Ne može GSW, iako povremeno igraju pristojno. Povreda Stefa je seriju uvela u jednosmjernu ulicu. Vukovi drugi put zaredom u finalu Zapada, da li će ovog puta biti uspješniji ostaje da vidimo...
@mrd jesam pravilno razumela da Cali obezbedjuje medicinsko osiguranje za 1.6 mil ilegalnih imigranata, program koji kosta 2.7 bil, dok imate deficit od 12 bil? A taj deficit se pokriva od federalnih para? Legalni imigranti nemaju prava na beneficije, meni to zvuci suludo. Mozda sam nesto pogresno razumela.
sumnja se na long covid. simmons rece da je imao ranije i anemiju.
vratio se hauser i odmah sve lakse ide. inspirisao je i korneta da odigra utakmicu karijere.
Ne, da ti odgovorim ozbiljno moracu da zatrazim vise vremena, jer sam zauzeta ovih dana. Ali ukratko nije problem bio toliko lose poslovanje, koliko leverage. Vrednost je cesto donosilo Trampovo ime. Ali od vise od 500 njegovih biznisa, 4 ili 6 (kako ko broji) su imali Chapter 11, I onda je imao University I jos par biznisa koji iz razlicitih razloga (prodao, losa investicija) nisu bili uspesni, to je poprilicno dobar procenat.
Ali kasnije, sorry RL