Jump to content

DameTime

Član foruma
  • Posts

    16,492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    34

Everything posted by DameTime

  1. Smatramo, hvala 😄 Biće kasnije večeras. Pod jakom prehladom sam, pa dok malo dođem k sebi
  2. Opasna ekipa. Sa ugovorom gosn Atamana
  3. To je pitanje za moderaciju, EL imamo zeleno svetlo za nove klupske teme? Što se mene tiče, imam spreman tekst tako da može kad god...
  4. Zapravo ima smisla hahahaha
  5. Čeda u Panati... Kumara nastavlja da kupuje sve igrače koji su iole u žiži interesovanja
  6. Skoro sam baš razmišljala kako košarkaški svet treba da zahvali Nataliji za postojanje Jokića (kao najboljeg košarkaša). Jer je on otišao za njom u USA, ne obrnuto
  7. Specifično mislim na Srbiju, u odnosu na druge lance supermarketa. Doduše, oni su i prilično "rigorozni" što se tiče rada. Ćerka porodične prijateljice je prošla specijalnu obuku, gde joj je bio plaćen smeštaj i hrana ali zato ceo dan u magacinu, uveče kad dođe kući uči šifre proizvoda napamet. U SWE je i viši životni standard (u svakom smislu) pa ne sumnjam uopšte da je istina to što pišeš. U SRB je Lidl u odnosu na Maxi, Ideu, Aromu itd. zlatan. Što više govori o Srbiji.
  8. Dva slučaja trenutno potresaju svet. Izvor Heroina! Što neko lepo reče, feministkinje i nisu dovoljno agresivne, obzirom na to šta se sve dešava ženama.
  9. Saće Social Media Manager ekspresno da popije otkaz...
  10. Znači prehlađena sam dva dana, doslovno se raspadam, ali ovih skoro sat vremena me malo zalečilo... Hvala Željku Šalu nastranu, Minja me u par trenutaka podsetila na Jovanu Joksimović, kao postavila bi neko nezgodno pitanje gostu, ali sve je smooth prošlo.
  11. Pa zašto ne bi zanimalo, Nedović je jedan od igrača koji sarađuje sa Sfairopulosom. Kao što je bitno šta treneri misle o igračima, bitno je i šta igrači misle o treneru.
  12. Imam i te kako iskustva, to što su neki robovlasnici ne znači da su ovo navedeno nekakvi benefiti. Jer nisu. Lidl ne spominjem jer oni verovatno imaju najbolje uslove od svih supermarketa. Što se tiče Maxija, s obzirom na sve ostale uslove tih 26 dana je malo.
  13. Ali kad navedu kao benefit nešto što je inače propisano zakonom... zatvoriti ih sve bre. Pritom, to je često i u kompanijama koje oglašavaju radna mesta za više od SSS. "Benefiti" u vidu 21 slobodnog dana, prijave na pun iznos plate i sl.
  14. Pa misli i namere igrača. Ja sam takođe vrlo jasno napisala čime se sprdam, to je čak jasno iz mog prvog upisa, gde sam pod italic tekst stavila nešto što se pisalo ovde po forumu. P.S. ne, nije ni blizu najprljaviji igrač kog smo baš svi videli, što naravno ne znači da nije imao prljavih poteza.
  15. Drago mi je što možeš da čitaš misli i namere drugih ljudi, pogotovo jer nisi nimalo biased. Za sprdnju je jer su se te priče posle raširile na priču da su igrači samo u KKP takvi, kako ih je Željko huškao itd. Tako da ću se sprdati takvim komentarima (dok sam ovde), a o njegovim potezima sam takođe pisala šta mislim, onda kad su bili aktuelni. Ako se tebi to ne dopada, pa i to je ok.
  16. Ne sprdam se Ledeyevim potezima (imao ih je prilično problematičnih), već sa navijačima (uglavnom KKCZ) koji su ovo što upravo citiram definisali kao neku ultimativnu istinu.
  17. DameTime

    Bliski Istok

    Zamolila bih te da me ne uzimaš u tastaturu bez potrebe, pošto nisam ja ta koja je okačila video.
  18. Ko će zameniti Ledaya na poziciji igrača sa najmalicioznijim namerama da obogalji svakog protivnika?
  19. Kida Dino, verovatno najbolji metal/heavy metal vokal trenutno. Ne znam šta da kažem za ovu izvedbu, reči su suvišne. Gospodin Petar Spasojević je, za mene, ovde nadmašio Tomu. Inače je posvetio preminuloj supruzi tako da je zbog toga i bilo dodatno emotivno...
  20. Moguće da je do toga što nemam dovoljno godina. Stvarno sam imala utisak kako su se Bora i njegove pesme uzimali zdravo za gotovo, da nije bio dovoljno cenjen. Popularnost je već nešto drugo... Što se tiče poslednjeg pasusa, loše sam se izrazila, nisam mislila na lovey-dovey tip ljubavne pesme. U samom tekstu je jasno kako je svemu već došao kraj, ali ispod svega toga "vreba" neki mrak i depresija koja izlazi izvan okvira žensko-muškog odnosa.
  21. Bora je underrated kao tekstopisac, a Riblja čorba je bila prilično underrated rok bend. Te njegove greške u privatnom životu, problematični izbori i kontroverzne odluke oslikavale su jednu njegovu karakteristiku, koja se čula i u pesmama - bio je čovek kontrasta. Pesme Riblje čorbe su specifične upravo po tome što su u njima često oprečne situacije i suprotstavljena osećanja. Neka primer bude moja omiljena pesma, Rekla je, koja bi trebalo da bude ljubavna ali je zapravo neverovatno depresivna.
  22. DameTime

    Bliski Istok

    Niko nije rekao da svi u Izraelu tako razmišljaju. Okačila sam i ja ovaj članak The Guardian-a, koji nije potpisao random baja sa ulice već izraelski istoričar (koji sada živi u USA). Svakako, nisu svi koji imaju pristup internetu podjednako uticajni. Ovu dvojicu je korisno čuti zato što razbijaju taj mit da je nemoguće da bilo ko pomisli X ili Y misao.
  23. It's wedding day, bitches! 😂
×
×
  • Create New...