Jump to content

Gistro Bančo

Član foruma
  • Posts

    1,007
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gistro Bančo

  1. Ovu Francusku bi pregazili k’o plitak ravničarski potok.
  2. Teško Francuska može išta ovdje. Trči se opasno..
  3. Ende. Bilo je malo drame ali po meni pobjeda nije dolazila u pitanje.
  4. Sudije nas ne kradu nego ne znaju..zaista ima suviše brejnfartova na utakmicama.
  5. Mučeni Milutinov…lopta mu k’o vruć krompir.
  6. Svaka čast na borbenosti! Pad se morao desiti ali njemu su kumovale dvije (u najmanju ruku) sudijske navlakuše za amere. Onih 6 iz jednog napada su bili okidač. Ponosan kao malo kad ali i tužan. Stef Kari nije sa ove planete! Ne volim ovakav tip igrača ali on ih je spasio. Naklon do poda. Lebron papak opasan. Ali i dobar kad treba, jbg. No, MJ je (za mene) dvije klase ispred.
  7. Ipak se malo navlači…pa majku mu jebem. D izvinete. A Stef je stvano vanzemaljac.
  8. The GOAT! Bez dileme…sve ostalo je šuplja i izgovori! 😃😃😃😃😃
  9. Ma mislio sam na igrače koji su urnisali karijere mnogim. A zna se koji su.. Nisam toliki statističar kao “jedan čo’ek” no i ja sam znao da nema ništa od te tvrdnje od 10 GS uz pomoć “izgubljene” generacije.
  10. Jeste. Postoje najmanje 2 “razloga” zašto su te generacije izgubljene. 😉 Mada je i treći tu negdje.
  11. Pljuvanje Piksija je samo alibi.i to jeftin. Ne branim ga svakako ali naprosto osrednja reprezentacija koju ponekad usere i to je to. Bogotac da je trener teško da bi rezultat bio bolji. Pavlovič i Rajković jedini vrijedni pomena .
  12. Ejh…3000 za gospodina. 😁 ‘Ajde vidjećemo. Cijenim optimizam. 👍
  13. Španija do sada najozbiljnija repka na EP. Hrvatska i Italija su tu negdje ali potrošili se džokeri u špilu za Hrvatsku. Italijani zaslužili neriješeno. Ende. Kalkulacije me ne zanimaju, samo pobjeda protiv Danske. Može biti da maštam al’ ajde. 😁
  14. Pikford je dokaz one da nema golmana a da nije dijabola. 😁 Englezi hajp kao uvijek ali zreli su da ih neko išamara. Pavlović ima srce. Tehnicki limitiran ali se bori.
  15. https://vm.tiktok.com/ZMM7GwPrq/
  16. E to je meni čudno…Hrvatska je oduvijek imala odličnu pop scenu. Zato ne razumijem ovaj hajp oko njihovog predstavnika…ne zato što je malo mazno od Pejn malo od Ramštajna (svi mazijaju pomalo ništa sporno, pa i gore navedeni recimo Od Nil Janga) nego zato što je stvar taraba u poređenju s onim što znaju ponuditi. Nije takav pop moja kap of ti no svejedno. Usput, jedino sam i odslušao nastup Hrvatske.
  17. Evrovizija odavno liči na ovo.
  18. Fanovi su često zaslijepljeni svojim idolom…pa umišljaju svašta…jednako kao što umišljaju i oni koji ne navijaju za njega pa mu pripisuju svašta. No fanovi su mnogo manje bitni. Naravno, principijelno se slažem sa konstatacijom. Slikovito i nažalost, novinarstvo je spalo ,jako često, prenošenje “stavova”( tviteraša, fejsbučara ili sličnog) likova sa 4 i po pratioca i jednim “lajkom”. I u mnogo ozbiljnijim stvarima i temama je tako. E to je porazno. I nisu samo toaletoidi takvi, i ovi ozbiljni mediji se provale prenošenjem idiotluka. A Novak….šmekerski potez sa ovom kacigom …ništa manje nisam ni očekivao. 😉
  19. Jesam 1.93, ćoškaste dinarske i balkanoidne glave…reklo bi se da pjevam “volim popiti, volim zagalamit’…ja ga j***m ko će mi zabranit”..😁..no ne..jednom se u životu potukao, prebio “najzajebanijeg iz naselja” (negdje 1 ili 2 srednje) koji me napao prvi bez razloga pa se poslije nisu se ni zalijetali na mene. A ja prvi nikad..beznadežno i danas vjerujem da je razgovor rješenje. Ozbiljno.
  20. One pomodarske bočice su prilično teške prazne..400-500 grama ako se ne varam. Boli to pofino a na glavi koža relativno lako “puca”, ne pitajte me kako znam. 🙄 Organizatora ozbiljno treba “napušiti”..a od momka će biti dovoljno izvinjenje. Samo je htio potpis..jbg..ne znam da bi neko ostao sasvim koncentrisan (i skontao da skine ranac prije naginjanja) da naiđe neko čiji potpis želiš a taj neko je najbolji na svijetu.
  21. Ja bih rekao da je ispala sa strane ruksaka (neka vrsta džepa za boce na većini ranaca). Baksuzluk…ništa više. Nadam se da će Novak biti ok. Boli ova vrsta boce kad zvizne u glavu. Propust organizatora svakako. Ozbiljan. A mentalne dijareje “internet forenzičkih i geopolitičkih stručnjaka” ne začuđuju..ali iznova idu na živce.
×
×
  • Create New...