Jump to content

KKPNS

Član foruma
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KKPNS

  1. West Ham - Tottenham mi mirisi na nereseno. Navijam za Arsenal oduvek kad je u pitanju PL, i stvarno mi se svidja ovaj tim, stavio sam ih na kladionici svaki put od pocetka sezone, ali imam osecaj da nece pobediti veceras. Zna li se hoce li igrati Saint-Maximin za Newcastle?
  2. Ma druze mi i nismo toliko losi poimence gledajuci, ali igramo pretuzan fudbal, katastrofalno izgledamo, i stvarno ne vidim nijedan drugi moguci ishod osim ubedljive pobede Zvezde.
  3. Ne verujem da cemo vas rutinirati, ali derbi je to, mozda si u pravu. 😀 Salu na stranu, smeo bih kucu da stavim na dvojku u ovom trenutku. Samo jbg, nemam kucu.
  4. KKPNS

    La Liga

    Za Barsu navijam odmalena, Rivaldo kad je igrao mi je bio omiljeni igrac. Ali nikad tikete ne igram navijacki. Odigram ovo danas.. Svaka cast Barsi, razbucali su ih, bio sam ubedjen u pobedu i sva sredca singlirao sam oba meca pa sam uzeo neke pare, ali ovo je bilo neverovatno.
  5. Mbape za klasu bolji od svih na terenu. Mesija je tuzno gledati kako se bespomocno seta po terenu. A ovo sto je Real odigrao je sramota, pola nisu presli.
×
×
  • Create New...