Jump to content

prolup

Član foruma
  • Posts

    1,102
  • Joined

Everything posted by prolup

  1. Pošto je ovaj opozicionar bio redovan na golu kod Piksija.
  2. Al čuj Miloje glavati a igrali protiv Feđe Dudića, lik je sličan Krangu, samo glava.
  3. Sigurno niko nije u klubu shvatio da nam je Hvang najbolji i najbitniji igrač. Bio u Oly godinu pa jedva nekako nagulio kod nas, pa kod nas godinu pa kod Holanđana. Možda ima nešto i do njega.
  4. prolup

    Atletika

    Vilagoš 65.60 u prvoj seriji, dijamantska liga u Silesia. Novi NR i hitac za srebro u Parizu.
  5. ČItao sam Rojevića na mozzartsport kaže da nas očekuje u play off. Valjda je on realan i objektivan, mada nikad ne treba isključiti raspad na pola sezone i odlazak 90% tima zbog neisplaćenih plata.
  6. Pa umjesto što mene ispituješ vrati se par strana pa vidi pradedovac, ne znam nick(ove). Ako si baš besposlen onda listaj i dok ne naiđeš na babu Mitrovića. Pročisti malo i proizvke kako se njih dvojica+Nedović+Dobrić i ostali domaći igrači svi tale sa Čovićem i pljačkaju klub. Naravno nećeš naći dokaz za tako nešto ali se piše redovno. I za kraj se vrati na kumića što svakako ne krši pravila foruma, nema šta sve nas je forumaš zeznuo. To što sve navedeno ne doprinosi nikakvoj raspravi, nema nikakve veze sa klubom ni sa temom i samo diže tenzije nije bitno. Ne krši pravila foruma.
  7. Ma da likovi koji tako hinjski prozivaju igrače Zvezde pametni, mi vjeverice i tako dan za danom.
  8. Ma kumić je od milja. Nedović u svojoj karijeri nije uradio ništa po čemu bi ga se moglo predstaviti jedino mu je uspjelo da se okumi sa Filipom. Ne može ni igrač Zvezde, ni srebrni olimpijac, on je kumić i to je to.
  9. Je li im ovo prvi golman?
  10. Lako je protiv Australije gdje je bio protiv J.Sudana.
  11. Nastup Dobrića protiv J.Sudana je vrhunski dokaz njegovog (ne)kvaliteta. Strašno šta se piše.
  12. Je li Seol tanji u napadu ili odbrani? Šta smo mi čekali i pogledali kad će na teren.
  13. Ovo da je neko od naših uradio razapet bi bio.
  14. Nije niko Mišku javio da će Kalina na četvorku.
  15. Je li kao i prosli put skandiranjem od pola minute ili se ovaj put ide all in na cijeli minut?
  16. Ne pričamo o istoj stvari. Ovdje se žmiri na oba oka kad se neistomišljenici nazivaju botovima. Tako i ovaj post na koji sam odgovorio kaže Dakle ne proziva se klub, nego šta se piše po mrežama. Što nema nikakve veze s mozgom ali kakve to veze ima kad se može pisati šta god bez ikakvih sankcija.
  17. Aha, pogotovo se to vidjelo u finalu ABA što je treneru Zvezde bio glavni cilj od dolaska gdje mu je Prađed igrao u prosjeku 25 minuta po utakmici. To je isključivo zato što ima loše mišljenje o njemu, inače bi ga jahao svih 40.
  18. Jao da je Luka imao sezonu kao Tobi, pa ne bi se moglo ući na forum od prozivki. Ovako niko se nije iscimao da mu nađe neki pogrdni nadimak.
  19. Čuj za zle strance. Pa kod nas su najprozivaniji domaći igrači na čelu sa Mukom i Dedom. Ima li u Čovićevoj eri koja nije ni kratka sličan primjer za stranca i takvu kampanju po društvenim mrežama kao za ovu dvojicu domaćih?
  20. Deveto mjesto je toliko bitno da nisam imao pojma da smo završili deveti, a sinoć sam pisao da pamtim osvajanje kupa prije 21 godine. Igra se za trofeje ne da budeš deveti ili veliki Željko što vjerovatno prije početka sezone cilja 11. mjesto.
  21. Pa ja navijam zbog trofeja i prije 20 godina i danas. Ne navijam za pozitivno poslovanje kluba kao većina na FK i KK temi.
  22. Kad smo 2003 godine osvojili kup kontao sam da ću riknuti od sreće, sad ako se obraduješ dio si marve. Strašna vremena došla.
×
×
  • Create New...