Jump to content

Championship and Lower Leagues

Drug Crni

Recommended Posts

Kakav je Millwal čudan tim. Imali su meč loptu za play-off, 3-1 na svom terenu na poluvremenu i na kraju gube 3-4 od Blackburna. Sanderlend je to iskoristio i izborio play off, što je ogroman uspeh imajući u vidu da su jedna od najmlađih ekipa u ligi.

Parovi play off-a: Luton-Sanderland i Boro-Koventri.

• 2 weeks later...

Dakle Luton ili Coventry.

Coventry je igrao u Premier ligi početkkm veka, a Luton je ispao iz Prve lige sezonu pred formiranja Premier lige.

U svakom slučaju Coventry jen izbacio Boro pobedom u gostima, i čini se da su dobro tempirali formu, i po meni blagi favoriti da sledeću sezonu igraju PL.

• 2 months later...
  • 8 months later...
5 minutes ago, ras kass said:

Vraca se Lester u PL.

Ipak senzacija Ipswich kojem fali bod u zadnjem kolu da se plasira u elitu. Senzacija jer su godinu dana ranije igrali trecu ligu.

Leeds i Southampton ce u baraz.

Treba sačekati zadnje kolo, ali je nerealno kako ekipe tonu u zadnjim kolima. To je sve posledica jako duge i teške lige. Mislim da su svi videli Leeds među dva, ali u zadnjih 5 kola samo jedna pobeda, do duše i iIpsvič nije ne znam kako bolji, ali su pobedili kada je trebalo.

Play-off će tek biti zanimljiv. 

Ali, videćemo, u zadnjem kolu je sve moguće.

^Kao da niko nije zeleo prva dva mesta.
Malo je reci iznenadjujuce da su dve ekipe, kao ubedljivi favoriti i pre pocetka sampionata, sto su i potkrepili dominacijom u prvih 40 kola, prosuli toliko bodova poslednjih par kola...

...sto je bizarno, jer se secam nekih unosnih premija koje dobijaju timovi koji udju iz Cempionisipa u PL. Zar nisu govorili da je finale baraza Cempionsipa najskuplja, tj utakmica sa najvecim nagradnim fondom.
Lester je nekako pretekao i pored toga sto im je lanac preskakao kao kad dugogodisnji pusac pokusa da potrci. Lids s druge strane ni Amazon (reka) nece oprati od svih padova i neuspeha koje su doziveli na kraju, a mislim da ce im Sautempton uruciti potpuno pomracenje Sunca u barazu.

Drago mi je sto se Ipsvic vraca. Vreme je da sequel "Kengura" xD

• Like 1

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • Don Juan locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 2 weeks later...
On 1/14/2025 at 1:11 PM, Mejdanac said:

Ide Milvol po FA kup 🙂 Vidi se da tankuju u ligi...

Ne tankuju, tri vezane pobjede i 4 boda do play off zone. Mada, znajući njih sad kreću vezani porazi...I da, prošlu dobiše bez Ivanovićevog gola. Čuva se za Leeds.