Keira Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 https://sportklub.n1info.rs/tenis/davis-cup/djokovic-najveca-zelja-je-titula-u-dejvis-kupu/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 8 hours ago, Helena said: Ako krene da padne može da zagrli drvo 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ne mogu da editujem onu, pa sam ponovila, baš kul slika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 U mislima ka Dejvis kupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ne znam, baš neki zen momenat Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 2 hours ago, Dracarys said: U mislima ka Dejvis kupu. A mozda i u Torinu sa peharom i cekom od 5mil evra 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Stoji znak pitanja, ali su pogodili opremu za Ameriku, tak da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Snimao je reklamu za Asics u ovoj kombinaciji Lacoste ima valjda i zeleno plava, pretpostavljam za ATP finals.USA kombinacije boja su bile odlicne,a ova mi je dosta cudna,mada videcemo još kako stoji na njemu kada izadje na teren. Nepotvrdjene za sada glasine da se prijavio za United Cup.Sa kime će da igra ?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Možda je to za svaki slučaj Ne sviđa mi se crvena za Torino, plava mi nekako više pasuje tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ja sam shvatila da je zeleno-plava za Torino, ova je za Pariz. A treba malo razbijati uniformnost, što da ne (Samo zebre ne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ne mogu se setiti je li i ranije imao posebnu garderobu za završni turnir, slabo pamtim te stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Bilo bi fino kada bi postojao album sa komplet Novakovom opremom kroz karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 3 minutes ago, drungarija said: Bilo bi fino kada bi postojao album sa komplet Novakovom opremom kroz karijeru. И не само за њега... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ma imao je ranije ružne kit-ove, ako se uopšte tako moglo i zvati-sasvim običnu, nekad i ružnu obleku. Sa uniklom i godinama i statusom se polako gradi stil, a lakost ga dovodi do perfekcije. Mislim i da se on tu prilično pita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) Album (sa sličicama ?!)pošto bi morali da se udruže na projektu Adidas, Sergio Tacchini, Uniqlo i Lacoste . Ne verujem , a ni da sam Novak ima neki plan po tom pitanju , da uopšte misli o opremi koju je nosio,u kojoj fazi karijere. U kompletima knjiga fondacije & saradnika imaju slike u opremi u kojoj je igrao , onako kako je završavao sezonu na No.1. To je praktično Uniqlo i Lacoste 51 minutes ago, alcesta said: Možda je to za svaki slučaj Ne sviđa mi se crvena za Torino, plava mi nekako više pasuje tamo. Crvena je uvek dobra , nego problematična mi je ova nijansa ljubičaste na majici. I to kao što Helena reče mislim da je za Paris 31 minutes ago, alcesta said: Ne mogu se setiti je li i ranije imao posebnu garderobu za završni turnir, slabo pamtim te stvari Obično Lacoste posle AO izbaci još jedan retko dva osnovna dizajna opreme i onda menja bolje . Nisu se baš pretrgli od kreativnosti Sreća njihova da ima telo "savršeno " za tenis pa uglavnom može da" iznese " tako neke "ekstravagantne" komade kao ova edicija. Meni se u poslednje vreme uglavnom više dopada oprema koju Lacoste daje Daniilu Edited October 18, 2023 by Keira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Za mene je umerenost majka, stoga mi se i dopada taj koncept jednog ili dva osnovna modela. Danilo nosi klasičan minimalistički Lakost i ne znam da ima svoju liniju. A boje koje baš ne podnosim na opremi su bordo i smeđa, a Danil je baš imao to na USO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ima Daniil svoju liniju. Praktično Novak i Daniil imaju svoje a onda ostali igrači koje sponzoriše Lacoste imaju jednu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 29 minutes ago, Keira said: Album (sa sličicama ?!)pošto bi morali da se udruže na projektu Adidas, Sergio Tacchini, Uniqlo i Lacoste . Ne verujem , a ni da sam Novak ima neki plan po tom pitanju , da uopšte misli o opremi koju je nosio,u kojoj fazi karijere. U kompletima knjiga fondacije & saradnika imaju slike u opremi u kojoj je igrao , onako kako je završavao sezonu na No.1. To je praktično Uniqlo i Lacoste Crvena je uvek dobra , nego problematična mi je ova nijansa ljubičaste na majici. I to kao što Helena reče mislim da je za Paris Obično Lacoste posle AO izbaci još jedan retko dva osnovna dizajna opreme i onda menja bolje . Nisu se baš pretrgli od kreativnosti Sreća njihova da ima telo "savršeno " za tenis pa uglavnom može da" iznese " tako neke "ekstravagantne" komade kao ova edicija. Meni se u poslednje vreme uglavnom više dopada oprema koju Lacoste daje Daniilu Hahahahaha pa sto da ne, u svakoj je uzeo GS, tipa gs zlatne a masters srebrne slicice, svasta se tu moze smisliti 😁 Oprema sa AO ove sezone je bila najbolja 14 minutes ago, Helena said: Za mene je umerenost majka, stoga mi se i dopada taj koncept jednog ili dva osnovna modela. Danilo nosi klasičan minimalistički Lakost i ne znam da ima svoju liniju. A boje koje baš ne podnosim na opremi su bordo i smeđa, a Danil je baš imao to na USO. Pa one boje fino stoje na Danilu, dok bi vec u Novakovim horor izgledao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Meni su se sviđale i neke varijante Adidasa i Takinija, naravno ne oni koji su bili kao pidžame za tri broja veći Je li ono Adidas imao za završni turnir crnu majicu sa reljefnim sokolovim krilima? To mi se mnogo sviđalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Imao je crnu Adidas opremu kada je osvojio prvi Masers Cup ali ja se ne sećam reljefnih krila To sa krilima zmaja/sokola ili ... valjda bio Tacchini 2010? Pih kakvi smo navijači , nemamo pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ja sam ubeđena da se sećam sokolovih krila na crnoj podlozi, ali možda sam pomešala sa zmajevima i to mi je bilo lepo, doduše Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, alcesta said: Ja sam ubeđena da se sećam sokolovih krila na crnoj podlozi, ali možda sam pomešala sa zmajevima i to mi je bilo lepo, doduše 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ako je neko primer "dobro ostarelog coveka" onda je to Novak, van svake sumnje 🙂 Na ovoj slici ko da gledam neki miks Novaka i Federera 😆 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Tu je obukao za dodelu a igrao je u majici sa zlaćanim paspulom A ovaj teren u Shanghaiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts