Drug Crni Posted February 1 Posted February 1 Hvala Đokoviću na poruci na kraju kzš. Za mene je to značajnije od tenisa i rezultata. 5
Molina23 Posted February 1 Posted February 1 (edited) Uvek bio naš, i onda kad je sumanuto guran i projektovan na strani zla. Pobedićemo brate i za tvoju decu. Edited February 1 by Molina23 3
Helena Posted February 2 Posted February 2 Aj, za plastično srce ju je ujeo 🤡 Još mnogo tw naloga 1244 i 1389 otvoreno napada 😇
alcesta Posted February 2 Posted February 2 A koji je ova faktor? Dobro je što se stacionirao u Grčkoj, za svaki slučaj. Svakakvih ludaka ima danas, ne ostaju svi iza ekrana. 3
Helena Posted February 2 Posted February 2 (edited) Zorana Mihajlović, velika SNS povratnica i Pokajnica. Edited February 2 by Helena
Drug Crni Posted February 2 Posted February 2 Žena je krivično odgovorna za pad nadstrešnice i smrt 16 osoba. U normalnoj zemlji bi već bila iza brave, na izdržavanju dugogodišnje robije. I takva nekome deli lekcije.. 1
Helena Posted Wednesday at 07:53 AM Posted Wednesday at 07:53 AM Novakov reket sa AO finala prodat za 540.000 dolara Čitala jesam ali sam mislila da je 🦆 Početna cena je ako se sećam bila oko 300k. Najveća suma za reket. Izvor ESPN.
Barker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago А planirao sam da budem u Milanu za prosli vikend. Gatant bi ga video na klizanju. Tek sad cu da nastavim da prebacujem zeni sto me je ubedila da odustanemo zbog skupoce (a obicno sam ja taj koji je "ekonomski razuman") 😔
Recommended Posts