mila, ljudi su hapseni, špijunirani, ucenjivani, likvidirani ako se suprostave mafiji. Ovo je prekretnica i ljudi će se osoboditi okova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Krivokapić je gospodin i oduševio me je svojim govorom. DPS konačno počinje konferenciju za štampu.. Ko su tradicionalni partneri DPS-a? Edited August 30, 2020 by Devojka Luke Razića 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Naravno da mafija neće tako lako dati vlast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Kaze Milo da imaju 30 mandata, koliko znam to nije moguće. Treba im samo da kupe dva mandata, jezivo i za pomisliti. Edited August 30, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Liska Manjina said: Kaze Milo da imaju 30 mandata, koliko znam to nije moguće. Treba im samo da kupe dva mandata, jezivo i za pomisliti. Govor tela, izgubljen pogled, zamuckivanje, trazenje reci...Bas je ubedjen da je tako nesto moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Ne priznaje Milo nista ali “zvace” neuobicajeno...nivo narcisoidnosti na max. Ukratko...kenja. Nadam se da ce se Cg maci iz stanja polarizacije. Jeste mozda neka cudna koalicija ali ima CG sansu da se rijesi covjeka (koji i da je najbolji na svijetu) posalje u penziju. Da ne kazem sta drugo. Krivokapic vrlo fin i odmjeren covjek. A ovo je poruka i ostalim liderima regiona..koji su dugo u vrhu. Jes da je on prekuco igricu ali eto.. Edited August 30, 2020 by wrecktangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 priznao je poraz samo svojim rečima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja ne verujem da će Milo mirno predati vlast..mada, ko zna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Cinjenica da on sa pozicije predsednika svih gradjana vodi kampanju svoje stranke, dokazuje zasto su svrstani u hibridne rezime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Oprostajni govor Milasha. Pokusace nesto ali mrka kapa za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts