kalistenika u rutini Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Odmah iza Jelene. [emoji3]MarkoPepikaJelena Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 alo @kalistenika u rutini gde je odbrojavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ne gatam i ne prkosim sudbini u lice na ozbiljnim, vec samo na grbavim slemovima, gde nema sta da se izgubi, pa ako prodje - prodje. Ovde bi vec mogao da izmalerisem, a to ne zelim [emoji3] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 U doba Noletovog posrnuća, mogu da se kladim da je Imaz bio u top 5 najomraženijih likova u Srbiji [emoji23] Odmah iza Jelene. [emoji3] Marko Pepika Jelena Pa zar ove situacije vec nismo imali i prosli? Samo kad su prestali svi da pricaju o ishrani. Htela sam da odlepim. A da i kada sam vec kod nje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 3, 2019 Author Share Posted July 3, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Stvarno ne znam koji će mu k...c ovo zajebavanje sa asocijacijom igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovog puta je bas sam kriv, morao je da se distancira od Gimelstoba, a ne da izjavljuje kako je moguce da se on vrati i kako se cuje sa njim i savetuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Tu se slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Da ulozi u PR savetnika i bice mu zivot mnogo laksi. Ne samo za konkretnu situaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Miličić 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Zbog ovakvih naslova bih volela da Zec ostane u timu do kraja karijere 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 A Bogami, eventualni gubitak podrške ultradesne gomile navijača je u mojoj knjizi vrlo korisna stvar. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Lupetali su ljudi svašta u tim ratnim godinama, najčešće pod utiskom propagandi sa različitih strana, pa tako i Ivanišević. Treba da se konačno krene dalje, muka mi je da ceo svoj život slušam iste priče. Nije ga Novak pozvao u tim zato što je hteo da šukne vajnim patriJotama, već zato što misli da mu je potreban za servis volej igru, pa bilo od toga nešto ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Mislim da ovaj isečak iz novina ne bi bio ovoliko tragikomičan da nije korišćena latinica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 od ovih ex yu desavanja i kenjaze posle onoliko godina da se coveku smuci tenis i sve zivo sa tih prostora .... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovo je tragikomicno kako god okrenes ... mozda bi za nijansu manje bilo da nisu stavili vojvodu milicica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Pretpostavljam da i Ivanišević ima sličnih problema od strane ultradesnih domoljuba...i posle čovek kaže kako ultradesni ovi i ultradesni oni ne mogu da nađu zajednički jezik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Apsolutno mi nije jasno zasto Djokovic prosto ne odgovori sa "No comment" na svako pitanje u toku turnira a vezano za taj jebeni bord. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Spoiler SVE VAM JEBEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Au jebem im majku ludacku psihopatsku snsovsku 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sto se tice PR tima, Novak je tu uvek bio tanak, u smislu radi i govori ono sto on misli da treba, pod uslovom da uopste i ima nekog tamo i nemali broj puta mu se to obilo o glavu u smislu raznih hajki i ruznih napada i to uglavnom za gluposti onda. Sada se stvar uozbiljila prilicno. Cak je i sam vise puta rekao da i njegov tim (a verovatno da je svestan da i svi pravi ljudi oko njega, kao i navijaci) zeli da se skloni od tog politikanstva, pogotovu sto se stalno prica da u samom vrhu ATP ima mnogo zakulisanih radnji, naravno posto i mnogo love i ko zna kavih sve interesa, ko je sve umesan i upleten. Ali on ne misli tako. Ima neke ideje, ocigledno i misli da moze za nesto da se izbori, ali i sigurno neku podrsku, a da nije samo Pospisil. Tako da sam odavno shvatila, posto nije vise klinac, da je to on i da mogu samo da negodujem, da mi je krivo zbog njega kada citam sve one budalastine koje se pojavljuju, ali on odustati nece. A sa druge strane drago mi je sto misli da se u tom mutnom i prevrtljivom svetu vredi boriti za neke ideale u koje veruje. Malo je danas takvih. Ove bolesne retarde koji iz ko zna kojih pobuda navlace gnev polusveta na nesto najbolje sto smo imali u sportu, tesko je normalno i pristojno prokomentarisati. Nadam se da ce jednom nestati zauvek i odgovarati za sve te bljuvotine. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 I da, sinoc je na konferenciji odlucno odbio da odgovara na pitania van W turnira dok se ne zavrsi isti. Pozdravljam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 i naravno da su ga opet i zbog ovoga pljuvali. Ovaj cica, koji je inicirao citavu pricu na prosloj KZS i sada i posle Novakove molbe da ga ne pitaju o politici i Gimelu dok traje turnir, je potom naravno napisao pljuvacina tekst gde je on siroma ispao zrtva. Pored srceparajuce price sa sve pominjenjem Wawinog "pisma" imao je i ovo da izjavi: Quote "Trust me, it wasn’t easy addressing the No. 1 player in the world, as understandably, he commanded a microphone at his Wimbledon press conference. I was nervous, but I tried my best." mukica, on s preko 50 godina (totalno neiskusan i "neukusan") se isprepadao (tresla mu se kolena valjda) kad se obratio prvom teniseru sveta (zlom i opakom Djokovicu, verovatno s nozem u zubima, sta li). fuj! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Da, becka mustra Bil Simons [emoji2955] (mislim americka ofc) Dobro si me podsetila, cekirala sam da procitam njegovu kolumnu, navodno preneo Gimbelatobovu izjavu, od juce valjda. A pitali Stena opet za izjavu, rekao da nije raspolozen da daje komentare na tu temu [emoji58] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 Hvala Fed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts