Don Juan Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Kakav je Millwal čudan tim. Imali su meč loptu za play-off, 3-1 na svom terenu na poluvremenu i na kraju gube 3-4 od Blackburna. Sanderlend je to iskoristio i izborio play off, što je ogroman uspeh imajući u vidu da su jedna od najmlađih ekipa u ligi. Parovi play off-a: Luton-Sanderland i Boro-Koventri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Dakle Luton ili Coventry. Coventry je igrao u Premier ligi početkkm veka, a Luton je ispao iz Prve lige sezonu pred formiranja Premier lige. U svakom slučaju Coventry jen izbacio Boro pobedom u gostima, i čini se da su dobro tempirali formu, i po meni blagi favoriti da sledeću sezonu igraju PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Izgleda neverovatan meč sinoć bio na Hilsborou. Piterboro je branio prednost od 4-0 ali je "Sreda" to poništila. 4-0 regularno...5-1 produžeci i prolaz Šefild Venzdeja na penale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 (edited) krecemo u novu sezonu Edited August 4, 2023 by Lmx 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted April 30 Share Posted April 30 Vraca se Lester u PL. Ipak senzacija Ipswich kojem fali bod u zadnjem kolu da se plasira u elitu. Senzacija jer su godinu dana ranije igrali trecu ligu. Leeds i Southampton ce u baraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 30 Share Posted April 30 5 minutes ago, ras kass said: Vraca se Lester u PL. Ipak senzacija Ipswich kojem fali bod u zadnjem kolu da se plasira u elitu. Senzacija jer su godinu dana ranije igrali trecu ligu. Leeds i Southampton ce u baraz. Treba sačekati zadnje kolo, ali je nerealno kako ekipe tonu u zadnjim kolima. To je sve posledica jako duge i teške lige. Mislim da su svi videli Leeds među dva, ali u zadnjih 5 kola samo jedna pobeda, do duše i iIpsvič nije ne znam kako bolji, ali su pobedili kada je trebalo. Play-off će tek biti zanimljiv. Ali, videćemo, u zadnjem kolu je sve moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 30 Share Posted April 30 ^Kao da niko nije zeleo prva dva mesta. Malo je reci iznenadjujuce da su dve ekipe, kao ubedljivi favoriti i pre pocetka sampionata, sto su i potkrepili dominacijom u prvih 40 kola, prosuli toliko bodova poslednjih par kola... ...sto je bizarno, jer se secam nekih unosnih premija koje dobijaju timovi koji udju iz Cempionisipa u PL. Zar nisu govorili da je finale baraza Cempionsipa najskuplja, tj utakmica sa najvecim nagradnim fondom. Lester je nekako pretekao i pored toga sto im je lanac preskakao kao kad dugogodisnji pusac pokusa da potrci. Lids s druge strane ni Amazon (reka) nece oprati od svih padova i neuspeha koje su doziveli na kraju, a mislim da ce im Sautempton uruciti potpuno pomracenje Sunca u barazu. Drago mi je sto se Ipsvic vraca. Vreme je da sequel "Kengura" xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 5 Share Posted October 5 Gol Sanderlenda za 2-2 protiv Lidsa u 97. minutu utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 5 Share Posted October 5 Da se ovo desi kod nas bilo bi namestena utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 5 Share Posted October 5 1 hour ago, Barkley#34 said: Gol Sanderlenda za 2-2 protiv Lidsa u 97. minutu utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts