Jump to content

Čočo

Član foruma
  • Posts

    5,321
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Čočo

  1. Pa prvi deo mi je bio šta treba za bilo kakav pomak sa 16.mesta u EL. Što naravno nije realno jer smo takvu šklopociju napravili ove godine da će nam trebati naredne dve da je se rešimo. Na kraju sam ostavio ono šta očekujem u realnosti. A to će biti dovoljno za od 13. do 18.mesta.
  2. Kalates vezuje dve trojke za odlazak na F4. Kakav crtani film. 😅
  3. Baš glup napad Monaka. Jbt. pa zalomi unutra možda faul naprave.
  4. Jbt. Monako ravna linija i zapale se u 3 napada i odlepe se. Neverovatni su. Šta znači kad je ekipa ima kontinuitet i kad je dugo na okupu.
  5. Razumem da ne može da se gleda da li je faul. Ali da li ih je bar malo sramota kad pogledaju snimak zbog vremena i vide da nije faul da pokažu kako je faul zbog navodnog udarca u ruku a videli su da nije. Sramota.
  6. Zamisli situaciju da se povredi Bolomboj. Da li misliš da prvi centar u EL ekipi treba da bude Mitrović ili Plavšić? Evo ja se ježim od same pomisli da će Mitrović i Plavšić u 2024/2025 godini da igraju protiv Tavaresa, Lesora, Niba, B. Dajvisa, Rajta, Milutinova, Fola pa i Motajunasa, Hajesa, Oturua, Timana...a sigurno sam propustio još dosta njih. Evo nije mi dobro.
  7. Majk Dzejms, lažni car Šćepan Mali.
  8. Opis utakmice: pažljivo sam slušao komentatora dok sam gledao u mobilni telefon(prvo poluvreme). Drugo poluvreme sam ugasio i komentatora. Hvala Milojeviću što me je podsetio što sam pre pet godina batalio da gledam naš fudbalski klub.
  9. Ovo bilo na šutu za 3?!?! Sad sam sve video. 😳
  10. Mislim do kraja ove sezone sa mogućnošću da ga produži i za sledeću.
  11. @Kooineeperk Svaki budući sastav koji kreće sa: Pojačanje, Deda, Ilić Bolomboj, Mitrović, Plavšić Osuđen je na propast. Ovo kao pojačanje ne bi mogli ni tri Kalinića da zakrpe. Baš je jezivo ovo što smo sastavili za ovu sezonu. I da osvojimo titulu opet na duže staze smo ujebani da možemo nešto smisleno da sastavimo. Od unutrašnje linije mi imamo samo jednog iskoristivog EL igrača i eventualno bi imali pojačanje na 4. Ovi ostali su samo šljakeri koje bih mogao da progutam da igraju samo maksimalno 5min po utakmici ili ne igraju uopšte a da prvih 5 gule 30+ minuta kao kod Željka. Ali oni su ipak sa ozbiljnom minutažom kod nas. S obzirom da ćemo sledeće sezone i dalje gledati Dedu i Mitrovića u reketu imam 0 optimizma da ćemo sastaviti smislenu selekciju. Plus smo sad njima dodali Plavšića(igrač sa 25.godina i jednom dobrom sezonom u Megi). U reketu ako hoćemo iskorak možemo samo sa: 4.Pojačanje, Trej(ako pokaže da može kao bek ap) 5.Bolomboj, pojačanje kvaliteta Bolomboja, Plavšić Svako dalje bivstvovanje Davidovca, Mitrovića i Ilića u bilo kakvoj koncepciji a naročito kao neko ko će imati više od 15+ minuta(Deda, Mitrović) u ekipi je osuđeno na propast. Spoljnu liniju ćemo pre da sredimo nego reket jer spolja imamo više iskoristivih igrača i ako smo i tu osuđeni na jednog koji kvari svaku koncepciju a ostaje i za sledeću sezonu (Nedović). Meni je Nedović okej da se barem malo cima u odbrani ali sa ovim što imamo jedan od Jago-Teo-Nedović mora da bude bivši. Imalo bi smisla: 1.Pojačanje, Jago, Teo 2.Pojačanje, Đurišić, Lazić 3.Pojačanje, Hanga Ili eventualno sa ostankom Nedovića da Lazić ode u penziju a da njegovu ulogu u timu preuzme Đurišić a da se onda dovede još jedan bek što je poslednja opcija i gomilanje igrača. Idealno bi bilo: 1.Pojačanje(veći plej sa atletikom i odbranom), Jago, Teo 2.Pojačanje( Nedović sa odbranom),Đurišić 3.Pojačanje(jaka odbrana i odličan skakač sa smislom za napad), Rokas,Hanga 4.Pojačanje(odlična atleta , igra leđima i 1 na 1) ,Tompkins 5.Bolomboj,pojačanje(igrač jak kao Bolomboj ali sa boljim šutem),Plavšić. Naravno od ovoga nema ništa jer će nam tim biti: 1.Pojačanje,Jago,Teo 2.Nedović,pojačanje(Djurišić),Lazić 3.Pojačanje,Hanga,Lazarević 4.Pojačanje, Trej, Deda,Simonović 5.Bolomboj,Mitrović,Plavšić
  12. Zato što naš klub poslednjih godina odlikuju smislena rešenja i potezi.
  13. O konačno Radojević i Mimović bekovi. Ajde momci pokidajte danas i pokažite da zaslužujete minute.
  14. O tome sam pisao pre par meseci. Pobogu. Sve je to normalno. Mi umesto prvo da se ratosiljamo ovog škarta što imamo mi ga još nadograđujemo. Još S. Jović na pleju, Dobrić na krilu uz Đurišića kao drugog beka(ako Lazić ostane i kao trećeg) zatvorili smo spoljnu liniju. Plavšićem smo zatvorili unutrašnju još jedan krilni centar( očekujem Treja kao prvog krilnog centra) i pali se mašina. Evroligo čekaj nas.
  15. A smešno mi kad se onda nađu neki da kukaju kako ne treba da igramo EC jer će onda Partizan da nas gazi jer ćemo imati gori sastav i manje para u odnosu na njih a mi iz godine u godinu i sa parama nastavljamo sa formiranjem tima za EC. I posle se polomiše neki da objasne kako moramo da igramo EL. Hit.
  16. Na centru ako pokazuješ u startu neke preference za uspeh moraš da imaš Bolomboja i igrača najmanje istog ranga da podele minutažu od 40min uz treću opciju koja je tu samo da na kratko odmeni. Ovako u startu pokazuješ za šta će biti borba i sledeće godine.
  17. Uz sve ovo zaboravljamo da pored centarske linije Bolomboj-Mitrović-Plavšić na krilnom centru sledeće godine imamo opet Davidovac-Simonović kao bek ap opcije. Razmislite sledeći put kad krenete sa očekivanjima za sledeću sezonu i loženjem na bilo kakav uspeh dok nam Čović, Dozet i Vasiljević sastavljaju roster. Još S. Jović na pleju i nema pomoći i da dovedu Kalinića i Šengeliju zajedno.
  18. Kakva seča knezova nije viđena od januara meseca i prelaznog roka Zvezdaša za 2024/2025.godinu. 😅
  19. Kuzmić na pozajmici. Već vreba iza ugla.
  20. Prošle godine smo Davidovca ove Plavšića kao prva pojačanja. Što volim kad još sezona nije krenula a mi krenuli sa domaćom osnovom. Imao je Plavšić dobru sezonu. Ali ako su njega i Mitrovića planirali kao zamene za Bolomboja mi još nismo zagazili u novu sezonu a već pravimo sranja u selekciji. Posle će opet Duško biti kriv.
  21. Ja mogu da razumem da smo se mučili sa Partizanom tokom sezone, da je bilo u Areni neizvesno, da nije bila dobra atmosfera pa da se onda povede polemika. Ali navoditi Pionir kao mesto održavanja utakmice pored Arene gde je ove godine bila sjajna atmosfera na derbiju, gde smo pobedili poslednja 3 derbija rutinski, gde jedan od dva izgubljena derbija smo takođe bili 30 minuta bolji protivnik stvarno je apsurdno uopšte polemisati. Ajmo vere u ove momke. Ne treba valjda ja koji najviše kukam da vas pozivam na veru u njih. Ja verujem da će Arena biti krcata i da će momci biti na potrebnom nivou. Kao što verujem i u pobede i titulu. I nije nam potreban ni jedan drugi,, adut" osim pune Arene. Ne verujem u odlazak Čovića na leto pa da zaokružimo ovu sezonu sa bar malo lepih stvari. Ali avaj, jedno po jedno.
  22. U 21. veku nekome je i dalje linč i nasilje,, adut" za pobedu u košarkaškoj utakmici. U sportu. U sportskoj hali. Ne u zatvoru. Bože dragi. Nema nama pomoći.
  23. Ozbiljno telo za košarku ima Makoundo i dobro barata sa njim. Samo dzabe kad ima glavu Gilespija.
  24. Sve to stoji. Ali na svom terenu teško. Ipak zato služi prednost domaćeg terena. Možda bude neizvesno ali ne sumnjam u prolazak u finale.
  25. Budućnost je za dva nivoa ispod Partizana. U svim segmentima. I ovako grogiran Partizan će ih dobiti. Da se igra u Morači, mogao bih u nekoj varijanti da zamislim kako Budućnost dobija. Ovako, nemaju ni promil šanse. Partizan gore od onog sinoć ne može a opet su imali napad za pobedu.
×
×
  • Create New...