zoe Bg Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Samo za @NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 To je sve bilo vec predvidjeno, Marko je (posle osvojenog mastersa sa njim kao trenerom ) rekao da ce on pratiti Novaka umesto Vajde na americkoj turneji - pretpostavljam da ce i Goran ici sa njima. Ne zaboraviti da su samo GS ovi vazni i ne zaboraviti da je 2017/18 Novak imao i povredu zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Procitah negde, mislim da nismo stavili da je Gric prihvatio da bude kondicioni trener austrijske ekipe za OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 koje ekipe,kog sporta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Ne znam samo to je pisalo na nekom twitu pre par dana Edited July 29, 2019 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Pročitala sam to za Griča negde ali ja sam razumela da je dobio mesto u njihovom Olimpijskom komitetu. Možda sam pogrešno razumela, ne sećam se gde sam to videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Mozda si ti u pravu znam da je bilo nesto kratko (info) u vezi Grica i OI i Austrije Edited July 29, 2019 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Samo za [mention=150]NMX[/mention] Uhhhh :((((Ionako sam se od Sinsinatija oprostio i bez ove slike. Cenim da nece QF proci.Nego...Zanimljivo tumacenke promene kondicionog...b92 prenosi sa Sport kluba tumacenje Vajdinog intervjua Slovackom "Sportu" gde se napominje da su "svi bili nezadovoljni nakon neuspeha na RG" i da je zato promena GFG. Ja se secam da se odlazak pominjao posle Madrida/Rima nevezano za (ne)uspeh na RG. Cudno tumacenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 O avataru i opkladi mozete na Svastari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ja se sećam bar par meseci unazad da je Grič najavljivao odlazak onako izokola. A ovaj Paniki mi nije baš ulio poverenje. Svakako u Sinsinatiju ne očekujem ništa specijalno, očigledno je da on u zadnje masterse tretira samo kao pripremu za slemove, pa dokle stigne. A na prvom turniru posle pauze... videli smo Toronto prošle godine. Više me brinu najave da bi Vajda mogao propustiti i USO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Gric se verovatno smorio zbog silnih putovanja, angazman kod kuce u AOK se uklapa u to. Cenim da je Paniki prelazno resenje i da mozda za pripreme sledece sezone nadje nekog novog ako ovo ne bude funkcionisalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 4 minutes ago, zoe Bg said: Gric se verovatno smorio zbog silnih putovanja, angazman kod kuce u AOK se uklapa u to. Cenim da je Paniki prelazno resenje i da mozda za pripreme sledece sezone nadje nekog novog ako ovo ne bude funkcionisalo. Isto mislim - on je i pricao da je vec suvise putovao sa Novakom da njega to zamara Videcemo za Paniki-a, ne secam se ni kako se on pojavio u timu, ali Novak u principu zna sta radi, zna ko je ko u tom svetu i koga moze i hoce da angazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Pa maaajku mu....nije mu GBFG mutio neke tajne napitke čiji recept samo on zna, pa da sad to bude tako strašno. Neku osnovu i rutinu je tokom vremena valjda i sam Novak pokupio. Valjda zna u velikoj meri šta i kada sme, a šta i kada ne sme. Naravno da treba dobar fizio, ali valjda je i taj Panini završio neku školu, valjda i on nešto zna. Generalno u biznisu se stručnjak ranga i ekvivalenta GBFG ne pušta tek tako da izađe kroz vrata bez da i sam ne učestvuje u odabiru i pripremi naslednika, tako da se nadam da je i Novak i o tome poveo računa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Gric je negde krajem maja dao intervju gde kaze da ce posle W videti sta dalje, jer ima i neke druge planove, tako da ovo uopste nije iznenadjenje.E sad ovaj Italijan je onda bio u najnezgodnijem trenutku u timu u Novakovoj karijeri i cinjenica da da se nije proslavio, pa da je Gric popravljao stvar negde od kraja aprila 2018. Ali da damo coveku sansu ipak je ovo drugi Novak u odnosu na onaj period.I da vidimo kada ce Vajda da postane deda, a trebalo bi ovih dana.Opet on u onom intervjuu koji je dao za Slovake, kaze da ocekuju prinovu u porodici, pa se bacaju na posao za USO.A od Sinsija ne ocekujem ni ja bas nista.Uli je tu (Miljan ga preuzima na USO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Citam opet trenira kod gurua i Maretovog drugara... Pisi propalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Vajda: "My daughter has a date for childbirth in late July or early August. I want to be home those few weeks, and then I will join Novak in New York." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Trenirao je i pre W i pre AO u Marbelji i cesto je generalno tamo. A ona je dosla u Srbiju zbog Novaka i onda napisala OVO ([emoji3][emoji3]) https://www.travelseewrite.com/an-experience-that-will-make-you-travel-to-belgrade-and-western-serbia/ I slikala se naravno sa Tatom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 (edited) nijedna turisticka asocijacija srbije nikad ovako nije predstavila srbiju, posle ovog clanka covek stvarno dobije zelju da vidi lepote srpske.bez tate srkija,naravno 😂 Edited July 30, 2019 by vanjabarsa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Quote However, before I embarked on my journey, my mind was fraught with anxieties like is Serbia safe to travel, mainly for solo female travellers like me? Will there be a language barrier and struggle for vegetarian food? Realno...boldovano je i ponajveći problem u Srbiji od ovih navedenih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 nijedna turisticka asocijacija srbije nikad ovako nije predstavila srbiju, posle ovog clanka covek stvarno dobije zelju da vidi lepote srpske.bez tate srkija,naravno [emoji23] Mene je njena reportaza odusevila. Sa koliko detalja samo, zapazanja, informacija.Ok imala i srece odmah na pocetku, pa naletela na Bojanu, ali bez obzira na sve, fenomenalna turisricka razglednica i preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 stigao ivanisevic kod novaka,marko neka odmori 🤑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Muzej Novaka Đokovića od sledeće godine u Knez Mihailovoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 6 minutes ago, Boxy said: Muzej Novaka Đokovića od sledeće godine u Knez Mihailovoj Oni stvarno nisu normalni, zivom coveku da prave muzej. Mislim da je i samog Novaka pojeo blam. Da je gift shop, prodavnica suvenira il tako nesto pa ajde. I da nije u Knez Mihajlovoj koja je ionako vasariste postala. Nenormalno je koliko se njih nakacilo na njegov uspeh, dobro se i izvukao iz onog psihickog kanala u kom je bio. Generalno cela familija je krajnje antipaticna, osim majke Dijane. Otac i stricevi oportunisti, ludi srednji burazer, mladji mamac za starlete, Jelena u svom svetu. Koliko je lepo biti Novakov rod, ipak je velika i njegova senka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Koliko znam u njihovom glavnom restoranu turisti mogu već da vide trofeje i tako to. Ajde još i da razumem da hoće da ućare dodatno ali nisu morali baš muzej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 48 minutes ago, Boxy said: Muzej Novaka Đokovića od sledeće godine u Knez Mihailovoj Tu ćemo da te vodimo, pa šta košta da košta .... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts