Jump to content

Crna Gora


djole

Recommended Posts

38 minutes ago, Valensija said:

Becica i Dritana iskljucite iz tih kombinacija

 

a njih dvojica su na koliko posto ozbiljno pitam, Dritan koji je je lider z Ulcinja neke manjiske stranke, jel tako bi?

A Aleksu Bećića prozivaju da je ukrao neke pare iz sefa bivše stranke nekih 100k eura...  


Msm meni je izvor za sve ovo MIM scena CG...  a o njima sve ove proProtest stranice MIMistarstvo BJJN, Polucija, Pokojni Stari...  imaju jako jako loše mišljenje,  ovoć Bećića su samo protesti spasili da prestanu da ga unakažavaju... ali i sad s vremen ana vreme ga potkače najstrašnije.
 :s_d:

 

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Stoned Laki21 said:

 

a njih dvojica su na koliko posto ozbiljno pitam, Dritan koji je je lider z Ulcinja neke manjiske stranke, jel tako bi?

A Aleksu Bećića prozivaju da je ukrao neke pare iz sefa bivše stranke nekih 100k eura...  

 

 

Beciceve demokrate su do ovih protesta bile najjaca opoziciona partija i predstavljale su ozbiljnu pretnju Djukanovicevom rezimu. Kada su protesti poceli demokrate su pocele da padaju, a Milova omiljena opozicija da raste. Sad je DF dobrano ispred demokrata.

 

Dritan Abazovic je mlad, skolovan, kulturan, elokventan, jednom recju kul lik. Njega ce svi da hvale, ali niko za njega nece da glasa. Zato je uvek tu negde oko cenzusa, koji je u Crnoj Gori 3%. 

Edited by A sad
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

@Stoned Laki21 Zaista ne znam.

Na izborima zvanim “ drzavni udar” rezultati su bili:

Demokrate - 10,01%

Koalicija Kljuc - 11.05%

SDP - 5.23%
DF- 20,32%

Ovo sve do 18h jer je montirani udar uticao na izlaznost.

 

Becic  jeste najozbiljnija prijetnja. Ovo oko kradje para je teska laz. Zaista ne znam gdje si to procitao. Probali su da mu podmetnu plagijat magistarskog, ali su se prosuli.

Mislim da mu ovi protesti nisu umanjili snagu. DPS je trenutno na istorijskom minimumu, po ozbiljnijim anketama na nekih 30% 
Ocekujem da se na izbore izadje u 2 kolone: jedna oko DF-a i druga oko Demokrata.

Cinjenica je da se narod oslobodio straha. Na svakom koraku se glasno proziva vlast. To se ovamo nikada nije desavalo.

Vidjecemo na sta ce sve ovo izaci.


Edit: Dritan je stvarno kul lik. Bice on u ovoj koloni uz Becica.

Edited by Valensija
Link to comment
Share on other sites

naravno da ce medijski da ih oblate, mediji jesu  jedna od milovih najačih uzdanica. uz mafiju naravno!  razocarao me stondisha ovim naprednjackim pitanjem " ko posle tita"  i to nakon 30 godina njegove vladavine. što kaze torbica " šta ti dečko piskaraš"😡

Edited by laki perkos
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Valensija said:

Becic  jeste najozbiljnija prijetnja. Ovo oko kradje para je teska laz. Zaista ne znam gdje si to procitao. Probali su da mu podmetnu plagijat magistarskog, ali su se prosuli

 

Kazem ti od CG medija prarim samo MIM scenu, a njega i Milačić Marka je razlvačio BJJN, a Dritana čini mi se MIMistarstvo. Zato pitam, a stranice su full on antiMilo fazon, cirkus je bio sa DK i snimcima tu sam se u njih "zaljubio".

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Amigo said:

 

Ne razumijem zasto je Vucicu u interesu da je Milo i dalje na vlasti i kako to Milo pomaze Vucicu, a i kako Vucic pomaze Mila?

Ako moze malo detaljnije.

Pa recimo da je poznato da je Milo sa Canetom Suboticem jedan od inicijatora osnivanja SNS...

Sigurno se nisu upustali u taj poduhvat jer su im Aca i Toma simpaticni...

Povezuje ih i Beba Popovic,koji se trudi da na vlasti odrzi i SNS i DPS...

Spominju se razne poslovne kombinacije (BNV i drugo) ali to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je tacno...

Osim toga ukoliko bi Demokrate u CG sa jos nekim strankama opozicije uspele da obore DPS svakako da tako nesto Vucic ne bi gledao sa simpatijama,bio bi to podsticaj i za opoziciju u Srbiji da je obaranje autokratskog rezima moguce ma koliko izgledalo drugacije...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, mare80 said:

Osim toga ukoliko bi Demokrate u CG sa jos nekim strankama opozicije uspele da obore DPS svakako da tako nesto Vucic ne bi gledao sa simpatijama,bio bi to podsticaj i za opoziciju u Srbiji da je obaranje autokratskog rezima moguce ma koliko izgledalo drugacije...

 

 

Ako bi Milo ostao bez vlasti, Amfilohijevoj struji u SPC bi znatno skocio uticaj, sto je po Vucica vrlo opasno jer je to ekipa koju on moze da pljuje iskljucivo za nacionalizam a to bi im samo diglo rejting kod njegovih glasaca.

 

Dalje ne treba iskljuciti mogucnost da Milo krene otvorenije protiv Vucica, u BG je i dalje Sveta Marovic, covek koji bi mogao da bude problem Milu u DPS-u, Marovicevo krilo se ucutalo jer je Milo u zatvor strpao dobar deo Marovica ali ako osete da je Milo ranjiv moguce da pokrenu neku akciju protiv njega.

 

I da Beba mozda radi za Mila ali je pricao u nekom interviju da ga je savetovao da se mane politike jer njegovo vreme prolazi. To je bilo mislim pre zadnjih izbora u CG.

 

Edited by MeanMachine
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, MeanMachine said:

ali ako osete da je Milo ranjiv moguce da pokrenu neku akciju protiv njega.

 

Druže, tri džave koje su ti teško potonuće na Balkanu i koje  su ostale u Devedesetim su Srbija, CG i BiH...  čak je i Kosovo* krenulo napred izborom Kurrtija, ali ne možda izborom Kurtija koliko željom da se OVK ekipi vide ledja.

Znači podeljene karte izmedju starih znanaca iz SK  laganica i sad kao tu neko nekom da radi o glavi... zašto bi?  Zašto bi Vučić Rušio Bakira, kad Mile Ronhil  vlada srpskom na korupciji i kriminalu, ali narativ mu je nadasve huškački, što je opet i Bakiru super jer tako mogu da glože glasačko telo da im preti neka opasnost iz Banja Luke, iz Beograda, Iz Sarajeva... a da se ne bavimo suštinskim pitanjima: Ekonomija i medjunarodna saradnja.

samo probaj da se setiš koliko se u Srbiji plakalo kad je Gruevski izgubio vlast u Makedoniji...  pa su čak i nekog našeg iz ambasade uhapsili u Sobranju sa navijačima,  pre par meseci se gorke suze ronile i pričali nam da Aljbin Kurti jede srBsku nejač za doručak i da ćemo vrlo brzo plakati za Hašimom, Čekuom, Haradijaem...  prema Kurtiju, oni su za Srbe Majka Tereza...

pe par godina  kad je bio sasvim slučajno državni udar poslat u CG iz Srbije po rečima forumaša @Valensija  kad se sabere opozicija u CG na 45% bila  i onda bum drž ne daj  državni udar iz Srbije preko Albanije na Crnu Goru... šio mi ga DJuro  Milo na 45% laganica  5 poslanika do 50%+1 u skupštini... 


Sad Bećiću opet pred izbore raste rejting, Vučić u problemu (Jovanjica, Bojkot, Krušik), Mandić u problemu (stranka mu opada)...  i na sve to u izbornoj godini  Milo koji vlada Crnom Gorom od 1996. godine odluči da se obračuna sa SPC...  msm šta Milo je preko noći postao debilčina prve vrste, pa mu zapelo za parče placa u Buljarici koji je mogao da otme preko poreske urave da je hteo...  a ne on je odlučio da kreira novi crnogorski indentitet  da potre sve srBsko...  a-ha da to što je lopov i mafijaš jbga, on je pre svega otac Nacije... lud Milo da da...  kontam da njega i brata mu Aca zabole za to parče kamena koje se naslanja na Jadransko more i da im je bitno da kradu dok mogu,  ko ovaj naš sa bratom mu Anderjem.

Znači Milo ovim zakonom rešava 3 porblema, vraća njegovog Šešelja u život (Andriju Mandića), Vraća Vučiću za državni udar od onomad kad se sad onom našem prvi put malo ljuljnulo i treće sjebava Bećića  koji mu je opet ovde po forumašima najozbiljnija opozicija dole.



i sad kad imaš sve ovo u proračunu,   koji će andrak u životu da Vučić menja mila i da ga podriva...  Bobe zdravlja, pa da narod u CG na ovim izborima glasa za Bećića i Dirtana ( ovo samo na poverenje @A sad) i da se vide Milu ledja,  opet bi ovaj naš plakao i kukao kao što je plakao za Haradinajem, za Gruevskim  i za svakim saradnikom proverenim što je plakao javno putem medija jel te...

Link to comment
Share on other sites

@Laki 

 

A sta ce onda Sveta Marovic u BG? Nije bas sve tako jednostavno.

 

Elem zasto bi Vucic rusio Mila? Pa prosto racuna da ako Milo padne mozda racuna na neki referendum u kome bi se raja izjasnila za zajednicu sa Srbijom, i sad ti zamisli koliko bi tek onda Vucic mogao da vlada ako mu to podje za rukom? Pa jos bi onda mogao i lakse svojima da proda priznanje Kosova. 

 

Ne znam zasto ljudi misle da Vucic ne moze da zajebe Mila ako je vec zajebao Voju i Tomu?

 

Dalje Milo je Vucicu neugodan svedok dosta zna o nastanku SNS i dok je mocan vrlo je opasan.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, MeanMachine said:

A sta ce onda Sveta Marovic u BG? Nije bas sve tako jednostavno.

 

šta mu fali u BG?  Ko svaki crnogorac lepo mu... posvadjali se njih dvijica dole, Milo mu odsekao glavu i rekao: brate mnogo znaš, ne ide nam u korist da se krljamo jer ću da te satrem, al ću i ja imati gubitaka (videti pod Duško Knežević),  aj lepo mi tebe ovde osudim da si lopov i ti s param ideš u Beograd ko pravi?  Jel ok?

Msm da ne reče ti da je Marović u BG, ja ga se setio ne bi... i on je tu duže od godinu dana, ako dobro pamtim  i šta čusmo od njega za tih godinu dana protiv Mila?  jednu reč?


ovaj ostali deo Alisa u Zemlji Čudesa da se Srbija i Crna Gora spoje na referendumu...  kontam dosta za danas.    sad će da ti objasne braća pole mog upisa da ito to važi i za Republiku Srpsku i za Kosovo*  evo sad će samo što nisu...  samo da tetki odnesem lek...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, mare80 said:

Imas emisiju N1 o nastanku SNS potrazi na netu...

 

Da budem iskren, ne pada mi na pamet da gubim vrijeme na to.

Ta zavjera da Milo i Vucic jedan drugog tajno pomazu i dogovaraju se, za mene nema nikakvog smisla. 

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Amigo said:

 

Da budem iskren, ne pada mi na pamet da gubim vrijeme na to.

Ta zavjera da Milo i Vucic jedan drugog tajno pomazu i dogovaraju se, za mene nema nikakvog smisla. 

 

Ne samo da se tajno pomazu vec i jednom i drugom poteze osmisljava Beba Popovic, pa i Pink i Happy, i Informer i ostali tabloidi u Crnoj Gori drze Milu stranu, potpuno su u dilu i tu nema nikakve sumnje. Sad sto je tesko prihvatiti tako ociglednu stvar je drugo, jbga, zasto je to tesko ne bi ni ja znao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Amigo said:

 

Da budem iskren, ne pada mi na pamet da gubim vrijeme na to.

Ta zavjera da Milo i Vucic jedan drugog tajno pomazu i dogovaraju se, za mene nema nikakvog smisla. 

 

Kako objašnjavaš da o ovom zakonu u Srbiji nije bilo ništa u medijima do decembra ? Ko se informiše na nacionalnim medijima pojma nije imao o ovome. A u drugim državama i za tuče po kafanama se šalju protesne note, sve televizije prave specijalne emisije o tome i tome slično.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Klotzen said:

 

Kako objašnjavaš da o ovom zakonu u Srbiji nije bilo ništa u medijima do decembra ? Ko se informiše na nacionalnim medijima pojma nije imao o ovome. A u drugim državama i za tuče po kafanama se šalju protesne note, sve televizije prave specijalne emisije o tome i tome slično.

Bilo je riječi ljetos o u to vrijeme predlogu zakona koji je bio upucen na ocjenu Venecijanskoj komisiji koja je imala neke bitne primjedbe u pogledu odredaba koji se odnose na imovinska pitanja.Vjerovatno mediji nisu posvetili veću pažnju iskazanoj namjeri režima Mila Djukanovića da otme imovinu od SPC jer su povjerovali da taj režim drži do mišljenja Venecijanske i da će predlog zakona biti izmijenjen u smislu da se njime ne zadire u ljudska prava odnosno u privatnu svojinu što u bitnom i jeste crkvena imovina ali očigledno su se prevarili jer je režim Mila Đukanovića mnogo zloćudniji nego što su mnogi opažali.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...