Милица Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) Neverovatan balans Edited March 30, 2022 by Milica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 U finalu Majamija 2014. savladan Nadal 63 63. Cetvrti trofej za Novaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 18 hours ago, fancy said: Srpski: "poDsetimo" Sent from my phone using their app Možeš li da koriguješ rečenicu još jednom fancy forumašu...? Mislim, kad smo već u đul bašči... Pozivanje na nešto od pre 200 ili 2000 godina u 2022 je svejedno uvek samo izvor i pravdanje zla. Korisnik je izvesni fancy a post je napisan 17. marta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Quote Corretja: "Novak Djokovic tornerà più forte che mai" http://dlvr.it/SMk9pr Quote Alex Corretja's reflection “Starting with the 2020 US Open, Novak Djokovic has had to deal with several complicated situations. The Australian soap opera was the tip of the iceberg, if you know what I mean. I'm sure it will come back stronger than ever. I deeply admire his consistency, even if I don't always agree with him. He doesn't say what people want to hear and he doesn't act out of convenience. You may or may not like his way of seeing things, but it cannot be denied that he is a truly courageous man ”- said Corretja. The Spaniard believes that Nole is not yet considered as he deserves: “I doubt he will ever reach the popularity of Roger Federer and Rafael Nadal. I am reminded of his record of weeks at the top of the ATP ranking, which is absolutely formidable. I don't want to exaggerate, but it seems to me that it went almost completely unnoticed. If that record were held by Roger or Rafa, it would be remarked over and over ”. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Novak trenira u MC 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 6, 2022 Author Share Posted April 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Igra li Novak u Madridu? Mislim,jel mu dozvoljeno? Videh neki promo-materijal,postere sa njim..cim ga "reklamiraju",pretpostavljam da ce se pojaviti..da nema prepreka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 19 hours ago, Drug Crni said: Igra li Novak u Madridu? Mislim,jel mu dozvoljeno? Videh neki promo-materijal,postere sa njim..cim ga "reklamiraju",pretpostavljam da ce se pojaviti..da nema prepreka.. Po trenutnom stanju valjda moze da igra sve u Evropi. Njemu je vrv opasnost Amerika i jesenji turniri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Najbitniji pripremni turnir pred RG mu je Rim. Tamo bi valjalo da moze da nastupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Znaci od utorka krece sa pripremama za RG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 ATP Monte Carlo, Djokovic: “Three matches in three months? I hope they don't become six matches in six months! " https://www.ubitennis.com/blog/2022/04/10/atp-montecarlo-djokovic-tre-match-in-tre-mesi-spero-non-diventino-sei-match-in-sei-mesi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Spanski i italijanski parla sigurno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Novak je odigrao samo 3 meča za 4 meseca. Potpuno je van takmičarske forme i uopšte me ne bi iznenadilo rano ispadanje u Monte Karlu. Koliko vidim ni Beograd neće biti mnogo lak turnir. Novaku trenutno nedostaje mnogo mečeva u nogama, ali nije i da je RG blizu. Novak je prošle godine osvojio titulu samo zato što je odigrao mnogo mečeva na šljaci (14). Mislim da bi posle Beograda morao igrati oba mastersa Madrid-Rim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Mislim da je to i on izjavio da ce igrati sve turnire na sljaki ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Jedna stvar je kad igrac zbog povrede pauzira duze vreme, a ovo sa Novakom je sasvim druga stvar. On je sve vreme trenirao, forma je na visokom nivou, voljan i zeljan novih pobeda i trofeja. Ako se od Nadala moze ocekivati da sa dva, iz cista mira naprsla rebra osvoji RG, sta mozemo onda od Novaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 5 hours ago, Милица said: Jedna stvar je kad igrac zbog povrede pauzira duze vreme, a ovo sa Novakom je sasvim druga stvar. On je sve vreme trenirao, forma je na visokom nivou, voljan i zeljan novih pobeda i trofeja. Ako se od Nadala moze ocekivati da sa dva, iz cista mira naprsla rebra osvoji RG, sta mozemo onda od Novaka pravo u sridu sto se kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 (edited) Kao što sam rekao, ta pauza nije naivna. Posle ovog ranog poraza gubi i prvo mesto na ATP. Nadam se da će u Beogradu da ima lakše rivale na početku, da odigra nekoliko uzastopnih mečeva za početak. Edited April 12, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 12, 2022 Author Share Posted April 12, 2022 1 hour ago, Keira said: Očekivala sam neki ovakav scenario, plus znajući koliko Fokina i svi uostalom žele , gore od želje da pobede Novaka i da se dokažu. Ali ovako katastrofalnu igru nisam očekivala.Nivo igre me iskreno šokirao. Apsolutno niti jedan udarac nije vredan pomena, izuzev u smislu zapanjenosti kakve su to greške bile. Ovo nosi i doatnu zabrinutost o mentalnom stanju. Da li su ga okolnosti naizad slomile on uopste nije dobro izgledao u onih par intervjua koje sam gledala (plus je izbegavao da gleda u kameru, nekako je skretao pogled u stranu, sto mi je bas nekako bilo cudno jer to obicno ne radi). da li je mentalno slomljen (posle svega ovog) ili je u pitanju nesto drugo (zdravstveno) - ne znamo (a necemo ni saznati). U svakom slucaju morace da nadje nekog drugog da nosi uz stepenice na krkace (umesto Vajde) i da ga tera da vozi bicikl uzbrdo, po liticama iznad Monaka da bi doterao formu. Goran ocigledno nije gonic robova. Plus ce morati da poradi na snazi udaraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Preterujes ^ Ja nisam narociti optimista za RG,ali ovo je preterivanje..i prosle godine je doziveo sokantan poraz u MC od Evansa..Novak tek uspostavlja osnove igre za ovu sezonu sljake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 35 minutes ago, wwww said: on uopste nije dobro izgledao u onih par intervjua koje sam gledala (plus je izbegavao da gleda u kameru, nekako je skretao pogled u stranu, sto mi je bas nekako bilo cudno jer to obicno ne radi). da li je mentalno slomljen (posle svega ovog) ili je u pitanju nesto drugo (zdravstveno) - ne znamo (a necemo ni saznati). U svakom slucaju morace da nadje nekog drugog da nosi uz stepenice na krkace (umesto Vajde) i da ga tera da vozi bicikl uzbrdo, po liticama iznad Monaka da bi doterao formu. Goran ocigledno nije gonic robova. Plus ce morati da poradi na snazi udaraca. Pisala sam i očekivala od Fokine da da sve od sebe i da nije za potcenjivanje uprkos karakteru " luckastog zabavljača". Ko se ne seca onog meča na RG protiv Ruuda , u 5 setova , mogao bi ga potceniti. Ja nisam sigurno.Svaka mu čast za partiju vidi se i da je trenirao sa Novakom po čitanju igre.Meni je inače simpatičan momak, i dopada mi se njegova igra (samo da malo smanji doživljaj sa bacanjem na podlogu) Da,videla sam itw na terasi koji je davao. Vrlo neuobičajen govor tela za Novaka, sa noge na nogu , sa rukama nije znao šta bi , delovao mi je da se ne oseca lagodno. Ovo je sasvim nepoznata situacija sa kojom se suočava. Drugačije je ne igrati zbog povrede, pa se sa izvesnošću spremati jednom kada se povreda zaleči. Novakovo telo, zdravo, nije naviklo baz takmičarskog tenisa toliko dugo. , pa možemo reći od njegove 16. godine od kada je postao profesionalac To je potpuna promena, disbalans u hemijskim procesima u organizmu vrhunskog sportiste, podešenog na putovanja, treninge, mečeve . Postojala je i opasnost da se ovde povredi u prvom ili narednom meču. Dobro bi bilo da je izbegao. Za mentalni aspekt, ne znam kako se nosi sa svime, kako je prolazio kroz dane od početka januara do sada. Znajuci koliko tenis je mentalna igra (a Novak je doživeo nezapamćeno poniženje u svetu sporta ,na duboko ličnom planu, ne na teniskom terenu)Ne bi me čudilo da je sve povezano mentalno-fizički.I da je ovaj perfomans bio kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts