Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I izjavi covek da mu je sada najveca motivacija i plan sledeca Olimpijada 2028 !!!! :thumbup:

Ja nesto mislim od sada pa do sledece Olimpijade osvojice bar jos jedan GS a sto da ne i tri - evo skromno ocekivanje :classic_sleep:

Edited by ciao
  • WOW 1
Posted
42 minutes ago, ciao said:

I izjavi covek da mu je sada najveca motivacija i plan sledeca Olimpijada 2028 !!!! :thumbup:

Ja nesto mislim od sada pa do sledece Olimpijade osvojice bar jos jedan GS a sto da ne i tri - evo skromno ocekivanje :classic_sleep:

sponzori bi voleli da bude tako, ali cisto sumnjam ............. pa i sam je rekao u intervju od juce da je siguran za Vimbldon i US Open, a za posle ce se videti ................... mislim da je stvar potpuno jasna, ako uspe do kraja godine da uzme neku vecu titulu, pre svega na Slemu ili na mastersu, igrace i sledece sezone, u protivnom, mislim da ce mu sledeca sezona biti verovatno i poslednja u karijeri ................

Posted
1 hour ago, jevrem69 said:

ako uspe do kraja godine da uzme neku vecu titulu, pre svega na Slemu ili na mastersu, igrace i sledece sezone, u protivnom, mislim da ce mu sledeca sezona biti verovatno i poslednja u karijeri

Ukratko, ako uspe da osvoji slem igraće i sledeće sezone, a ako ne uspe, igraće i sledeće sezone :classic_biggrin:

Nije da se žalim :classic_cool:

Posted

Ja procitah mada ne znam tacno gde pokusacu da nadjem da je Novak juce ili danas izjavio kako mu je glavna motivacija za nastavak igranja tenisa 2028 OI jer je to pravi osecaj - biti u drustvu olimpijaca igrati za medalju itd itd

Jeste to rekao prosle nedelje i krokodil sponzor ali ovo je bas bila Novakova izjava

Posted (edited)
1 hour ago, alcesta said:

Ukratko, ako uspe da osvoji slem igraće i sledeće sezone, a ako ne uspe, igraće i sledeće sezone :classic_biggrin:

Nije da se žalim :classic_cool:

Hteo sam da kazem sledece: ukoliko bude uzeo veliki trofej do kraja godine, igrace i cele sledece i oprostiti se za recimo dve godine na Vimbldonu, u protivnom, oprostaj ce biti sledece godine, opet verovatno na Vimbldonu ...................... 🙃

Edited by jevrem69
Posted

Ono što sam ja uhvatila da je on rekao ovih dana jeste da ne zna koliko će još igrati i da će to pre svega zavisiti od zdravlja i fizičkog stanja, jer naravno nikad ne znaš kad može neka povreda da se desi, pu pu pu. A učestale povrede na slemovima u zadnje vreme, tako da ni on sam ne želi ništa da planira. Daleko je do 2028. :classic_biggrin: