zoran59 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 16 hours ago, McLeod said: ............... Kako ga ko percipira zavisi od toga sta se cita. ............... OK, malo bih srao i pisao gluposti. Prvo, da razjasnimo: navijam za Djokovica. Nisam zagrizeni fan, ili fanatik, nije mi tenis jedina stvar u zivotu, ali navijam. To mi pravi probleme u svakodnevnom zivotu - navijam za balkansku seljacinu, a moja zena za elegantnog gospodina - Federera. Pa tako sedimo svako na svojem kraju kauca (ona desno a ja levo) i gledamo mec, pa ja svako malo skocim i poviknem, a onda ona skoci i mlatara sakama kao da tera muve. Nego, citam temu i raspravu i bas me iritira upletanje politike u sport. Priblizno u isto vreme sam primetio i Djokovica i Anu Ivanovic. Bili su jos mladi tinejdzeri, tek se pojavljivali. Vise sam pratio Ivanovic - volim WTA zato sto se i moja cerka takmicila, a mozda cemo se sloziti da je Ana neuporedivo prijatnija za oci nego onaj klempavi krmak. Danas volim Kasatkinu. Nije ona nesto posebno, no ima prelepe oci i osmeh. Nazad, politika i sport. Smeta me kad se cesto ponavlja da je Djokovic imao tesko detinjstvo u ratu i pod bombama. Jebote, a rat nije trajao ni 100 dana. Moji roditelji su stradavali skoro 5 godina, neki su nestali u partizanima ili konc-logorima, i samo su retko o tome pricali. Ana Ivanovic je imala potpuno iste uslove kao i Djokovic. No nije lajala o tome, samo je igrala tenis. Mozda je zato neki ne vole, ona je valjda manje "Srpkinja" jer ne prica kako je zloglasni NATO mlatio po neduznom narodu. Dakle, nemojte o tome kako se Djokovic sastao sa nekim ministrom. Ja sam nespretan, voleo bih da naucim Djokovicev backhand sa dve ruke, ali mi ne ide. Vise mi ide imitacija Karlovica - lepo slice dijagonala, protivnik ponekad ne stigne ali cesce stigne i opali mi takvu top-spin paralelu da se samo userem i smrznem. Neka, platicu mu posle pivo. A o politici, da seremo i lajemo drugde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovljevic Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Iz CG: Berane dobija mural sa likom Novaka Djokovića. https://pogled.me/berane-dobija-mural-posvecen-novaku-djokovicu/?fbclid=IwAR2iidwNUTrWEebKAbI1JQ5PbfZp-fps-EWfLg_zQAw9iRT8Ey9nCU9gd7w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Znaci Nole resio da famoznu 2011. posalje u zaborav sa jos boljom 2021. Ipak ide na OI.. Valjda znaju sta rade.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 22 hours ago, Boxy said: za sebe gine, a za Srbiju ga mrzi da igra Pa cim se druzi sa Jokicem i nosi njegove dresove Pitanje je kad ce konja da kupi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 24, 2021 Author Share Posted June 24, 2021 Novak uzvraca komplimente/tretman domacinima 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 24, 2021 Author Share Posted June 24, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ocito mu prijaju ovi turnirčići tipa Bgd, Majorka i sl. bilo singl ili dubl sa family frendom, zezanje za zecom i bratom, treninzi sa sinčićem itd Stice se utisak da uziva u igri vise nego ikad, a i njegovi navijaci (bar bi trebalo) sad na Vimbldonu opustenije, jer je ipak ono glavno izvojevano u Parizu. ako sve bude kako treba- preznojavanje ostaviti za zavrsnicu USO-a .) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Gledam sad highlights-e sa grend slemova u kojima je igrao 2008,2009,2010,koliko razlicita reakcija publike na njega,i onda dolazi 2011,potpuna promena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 kad bi publika igrala u svakom finalu bi bili Dolgopolov i Dastin braun.. ne treba se previse osvrtati na takve stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) https://www.facebook.com/djokovicofficial/posts/349550346536086 lep osvrt na njegovo druzenje i zajednicko igranje sa Vicom ....................... Edited June 24, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 4 hours ago, wwww said: A da zovnu ovoga u Jagodinu da sredi malo ono čudo tamo? 4 hours ago, Cojep said: Ocito mu prijaju ovi turnirčići tipa Bgd, Majorka i sl. bilo singl ili dubl sa family frendom, zezanje za zecom i bratom, treninzi sa sinčićem itd Stice se utisak da uziva u igri vise nego ikad, a i njegovi navijaci (bar bi trebalo) Mislim da mu i mnogo znači kad može ovako na manjem takmičenju da bude sa svojima sve vreme, još je veći kontrast nego ranije sad kad mora da se bude po raznim mehurima i karantinima na najvećim turnirima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 proveo je vreme sa porodicom, osetio travu, lepo se proveo .... sve u svemu i njemu prijatno i ljudima koji su ga gledali a i organizatorima super. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Jesam li ja lepo rekla da treba da krene po malim turnirima gde ga ljudi vole i gde se dobro oseca, a oni ce dati sve od sebe da mu ugode. Skuplja pozitivnu energiju, odigra par meceva i uzme titulu. Osim broja GS titula ima jos rekorda koje treba oboriti u trci za GOATa. Ovih ATP 250 ima bas malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Tu ako iko ikad stigne Konorsa ce biti pravo cudo. Mislim da je nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 24, 2021 Author Share Posted June 24, 2021 pa nek ostane neki rekord i Konorsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) Tj Lejvera. Edited June 24, 2021 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 (edited) Edited June 25, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Fino bi bilo da na toj konferenciji predstavi ovog Larija i uputi novinare na njega za svu buduću komunikaciju na ove teme. Ali sumnjam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 taman sam htela isto da napisem @alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sta je ovo, kako nema slike od Novaka i Musetija kako ispijaju vino u avionu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Muzeti je ipak otišao pre Novaka, juče je već trenirao tamo. Nije valjda mogao da čeka dok ovaj reši da izgubi dubl Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts