Zvezdinho Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ovi iz DF Zorzu - Nemoj da provociras sa takvim pitanjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, Klotzen said: Po opoziciji hrvati su jedni na 0.17% a drugi ispod 0.1% što znači da neće imati ni jednog predstavnika. Uzorak 180k listića ali nema info da li su tu opštine gde žive Hrvati. Cini mi se da ja onaj i Cemija rekao da se glasovi hrvata sabiraju, ali da samo jedna ide u parlament....ako sam dobro razumeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Šta je za Mila da za vreme do konstituisanja vlade kupi jednog ili dvojicu poslanika opozicije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Koliko je iritantan Marko Milacic, nevjerovatno bas. Edited August 30, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 2 minutes ago, Sprivel said: Cini mi se da ja onaj i Cemija rekao da se glasovi hrvata sabiraju, ali da samo jedna ide u parlament....ako sam dobro razumeo? Ne sabiraju se. Kod Albanaca se sabiraju, kod Hrvata ko osvoji 0,35 dobija jednog. Izgleda da fali Tivat u rezultatima. Edited August 30, 2020 by A sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Tuzno je sto ce na kraju dps oboriti 13 a ne 21 vijek. Zelio sam da gradjanska CG srusi Mila. oVako, pirova pobjeda, ali ipak pobjeda.Samo da ostane ovako. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Što kaže @SamoFlacko, da li ovo stvarno znači da je Milo pukao (naravno, ako je pukao) samo zbog kačenja sa SPC u Crnoj Gori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 14 minutes ago, Green23 said: Šta je za Mila da za vreme do konstituisanja vlade kupi jednog ili dvojicu poslanika opozicije 😄 Ko je vlasnik mandata u CG, poslanik ili stranka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Becic i Dritan su izrazito gradjanska opcija. Malo li je?! 😃 Edited August 30, 2020 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Stiletto said: Što kaže @SamoFlacko, da li ovo stvarno znači da je Milo pukao (naravno, ako je pukao) samo zbog kačenja sa SPC u Crnoj Gori? To je bila kap koja je prelila čašu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 3 minutes ago, SamoFlacko said: Tuzno je sto ce na kraju dps oboriti 13 a ne 21 vijek. Zelio sam da gradjanska CG srusi Mila. oVako, pirova pobjeda, ali ipak pobjeda. Samo da ostane ovako. Neka Demokrate i URA iskoriste situaciju da ublaze DF i nema problrma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Becic i Dritan su izrazito gradjanska opcija. Malo li je?! [emoji2] Da, ali slazes se da je najvise profitirao DF upravo zbog sukoba sa crkvom. To ce prevagnuti na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 I samo nauk za naše, i pored svega što se dešavalo poslednjih meseci jedva je pobedila opozicija. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Suštinski je jedino bitno sada da opozicija ima najmanje 41 mandat. Ne zbog toga što će to biti sigurna i funkcionalna vlada, već što će to biti ogoman psihološki bust, saznanje da Govno nije nepobedivo i da može da padne. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, Laki21 said: saznanje da Govno nije nepobedivo i da može da padne. Beba da uci Mila kako se izgovara i sta znaci rec "kohabitacija". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Kod Milovog pada najbitnija je činjenica da se skine mit o nepromenjivosti vlasti. Uloliko novi budu srali lako ce doci do promena. Mnogi zaboravljaju da je Milo jebeni diktator, doduse nista me ne cudi. edit: Laki brzi Edited August 30, 2020 by Liska Manjina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 9 minutes ago, SamoFlacko said: Tuzno je sto ce na kraju dps oboriti 13 a ne 21 vijek. Zelio sam da gradjanska CG srusi Mila. oVako, pirova pobjeda, ali ipak pobjeda. Samo da ostane ovako. Kao sto ce i u Srbiji morati jednoga dana da se prave kompromisi sa raznim Obradovicima i Jeremicima, radi svrgavanja SNS.... Jebiga druze zivimo na Balkanu a ne Skandinaviji.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ugušiću se...mali od Mone kida 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 DF odvalio izbore, URA i Demokrate nešto manje uzeše nego što sam mislio, ali samo da to bude 41 ili 42 u zbiru. Kako drže jebeni SDP preko, na 3,1 su 😞 Just now, NMX said: Ugušiću se...mali od Mone kida Jedno od većih govana na tviteru 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tycoon Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 28 minutes ago, SamoFlacko said: Tuzna konferencija DF-a na celu sa Markom Milacicem, kaze pobjeda Svetog Vasilija. Jbt Milacic, bas zalosno. Daj cutite makar i dajte nekog normalnog da prica. Pobeda Svetog Vasilija, Njegosa i kralja Nikole. Pobeda prave, tradicionalne Crne Gore koja se uvek zalagala za bliske veze sa Srbijom. Bilo bi dobro da se Crna Gora ujedini sa Srbijom. To im je i prirodnije a i bliskije od NATO i EU. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Razbijeni fasisti i u Tivtu, ko bi rekao. Ali nazalost dobice podrska SDP (citaj aerodroma) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Haha narod peva "Izadji mala" u Budvi... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Sector said: Razbijeni fasisti i u Tivtu, ko bi rekao. Ali nazalost dobice podrska SDP (citaj aerodroma) Ne SDP vec SD (SD je aerodrom). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 DPS i dalje tvrdi da je pobeda njihova. Sad je i Nela Savkovic Vukcevic to rekla pred novinarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Na 88,4% CEMI: 34.8% ili 29 mandata Milo, 32.7 ili 28 mandata za DF, Becic 12.5% ili 10 mandata i Ura 5.7% ili 4 mandata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts